Follow @hybrishoran

When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace. - Jimi Hendrix



Jag blev så glad när mamma beställde en biljett till mig, till Håkan Hellström den 4 Juni, att jag ville dela med mig utav min lyckodans, det vill säga de stackars sekunderna i början utav filmen. Nu ska jag bara lyckas få Jessika att också köpa en biljett. Godnatt allesammans, imorgon smäller det.

You're going to reap just what you sow.


Kommande dagar kommer bestå av lite ödesmättade livsutmaningar, jag ska simma runt Åstol. Det har jag bestämt själv, Alfred kommer vara redo med livbojen, bra kompis! Tänkte tvinga ner honom i en gummibåt och ro hela vägen med mig, bara för att kunna ha någon att småprata med samtidigt. Klarar jag detta så vågar jag tro på att jag äger lite muskler, och inte endast orken. Sedan ska jag till läkaren imorgon och kolla på balskor med min mor efter det, sedan boxerar hon iväg en cykel till Kungälv där jag ska cykla mig framåt tills jag hittar rätt. Ska ju förmodligen flytta till den hålan efter sommaren så man får ju låta lokalsinnet orientera sig fram lite.

Faktum är att jag, nattsuddaren och navelskådaren ska sitta fast i massa maskiner på el hospitalo nästa vecka, och jag välkomnar alla som jag inte hatar, att komma och hälsa på och är ni musikaliska kan ni får spela en snutt för mig också. Kan tänka mig att jag kommer bli ganska uttråkad, och snuskigt steril och komma att lukta sjukhus för resten av mitt korta liv. 

Bejakar min såkallade femenina sida och bakar en äppelpaj till mamma. Hör ni ett dovt knall från västkusten och något vagt svart rykande från fjärran så är det förmodligen jag som ödelagt hela jävla ön. Eftersom jag glömde skoldatorn i staden så letade jag upp min gamla dator där det finns massa gamla bilder, som jag tänker bjuda på!


Jessika och jag blev flyktbenägna, struntade i vaggvisan och rymde till Barcelona.

Jag drack alldeles för mycket vin i somras, exempelvis här på bilden i Skåne på ett tak.

Blev inlagd på sjukhuset ett par dagar, fick ett störtskönt ärr på magen och en massa droger, utskriven igen med uppmaningen "Håll dig undan från solen i ett par månader" Jag kom hem och la mig och solade med Emanuela.*

Jag hängde med en neandertalare ett tag, det visade sig längre fram skapa otrevliga konsekvenser. Som ni ser är hon inte särskilt charmig heller för den delen. (Om Lina eller någon av hennes inkompetenta följeslagare läser detta kan ni trösta er med att ärlighet varar längst, publicerat eller endast lite elakare tankar med vulgära svordomar inkluderat inom mig!)
Jag hängde mycket Joachim, klädde honom till PJ och vi skapade ett par hemmagjorda Evisu-jeans, för att hylla hans dåvarande bostadsort. Fan fint!
Jag var liten, runt 16 bast och tyckte det var astufft att skriva en låttext på alla bilder jag tog. på mig själv. i en spegel.
Sen knarkade jag. Jättemycket. På min läkares befallning.

Sista bilden är från när jag tatuerade mig, och var väldigt ledsen och saknade D.



How many times must cannonballs fly, Before they're forever banned?

 



Dagens dresscode vore väl att ta i. Snarare gårdagens, och nu sitter jag på Åstol igen. Glömde datorn i Göteborg så jag känner mig tokigt handikappad. Vill inte heller träffa en läkare eller vara här. Ingen är kvar här, solen har precis gått ner och det finns inte två busiga pojkar i grannhuset, ingen söt melinda på andra sidan ön, ingen galen Fredrika i min säng och ingen Jessika en färja härifrån. Tror jag ska krypa ner under täcket, och blunda för resten av mitt liv. 

Igår träffade jag Joachim och Jessika, vi satt i gräset vid älven och pratade, åt glass och jag plockade blommor. Fick ett påskägg med godis utav Jessika, men det gick sönder i min väska så jag vågar inte ens kika ner i den, det är en katastrof. Jag har spenderat natten i Kungälv förresten. Av alla ställen, i ett gult radhus med en hårig kanin också. 
Nu ska jag skriva lite på min bok. Får skriva på papper tills jag får tag i datorn igen.

Ta hand om eeeeer, det gör inte jaag.

 


Cradle me, I'll cradle you.



Nytt och fräscht från Mathildas telefon. Tänkte vifta med livsflaggan lite innan jag faller i berusat sömnläge. Blev uppfiskad av vackra Erica för en kväll på Andra Lång. Hon söp mig under bordet och det är mycket förståerligt då min mage är tom på mat sen alldeles för långt tillbaks. Hur som helst hamnade vi på Sejdeln med ett sällskap, namnen blir svårt, jag är så formell när jag är full förstår ni så jag vill ändå göra ett försök! Mannen på bilden längst ner är Hugo, sedan kom Ericas vän Sara och den siste hette något som jag uppfattade"Sir Gay" Men jag tvivlar på att det stavas så. Sergej kanske, vem vet. Hur som helst har jag haft en fin kväll, men efter 2 kannor med öl, följde en hemskt uppmanande spya som ville hoppa upp redan på spårvagnen men landade bakom en busskur på min hållplats. Då knackade en vänlig själ på min axel och sa "Vill du ha hjälp med någonting hjärtat?" Jag svarade finurligt att "Dina ögon är jättebruna, precis som Markus och det gör mig lite ledsen" Han undrade lite vem jag pratade om men det fick han aldrig svar på. Så bar han mig upp för Runstavsgatan där jag lipade mot hans axel och småpratade om vädret. Jag kom hem och körde en helkroppsrengöring och ner i sängen.

