Follow @hybrishoran

& som ett färgfotografi som nån förstört med flit är Jag svartvit inuti?


på riktigt då; hade tänkt skriva ett par rader men jag är så infernaliskt kissnödig så det kommer dröja lite så /afk

- ett toalettbesök senare -

tack för ert tålamod! men för att skriva ett par innehållsrika meningar då så .. jag bubblar snart över of overwhelming facts! För det är faktiskt så att det rullar på ganska bra just nu, jag mår nog pissigare än vanligt men när man arbetar med avslappnade men duktiga människor så armbågar man sig inte längre fram, utan man liksom flyger lite lätt och ingenting blir särskilt jobbigt alls. Timmarna bara sprang iväg och jag fick träffa Jessika som kom på besök. Mina vänner var och hämtade ut kent-biljetterna idag och jag hatar livet men älskar tillvaron, allting kan bli bättre men det blir nog inte sämre än såhär och det gör ingenting! Fick tillbaks min cd-samling så vi har lyssnat Navid Modiri & Gudarna idag på jobbet, då jobbar jag som bäst!

Syns inte så bra men här är en dålig bild på min fyllesidecut och Olivias och min biljett! Skenet må bedra men vi är två lyckliga flickor for sure.


Skickar och får ett sista text, Farväl är för enkelt på SMS


Jag satt och svor över den dagen jag tillät mig att falla. För att det var så ytligt och fånigt och flyktigt och mänskligt och känslosamt och äkta och jobbigt att tycka om. Jag är rädd och är inte redo för att göra det. Alla förstår för ingen är någonsin redo att älska. Men hoppa ändå. Hoppa fast du kanske ramlar och stupar och bryter allt du har. Att stå kvar på kanten och bara glesa ner är inte ett liv för någon. Jag hoppade och ramlade och gjorde illa mig men jag faller fortfarande så jag vet inte alls hur man ska handskas med den jävla kärleken.


Jag satt och svärde över den dagen jag tillät mig att falla. För att det var så ytligt och fånigt och flyktigt och mänskligt och känslosamt och äkta och jobbigt att älska.
Jag är rädd och är inte redo för att älska. Alla förstår för ingen är någonsin redo att älska. Men hoppa ändå. Hoppa fast du kanske ramlar och stupar och bryter allt du har. Att stå kvar på kanten och bara glesa ner är inte ett liv för någon.
Jag hoppade och ramlade och gjorde illa mig men jag faller fortfarande så jag vet inte alls hur man ska handskas med den jävla kärleken.

wake up, you son of a bitch.


Smärta är bara en högre grad av njutning, har jag försökt intala mig själv hela dagen idag. Blev väckt okristligt tidigt vilket är ganska ironiskt med tanke på att jag jobbar på ett religiöst café som Åstols församling driver, lägg märke till att jag säger Café och inte resturang, men ändå gör vi mat i ett minimalt kök där alla grälar och gnäller. Nästa år blir det att söka till rökeriet, skaldjursresturang och pub, om jag fortfarande bor hemma då. Och nu när jag sattit mig till rätta 6h arbete, två glas vatten och en drickyoghurt senare så minns jag att jag inte berättat om min tripp till Lund ännu.

I Fredags rymde jag till Skåne för att träffa Polly, vi gjorde iordning för fest i hennes trädgård och sedan hade vi fin förfest på taket bara vi två, sen var det en mysig fest resten av kvällen i trädgården, trivdes riktigt bra där bland skåningarna. Jag somnade dock i Pollys säng med jacka och kläder på och vaknade mycket bakfull och började städa, senare på förmiddagen köpte vi jordgubbar och såg på lejonkungen, och drog ut och fikade på eftermiddagen, runt 7-8 tog vi och drack vin i stadsparken för att sen bege oss in till malmö, det blev krogen, klubbar, konstiga människor, timbuktu-allsång och mycket mer, när vi kom hem bestämde vi oss för att äta popcorn och klippa mig. Men för att göra en lång historia kort slutade det med en fylle-sidecut och ännu en baksmälla, men jag hade det jävligt fint där nere och längtar redan tillbaka.

Imorgon blir det ännu mer jobb, 6h vilket inte är så farligt egentligen men det känns motigt ja det gör det, inte ens tanken på att dra in lite cash gör mig pepp, jag behöver verkligen pengar så jag kan ta mig härifrån ehhe.

anywho, har knappt bilder från helgen men här är någon enstaka iallafall och skön musik like cherry on top:

Tim Armstrong – Wake Up






Men bli inte bitter och skyll på babylon, bara för att du har ett ansikte för radion.