Jag sa till Melinda idag att jag skulle till stan för rehabilitering från helvetesön , om det betyder alkohol så lyckades jag iallafall. Och påtal om det, så träffade jag Joachim en snabbis efter jag vinkade av Fredrika vid tågen. Han erkände sig själv som nykterist sen en vecka tillbaks, och vi tänkte avnjuta en glass i solen men istället blev det bara sol på en gräsmatta, och sedan upp mot kungshöjd för att vara bittra. Tror vi satt där i evigheter och pratade om bittra saker, bara. Och ponnysar. 

Bilder från min vecka på Åstol är på gång, behöver bara samla lite krafter. Men imorgon far jag till Kungälv för lite film och trevligheter så då lär det inte bli av. Men det kommer.

They call it night, they call it night and I know it well. x2


Jag lever, visst gör jag det. För Fredrika är här och jag känner hur tårarna kommer när jag tänker på att hon ska åka imorgon. Fredrika Enström som ligger halvnaken bredvid mig i den andra sängen och pratar om helt otroligt förjävla konstiga saker, tjejen som får alla att garva trosorna av sig. Har varit med Jessika också, min pärla. Har aldrig uppskattat henne så mycket som jag gör just nu. Hoppas hon kommer imorgon med, vad skulle jag  göra utan henne. 

Bilder kommer, kära vänner. Jag får väl passa på att blogga när jag är med vänner , när jag blir ensam så blir det så svart, igen. 

Jag hoppas ni alla där ute tar vara på ljuspunkterna, blickar uppåt och andas ut nu. Vi är inte ens inne i Maj och sommaren har tjuvstartat. Var tacksamma för de härliga ljusglimtarna, och nattens alla stjärnor. Och ta hand om era nära.
och kära. 



Våra nya maskotar på Hamnkontoret, dom satt ute i solen och drack kaffe med oss idag. Trasiga och knasiga, precis som jag, Mathilda Trasdockan karlsson.

Dancing child with his shiny suit, he spoke to me and I took his flute. No, I wasn't that cute to him, Was I?



föddes inte med tillräckligt många långfingrar för den här världen.
"föddes inte med tillräckligt många långfingrar för den här världen." du tog orden ur munnen på mig Melinda.  Som ni ser har jag bytt miljö, det var ett stort framsteg, vill jag lova. Sitter på mitt blivande kontor för sommaren. Förutom det har jag pendlat mellan sängen och hängmattan. Igår grillade jag, Emma och Palle ute på klipporna, invigde våren en aning. Laxen blev mosaktig, potatisarna fullständigt ätbara och majskolvarna fick inte ens sina fem minuter i rampljuset för då hade grillen redan gett upp sin glöd. Men, Palle bjöd på cigaretter, och gitarrspel och Emma bjöd på sin fina utstrålning och jag bjöd på.. min syster chokladmuffins. Hade inte så värst mycket utstrålning att ge bort, hade väl tappat den, liksom mig själv. Förutom det hade dom från ööa bredvid langat chips, choklad, Dyrö öl och vanlig (god) öl, och jag tog med mig tändstickor. Typ. Det var fint och jag tilllät mig själv förtränga mitt mående för ett par timmar. 

Förutom det. Jag tenderar ofta till att känna mig som en smutsig hora, men det är jag inte. Tror jag. Vill titta mig i spegeln och få mig att inse att jag inte är smutsig, och äcklig. Men på senare dagar har jag inte ens tittat mig i spegeln, antingen sprungit panikslagen förbi den eller gett mig en snabb blick och lipat som en bebis. 

Vad är det för fel på mig. Hjärtesorg och självhat, och andra oräkneligt många defekter. The best combo right.
Juste, mina läppar. Jag har bitit sönder dom inatt, därför jag ser rätt upknullad ut, just for the record.

It's the ending of a play And soon begins another, Hear the leaves applaud the wind.


Måndag: Jobba, ringa kirurg (?) 
Tisdag: Psykolog, hem, jobba.
Onsdag: Ta ut p-stav, möte med kirurg. Fredrika kommer! (Melinda också, kanske?) 
Torsdag: Fredrika åker (fick en tår i ögat)
Fredag: Sjukhuset, möte med hjärt & hjärn-läkare, leg. mediciner.
Lördag: Jobba.
Söndag: Psykolog-telefonsamtal
Måndag: Provanställning på Rökeriet.
Tisdag: Jobba
Onsdag: Träffa Doktor Maria, få nya mediciner.

Skoja ba. Vill inte alls ha sällskap, jag ska ju ha hysteriskt roligt hela veckan.
(Jag vet att ironi har svårt att lysa igenom text, men det struntar jag fullständigt i. )

Har hunnit släppa en hel del tårar, målat en Bob Marley (till Jessika) skissat en Dylan (till Andreas, fast det vet han inte om) och är i full färd med att måla en Seth Cohen  (Till Johanna, som jag önskar jag umgicks lite oftare med. Överhuvudtaget tillochmed?) Men innan jag gör det ska jag gråta lite till, ute i solskenet som jag inte slipper undan. Fast ute i min trädgård, kommer inte in hah. 


säger typ, "fuck you", "dra åt helvete", "jag älskar er" och "juice är gott" fin blandning.

I'm painting because nothing keeps me alive very long.



Hade jag kunnat förklara hur det kändes, hade jag väl antagligen gjort det. För jag är inte rädd för att spy galla, jag gör det mer än gärna. Det finns så fega kräk ute i världen, och Jessika brukar alltid säga att det är dom som dras till mig, idioter och fega kräk. Jag har aldrig vågat se på en annan människa, på det viset. Men jo, visst finns dem. Man hade kunnat tro att de bor i små timmerhus-stugor i skogen och kommer fram då och då som tomtenissar. Men de finns runtom oss. På spårvagnen, i skolan, i klassen, på trottaren du går på. Lite överallt. Finns några under min säng. Viskar genom sängbottnen att här ska du minsann inte få sova en endaste blund. Jag hade gett en miljon, och lite till för att ha någon hos mig nu. Till och med min syster sambo som är den mest irriterande människan i världen. Jag vill inte gråta mer och jag vill inte kliva upp ur sängen. Jag åt ett äpple och försökte sätta upp en gosig hängmatta idag, det gick inte bra något av dera så jag gick in på mitt rum och lipande under täcket igen. Mamma ropade ner för källaren, liksom hundra gånger före det att det serverades mat. Men vad spelar mat för roll nu ? Det är bara något man fyller magen med och får energi, men jag behöver faktiskt  ingen energi när det inte finns någon som vill spendera energi med mig . Och kalla mig självömkande bitch, för det är mitt egna nickname på mig själv atm. Jag tänker inte förnedra mig mer genom att smsa mina vänner igen för att hitta på något och sen bli nekad. 

Och bilderna ovan. Jag målade, jag målade och målade och målade. Fyllde glas med vatten, hällde över teckningar ute på berget i solen och lät de torka, jag målade lager på lager, blev aldrig nöjd. Lyssnade på Bob Marley genom mitt fönster och ritade honom, med färgerna utav hans rätta element. Den röda färgen såg rosa ut, blev frustrerad och grät. Jag möblerade om, jag skrev ord som mord i handen och önskar det vore sant. Ville mörda Bob Marley men han var redan död, sen ville jag döda Kent också men de skriver ju bara drypande självmords-pretentiösa texter så det vore ju bara att göra dem en tjänst. 

Fast egentligen vet jag väl inte riktigt vad mord innebär, jag älskar ju Kent, och herr Marley.  Och när jag råkar döda en insekt blir jag lika förkrossad som insekten i sig. Så mord i handen blir väl inte mer än ett ord i handen. Det blir inte bättre att fly till Göteborg, det blir för fan inte bättre. Jag bara flyr ifrån mina rädslor, jag kommer närmre den sociala biten men det spelar väl ingen roll när ingen kommer när jag behöver någon. 

Något som jag inte tänker göra mer, det är att krypa under täcket och lipa. Jag släpper salta bomber över tangentbordet just nu, men jag kryper inte tillbaks i min ynkliga fosterställning under det varma behagliga täcket, jag vägrar. Jag vägrar. Jag skiter om min blogg suger, faktiskt. Att jag bara är en lipsill. Jag tar konstiga bilder, jag kan ingenting om sånt. Jag skriver om saker för att inte ha så mycket i nöten, jag bölar för att jag är hjälplös.
Markus är inte kär i mig längre, förresten. Så nu vet ni det.

Tänk att "på egen hand" skulle bli ett så omöjligt projekt, kanske är jag en bebis trots allt.


Haha, jag är så patetisk. Reste mig upp ur sängen ordentligt för första gången på dagar, tog en dusch, städade iordning mitt rum för att jag trodde jag skulle göra något med gott sällskap, nu visade sig det att det inte alls blev så. Vad gör jag? Jag kryper ner i sängen igen, river mig på armarna och dränker kudden med ännu fler tårar.

Hejdåbloggen.

Då tänker du högt och skriker tyst och håller andan genom monologen som skrevs för din inre röst.


Vår i Koballe. 

Jag känner att bloggandan avtar lite. Dels för att jag gjorde mig själv en tumblr idag, och det var mysigt och innovativt! Sen redovisar statistiken för mig att 50-60 trevliga människor kikar in här varje dag, men ingen orkar riktigt kommentera. Vilket i sig gör det lite svårt för mig att veta vad jag ska skriva om! Det, är ju lite problematiskt. 

Nu när jag har klagat lite kan jag redovisa denhär dagen som, ytterst, långtråkig. Kanske därför jag klickat in här femtioelva ggr men sedan tappat suget för att skriva någonting. Men, jag var på promenad med syster och hundarna, och sedan en snabb powerwalk med Ronja i bergen. Mat finns det gott om, men ingen plats i magen. Jag längtar till solen sticker fram nästa gång, och jag kan avnjuta en glass i solen med en bra vän. Men jag har faktiskt gått runt hela jävla åstol femtioelva gånger idag utan en enda vän i sikte! Förvisso tror pensionärerna att jag är deras själsfrände, den rara Mathilda som ger dom en knuff fram med rullatorn om de stöter på en vägbula medmera, men inte är dom några vänner, mina vänner ska iallafall ha tänder i käften. Och grodor, nej. Efter att Ronja nästan åt upp en groda idag (kräktes upp den mitt på gräset uppe i bergen) så skulle jag nog inte vilja kalla grodor för vänner dom heller. 