Min blogg är charmig okej! charmtrollet som gjort designen åt mig får mig att fnittra när jag läser alla skumma små saker som ersätter en vanlig tråkig ordinär medeltöntig blogg, och denhär uppnår nog tönt-kriterierna. Men nu råkar det vara så att THE RAGE IS BOILING IN ME AND I AM SO FURIOUS!!!!1

jaja, livsuppdatering:

bra: jag har en hel box vin, tågbiljetter och huvudet högt! Vad mer kan man önska när man snart ska till Lund och ha det underbart? dessutom har jag cyklat först till kuballe sent på kvällen för att träffa kossornas härskarinna ms J.Bushman och sen tog vi en väldigt lång promenad och skrek ut vårat hat till hela Olsby, listan blev längre än väntat, längre än den gröna milen, längre än en .. nä nu blev jag långrandig hehe, sedan vaknade vi och cyklade till Aröd för att kolla in dagens sortiment på second hand butiken men det blev en fake-piggelin och kaffe istället, sedan cyklade vi ÄNNU mer, nämligen till genom old school och till okq8 för att köpa tobak och godis, sen cyklade vi till åstol och badade med Ronja. Hurtiga så att benen vek sig när vi väl var hemma igen, men det var skönt att cykla runt i shorts och bikini tills jessikas cykel gick paj och jag fick ha henne på pakethållaren vilket förhöjde förbränningen ganska rejält.

dåligt: jag har inte fått min lön än men den anländer nog dirr in på kontot imorgon, jag vill inte jobba imorgon för jag slutar så att jag inte kommer in till stan förrän sent. jag vet inte vad jag ska packa och tystnaden är FORTFARANDE TYST OCH DET GÖR MIG TOKIG.

jag trodde inte det skulle bli fler innehållsrika inlägg men jag kan nog vänja mig vid detta, jag kanske helt enkelt blivit en mjukis.. soft.

peace /härskaren

it began in hässleholm holm holm holm holm


don't get used to it men jag vill bara fastställa ett par fakta som gör gräset lite grönare på min hällevadsholmiska fotbollsplan:

att höra jessikas röst när man inte hört av henne på ett tag gör mig väldigt glad, den omtalade lund-resan börjar närma sig och det gör mig väldigt glad! ska äntligen få träffa den charmiga lilla skåningen Polly och det blir jordgubbar, vin, vattenpipa och hawaiipizza uppe på hennes magiska tak till förfest och därefter fest natten lång. Skall till Stenungsund imorgon och hämta ut tågbiljetterna imorgon och dra med mig Jessika för jag behöver en kram av allra bästa sort, sedan blir det jordgubbskalas med grannarna som borde gjort abort (hehe okej nu var jag hemsk men det rimmade ju iallafall.)

Sämst är dock att ensamheten och ångesten smyger sig på när bäst den vill och tomrummet som uppstår när någon inte hör av sig gör ont, inte sant ?

Det här är och förblir det mest innehållsrika inlägg ni någonsin kommer få läsa här på grapewinefuckers, ehehe hejdå fuckers.

bryter en ond cirkel


Jag saknar livet utanför min dörr
Men jag är trött och svag
och orkar inte stå upp mot allt som finns där ute

fast jag vet ju att jag måste göra det till slut, och jag vet att allting är en fas, och det skiftar, blir värre och går över.  Tiden läker.

"Vet du vad det är som går och går,
lika säkert som hjärtat slår?
Vet du vad det är som går och går
döljer och läker alla sår?
Tiden talar inte för nån'
tiden bryr sig inte om nån'
Den är olidlig och tyst,
stöddig, tiden vet att den vinner till sist.

- Du är som ett gammalt skämt.
- Du tappa nåt!
- Vadå?
- Farten.
"

Guess who's living here, with the great undead This paint-by-numbers life is fucking with my head


jag är fan inte okej

So it goes, so it lingers, while life is slipping through your fingers

 

I need you, like birds need wings and children bicycles to conquer spring
but I'm too shy to tell you.


if you want to sing out, sing out.


Då tänker du högt och skriker tyst och håller andan genom monologen som skrevs för din inre röst

RSS 2.0