Det är väl det som är nackdelen här, på sommaren finns det vänner. Nu på våren är det underbart vackert men man har verkligen ingen att dela utsikten med. Jag hade kunnat ställa mig ute på klipporna helt spritt språngande naken och dansa hula hula och ingen hade märkt något. Förövrigt såg jag precis "Pojken i randig pyjamas" så jag känner mig sådär löjligt nedstämd, vilket man gör ibland. Så jag ska gömma mig under täcket och tänka att; det finns iallafall vänner därute, det är bara det att ingen orka åka hit, till mig. Så är det minsann. 

Peace.


"Det finns saker man måste göra, annars är man bara en liten lort"



Nu är jag mindre lortig! Dags att fara iväg till Åstol med la coche con mi hermana! Min spanska suger kattbajs. PUSS PEACE PANG.

happy people never fantasize don't look for love in hollow hearts, don't chase misery.



Jag skrek inatt, vaknade att jag skrek i en bråkdels sekund efter jag vaknade upp och satte handen för munnen. Mitt hjärta hade panik inuti min bröstkorg, brottades modigt med väggarna utav skelett. Blev rädd, gick vacklande och skakigt in i köket och drack ett glas vatten. Satte mig vid köksbordet, 03.54. Min hals var torr och jag andades hest ut mina monster i det lilla hemtrevliga köket. Lät vattnet rinna rakt genom strupen, min mage gjorde ont. Gick ut på balkongen, andades in nya monster. Det är då man tänker på ljudet av tobak i rullat papper som fräser i den mörka natten, jag undrade hur många som tänkte samma sak, just då. Kortedala var svart, liksom jag. Försökte förgäves krypa ner i sängen igen, då kom bruset tillbaka, som jag hade känt hela kvällen innan. Brusar i öronen, brusar för ögonen, det svartnar och illamåendet kommer tillbaks. Jag däckade någon gång vid fem, och vaknade av att min syster kikade in på mitt rum runt sju där jag låg med alldeles för lite kläder och mitt huvud var tungt. 

Hon ville att jag skulle ta ut hunden vid tio, jag grät inombords pågrundav mitt bultande huvud. Men jag steg upp ett par timmar senare och gick runt Julianska och ner mot torget.  Tänkte på alla som ligger kvar i sängen, jag kände mig löjlig. Som jag gör allt för ofta. Känner mig som en stor bebis som inte vet hur man tar hand om sig själv. Det är ju ganska löjligt egentligen, 19 år snart. 

Idag ska jag ut till Åstol, det gör mig lite illamående. Men jag ska ta en dusch nu och hoppas att det går över snart. Längtar nästan lite till sjukhuset för en ordentlig undersökning, ingen orkar väl må såhär en längre tid. Bilden ovan är väl egentligen moraliskt fel, men fotografen kan sin sak.

Yeah, I'm tongue-tied and dizzy and i can't keep it to myself what good is it to sing helplessness blues?



Dagens dresscode: ridiculously goofy, som en liten flicka som ska gå till skolan helt själv för första gången!
Dagens tacksamhetpredikan: Lennon-brillor, Jessika, Annika som gav mig ett fint brev med ett pilgrims-smycke inuti!
Dagens tråkigheter: Jessika kommer inte hit och tröstar mig, då får man tycka synd om sig själv!
Dagens höjdpunkt: Musikalen!  Flitigare esteter får man leta efter, rös flera gånger.

Förutom det, sitter jag här. På mitt golv. Och har ont i rumpan. Poor thang! Fniss. Drack kaffe, fick ont i magen - igen. Åt yoghurt, fick mer ont i magen! Jag och Jazz promenerade till Eriksdal, Jessika hade köpt godis och glass och jag hade köpt cigaretter, systerligt! Det hinns med mycket tjat och gnat på den promenaden, vilket inte är så förfärligt ovanligt i mitt och Jessikas dekadenta förhållande. Förhållande, läskigt. Tacka vet jag män, trots att Jessika är så manlig som en så fysiskt kvinnlig kvinna kan bli! Nu byter jag ut kaffet mot te, och lägger en ansiktsmask tror jag minsann.

Stay black people! 
Mathilda.

I'd bury my dreams underground As did I, we drink to die, we drink tonight



I måndags sken solen, stark och klart och skolan som kändes så förfärligt avlägsen blev helt plötsligt oviktigt. Efter att ha genomlidit en lektion utav spanska med en rad olika försök att distrahera Jessika och få henne att skolka med mig (tillexempel genom att göra tummen upp och dra undan rullgardinen från fönsret - dock - så glömde jag att vi går på hitlerjugend i Kungälv där dom har dubbla rullgardiner så man inte ska kunna drömma sig bort till friheten. Judarnas gaskammare.) Ja, efter allt detta åkte vi hemåt, packade picnick och cyklade iväg genom glittrande Göteborg. Cyklade längs avenyn, genom Vasa, vackra Haga och ner till Kungsparken där vi satte oss på vår picnickfilt och satt där tills solen gick ner. Palle kom strax efteråt med en omskakande entré! Vi mättade hans hungriga estetmage med mackor, chips, kaffe och vetebröd! Där satt vi tills vi kände för att ta ett glas vin för att runda av. Det var mysigt och kände för att dela med mig utav denna ljusglimt i min annars gråa vardag.

Påtal om grått, så är jag nu sjukskriven fram till Maj, och  min hand är full utav bläck med bokade läkartider. Ska bland annat köra en lång undersökning på el hospitaloOOOoo och psykolog, vita läkarrockar för hela slanten. Men jag känner att jag inte orkar mer, de vill testa mig för en rad olika grejer och själv behöver jag bara komma bort från skolan, och ansvar.

Idag fick Annika en lustig idé förresten. "Du det här med piercing. Jag tror fan jag vill göra det!" sa hon glatt med sin flickiga lilla röst, med mod steg hon ut genom dörren men när vi kom in till stan sjönk hennes axlar tillbaks till normal position, om inte lägre och hon erkände ynkligt "Du lillasyster.. kanske är jag inte tillräckigt modig.." och såg ut som en sorgsen liten hund med blanka ögon. Jag boostade henne med en massa kurage och vi hoppade på bussen till masthugget, när hon väl fick träffa Ed blev hon skräckslagen (som så många andra när de ser hans bisarra (dock så charmiga) utseende!) men när han öppnade munnen och började prata så blev hon genast lugnare, efter en genomblöt hand i min och en nål genom örat hade hon helt plötsligt en tragus, och nu är hon stoltare än någonsin! Och det är jag också ska ni veta! 

Mer än såhär har jag väl inte på hjärtat, egentligen. Imorgon ska jag och Jessika smyga in i aulan och se våra duktiga esteter i full karriär! Skönt att kunna sticka till skolan utan att känna ångesten komma pga av lektioner och orklösheten, bara se musikarna göra sin grej! Dags att ta tag i ett par telefonsamtal och sen hoppa i plurret!

Love!

Sadness is a blessing, sadness is a pearl, sadness is my boyfriend. Oh, sadness I'm your girl .



Såhär kan det gå, när man trodde man släppte ut sin kreativitet men insåg att den förvandlats till ett fullständigt fiasko, de månader jag lät kreativiteten gå i dvala. Tänk så ringrostig man blir när man inte smörjer sina talanger emellanåt.

Min dag bestod utav ett färglöst ingenting, ironiskt med tanke på bilden där uppe som exploderar i alla möjliga olika färger. Hoppas inte allt för många sprang och gömde sig efter föregående bild. Men jag tänkte ändå göra något utav den, dagen alltså. Hann dock inte längre än att se på klockan. Det är ju redan måndag! Herregud, timmarna springer iväg. Jag kom mig inte till Adrians konsert, ja knappt upp ur sängen i princip.  Så, jag har penglat mellan sängen och kaffekokaren, kaffekokaren och balkongen, balkongen till sängen. Ja ni förstår nog mönstret. Jo, tog en dusch också! Så nu är jag inte lika äcklig längre, that's sweet isn't it! 

Skymtade sol också, när jag stod och hävde i mig cancer. Ville utnyttja situationen lite och sköt undan glasdörren på balkongen och sträckte ut armarna och blundade.  Efter ca 20 sekunder i denna position bröt jag ut i vansinnigt gapskratt. Inte något småfnitter må ni tro, ett skratt som kan efterliknas vid Ewan McGregors storböl i slutet på Moulin Rouge, fast mindre tårar och mer åsneliknande hulkningar. Självklart tänkte jag på min underbart vansinnesberikade vän Fredrika, stående i samma position som mig och imiterar Thomas Di Leva, dock med långsamma juckande rörelser med höfterna och rumpan och vrålar "Viiiiiiiii haaaaaar baaraaa varaaaaaaaandraaaaaa". Hon är fullständigt galen, den kvinnan. Blomstrande! 

Efter ett tag insåg jag att jag måste se tokig ut, och så kröp jag ner i sängen med ett leende. Somnade om en stund, vaknade upp och lyssnade på bra musik. 

Nu är det dags, för just det. Det där med att sova. "Vi tuggar substitut för att vi inte har något annat" som Navid skulle säga. Sömntabletten ger mig det jag inte har, i mg. Ofta alldeles för många mg enligt mig, men var får jag? Sömn. Vad förlorar jag? Själen. En god nyhet är att om 3 veckor så är den 6 månader långa och vidriga antibiotika-kuren över. Då hoppas jag på att bli friskare fysiskt iallfall. Imorgon blir jag förmodligen sjukskriven fram till maj, säger min doktor. Vet inte riktigt vad man ska säga om det, kanske lite som bilden ovan. Man vet inte om jag skrattar eller gråter.

Till she sees finally that she's like all the rest with her fog, her amphetamine and her pearls.

Nobody feels any pain
Tonight as I stand inside the rain
Ev'rybody knows
That Baby's got new clothes
But lately I see her ribbons and her bows
Have fallen from her curls.
She takes just like a woman, yes, she does
She makes love just like a woman, yes, she does
And she aches just like a woman
But she breaks just like a little girl.
Queen Mary, she's my friend
Yes, I believe I'll go see her again
Nobody has to guess
That Baby can't be blessed
Till she sees finally that she's like all the rest
With her fog, her amphetamine and her pearls.
She takes just like a woman, yes, she does
She makes love just like a woman, yes, she does
And she aches just like a woman
But she breaks just like a little girl.
It was raining from the first
And I was dying there of thirst
So I came in here
And your long-time curse hurts
But what's worse
Is this pain in here
I can't stay in here
Ain't it clear that--
I just can't fit
Yes, I believe it's time for us to quit
When we meet again
Introduced as friends
Please don't let on that you knew me when
I was hungry and it was your world.
Ah, you fake just like a woman, yes, you do
You make love just like a woman, yes, you do
Then yo
u ache just like a woman
But you break just like a little girl.


Nobody feels any pain, tonight as I stand inside the rain. Everybody knows, that Baby's got new clothes. But lately I see her ribbons and her bows, have fallen from her curls. She takes just like a woman, yes, she does. She makes love just like a woman, yes, she does, and she aches just like a woman. But she breaks just like a little girl.

Queen Mary, she's my friend. Yes, I believe I'll go see her again. Nobody has to guess, that Baby can't be blessed. Till she sees finally that she's like all the rest, with her fog, her amphetamine and her pearls.  It was raining from the first and I was dying there of thirst. So I came in here and your long-time curse hurts. But what's worse is this pain in here I can't stay in here
Ain't it clear that--

I just can't fit. Yes, I believe it's time for us to quit. When we meet again introduced as friends, please don't let on that you knew me when I was hungry and it was your world. Ah, you fake just like a woman, yes, you do
You make love just like a woman, yes, you do. Then you ache just like a woman
But you break just like a little girl.

(Bob Dylan - Just Like A Woman)

Wanking and Crying, i min utflippade hjärna. Jag behöver nikotin, och en tillflyktsort när ödet kommer och vill konfrontera mina handlingar, och brister. (Ja jag har öppen gylf på bilden och det är en skön stil, jag undrar också varför naket är så tabu. Let's spin that shit så att säga.)

She aches just like a woman but she breaks just like a little girl.


Tänkte göra något fancy, som den mediaelev jag är. Hur i helvete kan man välja så fel gymnasielinje? Det blev inget fancy alls, utan endast det som visas ovan. På TRE år utav renodlad media-utbildning har jag inte lärt mig följande:

1. Hur man tar kort.
2. Hur man håller en kamera (därav nästan endast suddiga bilder)
3. Att föra sig framför kameran. (om man nu mot förmodan skulle stå framför den och inte bakom förstås)
4. Photoshop (Är det bara jag eller är photoshop till för att göra objektet till ett objekt? BITE ME! )
5. Någonting.

Så, där har ni svaren på alla era problem. Saken är den, att jag sökte in till estetlinjen på Hitlerjugend a.k.a Mimers hus, inriktning musik med sång som första-instrument. Denna historien är ganska ironisk. Gjorde provet, fick äckligt bra kritik, spelade piano som en dåre trots att jag förlorat alla kunskaper. När jag gick därifrån flippade jag ur i min prestationsångest och tänkte "Nä men det där med att ta kort, det är ju lite enklare" månaderna gick och det var dags för gymansiet. Under tiden när jag tragglade med analoga kameror och spenderade några dagar i veckan i ett mörkt och läskigt framkallningsrum så spenderade jag eftermiddagarna med min föredetta pojkvän och jammade, spelade och sjöng och allt gick framåt. Nu i efterhand är jag mäktigt förbannad på mitt sköra psyke som tror att jag inte klarar någonting. Ser fram emot att använda stämbanden med fröken Battlemaster inom en snar framtid! Och det där med gymnasieval, ja det är ju lite sent påtänkt.

Vad mer bör man tillägga? Jo, jag ska till Vasakyrkan imorgon för att se den köttiga mannen ADRIAN (är du stolt nu?) sjunga som en näktergal, förmodligen så cyklar jag dit, för att känna mig duktig och sånt! Ska leta efter en Adrian klädd i svart (bland tusen andra svartklädda killar, kan bli problematiskt.) Förövrigt köpte Jazz en balklänning för fyra lax idag, hon är nog mer galen än vad jag är. Min kostade mindre än trehundra spänn! Fast, jag kan ju inte hjälpa att jag har begåvningen att fynda trosorna av mig varenda jävla gång. Förövrigt är Just Like A Woman min favorit just ikväll. Dylan levererar varenda gång.

En salig blandning, jag sjunker jag sjunker!


Jazz och jag satte oss på marken och filosoferade.

Jag la mig på rygg, uppsnärjd i det blå.

Kom hem och upptäckte mina första fräknar.

Drev ut demoner från mitt huvud, ut i luften genom munnen. Mådde bättre. (hatade mina läppar)

Blängde på Micke som sa att jag röker för mycket.

Sen gick det ett par dagar utav alkohol och två bakfyllor, vaknade upp med Jazz.

Hon var grinig så jag bakade in henne i täcket tills hon såg ut som en tulpan och flodis var självfallet med på ett hörn.

Sedan har denna dagen varit fullspäckad med smaskigheter. Henriksergs takterass igår var clean, Saturn kan det där med att bjuda till! Fast vi frös som idioter ena stunden, sen in på dansgolvet bland galna BD-fans och svettade livet ur oss. Cyklade genom hela stan för att komma hem och det var skönt. Somnade tätt intill Jezzika och hon var sömnig och det var inte jag. Ska sluta dricka flera dagar i rad, men har ingenting emot att cykla lite idag med. Gårdagens sjukhusbesök gick åt hel-ve-te och med det vill jag bara säga att den lilla lilla tillit jag hade åt sveriges sjukvård är puts borta nu. Tur som man har ibland så fann Jessika mig i en rökkur på sjukhusområdet och kom alldeles precis i tid innan klockorna börjat gå bakåt, så att säga. 

En eloge till Markus som fortfarande orkar hänga kvar och lyfta upp mig när jag släpper salta bomber på världen och allt som älskar mig. Jag dränker varenda liten individ. En trofé till Jessika och Palle som orkar med mig (oftast) och är med mig och gör sådana här galna hyss:

fotograf: Christine, med orden "esteter osv"

All denna iver efter liv tog mig ända hit. Utspädd, utspilld, avställd.



Detta har varit min dag, jag har varit tillbaks på 4-års stadiet vilket betyder att mamma har tagit hand om mig, matat mig och köpt allt jag pekat på. Jag pekade inte, men om jag gjort det så hade jag fått det.  Alla behöver sådana dagar ibland, förövrigt så har jag också insett att det är så fånigt enkelt att vara superglad med en främling, stråla ut positiv energi. Men när man kommer hem, tillbaks till verkligheten igen så sjunker man som en sten, utmattad.

Hur som helst; Efter en dramatisk förmiddag körde jag och mamma till Ikea där hon tvingade i mig en stor lunch+efterätt. Nu är jag tjock. Vi pratade mer om att jag ska sjukskrivas. "Självklart är du inte en sämre människa för att du inte orkar mer, men jag vill inte att du hoppar av. Men jag tycker vi beställer resan till Paris snart så du har något att se fram emot." Det kändes bra. Under den snabba Ikea-visiten fick jag köpt ett påslakan, och även ett cykellås på Clas Ohlsson (finns det en mer gubbig butik? Alla där inne såg ut som min pappa! Inte lika söta dock)

Sedan körde jag och Annika till systemet och sedan köpte vi cigaretter, gillar min storasyster. Köpte vin med smak av kaffe som jag och Jessika ska testa på fredag innan vi drar till Saturns 11-års jubileum. Tror takterassen blir äckligt grymt! Imorgon står vi upp för Palle och drar iväg till Sticky för att se mannen rocka på scen. Happy Hour bör utnyttjas ibland, hemskt packade tonåringar som gärna kommer på köpet är mindre groovy. Men vad gör man.

Jag ber om ursäkt för hur jag drar ner bloggen, och eventuellt smittar ner er med mina depressiva tendenser, när solen kommer fram blir det oundvikligt att le, för allting blir så väldigt mycket enklare då. Just nu vill jag egentligen bara cykla in till stan, och sova hos Jessika för jag är mycket rädd att jag inte vaknar imorgon bitti heller. Jag har gått sönder lite för mycket, jag hackar. Men ursäkten ska förbli en ursäkt och det är lika med; förändring = förminska kaskaderna utav galla jag spyr över er. Har börjat lite smått på första kapitlet i boken, jävligt rädd är jag dock. Det svåraste, det är att börja. Sedan blir det enklare, när man kommit över första hindret som mitt självförtroende bromsar mig med. Självhat är högsta graden av arrogans, fick jag höra idag. Hej, mitt namn är Mathilda Arrogant Karlsson.

4/6-11 en sång för oss som väntar.

När livet går dåligt, går bloggandet bra. När jag blir sjukskriven (igen) så faller min värld i bitar, plocka hem reservdelar av mig om ni vill, plundra mig vet ja. Sparka på mig när jag redan ligger ner.
behöver min eländiga mamma nu, ring och tryck ner mig lite till.

När livet går dåligt, går bloggandet bra. När jag blir sjukskriven (igen) så faller min värld i bitar, plocka hem reservdelar av mig om ni vill, plundra mig vet ja. Sparka på mig när jag redan ligger ner.

behöver min eländiga mamma nu, ring och tryck ner mig lite till.

Jag tittade upp och jag såg flygplanen, eller var det svalor?



This is my new homie! Plus mina smått trasiga converse. Jag älskar den, den ska målas om i rött snart though! Ville bara dela med mig lite utav min lycka, snart trycker min sömntablett ner mig i sömnens dvala, och det ska vi tacka gudarna för! 07.50-10.55 imorgon, det är vad min skoldag består utav, it's kind of ridicoulus. MEN, jag hörde att en utav esteterna fyller år imorgon och att det firas med pannkakor, vem kan motstå? Grattis Kristin för 18 fyllda (snart) Vill ni ha en bra låt att somna till inatt så har ni det, här.

Peace!

Och jag ramlar glada gatan fram, sen ramlar jag tillbaks igen!




Denna afton tillägnas ingen mindre än Hellström. För att han kan spela, och sjunga. Och det kan inte jag idag. Jessika bjöd mycket riktigt på en riktigt fin supé. Sojakorv, gnocchi, dressing ketchup och senap. Bilden är överpretentiös men det struntar jag iiii för jag dansar och har inga mjuka läppaaar. Dom är faktiskt ganska trasiga, just idag. Inte för att jag har trillat på läppen, troligtvis för att jag sovit dåligt och mina mediciner torkar ut min stackars hud. Som ni inte kan se så sitter mitt ärr kvar, mitt i pannan. Vore tragiskt att inte kalla mig stolpskott, så hakuna matata.

Så, låt mig se. Jag köpte en cykel, blev överöst med komplimanger för mitt utseende (jag börjar ana att killen hade fått bensin i ögonen och därefter bestående problem med dem, eller så gick han på tjack!) När jag cyklat hem godbiten försökte jag få in den i hissen, men utan resultat. Det slutade med att min systers sambo kom hem och bar upp den för 10 våningar, bra gjort mickeboy.

Dags att isolera sig på rummet, för nu spelar storasyster techno igen. Högt och dundrande.

While we're riding on our plane, well I have bought a special backpack, just to run away from shame.


News feed kommer här ja. Min dag har bestått utav lite mer än dessa tre pixelmassor, men något får jag ju bidra med. Tillexempel har jag gjort ett helschysst köp i form utav en cykel, den är asfet och bild kommer när jag får tillfälle. Men örhängena är nya, 20 kronor på stadsmissionen, plus ett par solbrillor (vågar inte räkna hur många jag har nu) plus diverse samtal med doktorer som förstår lika lite som mig. Jag är trött på att vara vara så bortdomnad om morgnarna pga en dålig natt att jag blir ej kontaktbar, och kräkas blod, jag är riktigt jävla trött på det. Vaknade upp med 7 missade samtal och betydligt fler sms, men tyvärr hann jag inte längre än att ta upp telefonen, för sedan släppte jag ner den i sängen igen och rusade in på toaletten. Fin morgon. Kanske inte.

Hur som helst kommer mästerkocken hit snart, hon ska väl laga något fancy till mig, jag gissar på Sojakorv och Pasta. Har jag tur hinner jag sova en stund innan Bukowski kommer, kryper ner under täcket en stund och hoppas på det bästa.

Har ni sett att det regnar förövrigt? Först blev jag ledsen, sen insåg jag att regnet bara vattnar blommorna. Efter regn kommer solsken, det vet väl varenda kotte!

You would fall and turn the white snow red as strawberries in the summertime.


Fick en sjuk uppenbarelse. Jag måste skriva, en bok. Jag måste sluta tro på det onda inom mig som säger att jag inte kan. Jag måste sluta förneka mina svagheter, det är dom som gör mig stark. Jag är min egen motpol, jag är mångsidig men stark, när jag vill. Min självkänsla skall inte baseras på vad som har hänt, att titta bakåt är mitt livs största misstag. Jag tänker skriva, ger mig själv hundra dagar. Jag kommer gråta, jag kommer skratta, jag kommer hoppas att jag skriver för det jag lever för, inte det jag levt för. Nya kapitel betyder samtid, inga berg är för stora. Om ni är med mig, kommer ni vara där. Hundra dagar av det genomsyrade pulserande blåmärke som befläckar mig, jag kommer skratta dig i ansiktet när jag är klar.

Tänk att jag faktiskt aldrig gett mig chansen att bli större än vad mitt huvud säger, förstår ej hur hårt mitt hjärta pulserat utav ensamhet, aldrig fått säga sitt. Bara onda tankar om att jag endast är en myra bland elefanter. Jag kan. Det här är min prolog.




Idag var vi på en plats i solen.

När läraren tittar åt ett annat håll.




Spanska är inte alltid enkelt, speciellt inte när man har myror i brallan och vill ut i solen.


I was following the pack all swallowed in their coats with scarves of red tied 'round their throats to keep their little heads from fallin' in the snow.



Dricker kaffe i köket. Sitter och tittar på bilderna från i helgen och har en hel del faktum faställda. Yoghurt med smak av persika & passionsfrukt är inte gott längre, vad som är gott är smaken utav färskpressad apelsinjuice som rinner ner i strupen. Vad som inte är så jättetrevligt är att bli väckt för att gå ut på promenad och sedan råkar tiden springa iväg utan mig och jag sitter fortfarande här oanständigt klädd med en kopp kaffe och rufsigt hår. Bilderna är iallafall fina, Jessika är snygg som vanligt. Ronja är mysig som vanligt, trots att hon snodde min nalle, Christine är bara snygg, men hennes strumpor med grismotiv är nog snäppet finare. 

Dags att gå till skolan, med ett bultande huvud och ett sting utav feber i kroppen. Jag tror jag känner mig sjukare än vad jag är också, vem känner inte så när min systers sambo har tjötat ett köttigt hål i huvudet på mig, babblandes om a-kassa och bedrägerier och annat strunt. Destination horisontal garderob; golvet. Plocka på sig något och måla upp ett leende. 

Peace, Mathilda.

When someone attacks your imagination But nobody has any respect. (Ballad of a thin man)


Tillbaka, på tionde våningen på Julianska efter ett fullspäckat dygn med så många känslor att man inte skulle kunna klä dem i ord om jag så ansträngde mig till det yttersta. Ett ärligt försök är det minsta jag kan göra. Från ångest till dåligt samvete när min mor gråter i hallen, från tårar i hallen till tårar på mina egna kinder när jag försöker spackla mitt förbannade ansikte, om och om igen. Det rinner bort gång på gång. Från att sätta sig på bussen bort från helvetet och in till staden och känna en oro från de nio mil man lämnat bakom sig. En ledsen mamma och en förtvivlat trött pappa. Helst hade jag nog bara velat gråta, men vad tjänar det till. Som jag sa till Jessika igår så ger jag blanka sjutton i vem som klickar in på min blogg och läser mina ord som förblöder i dess mening. "Det är det som gör den så bra" säger Busck. Vågar inte tro på saker som är bra längre.

När jag dränkt mitt huvud i musik på en buss och ett tåg var jag ett vrak. Men jag målade läpparna blodröda och rockade ändå, visst gjorde jag det. Men jag var ur balans, jag kände mig kantig och fel, jag kände mig brusten och klen. Vi rockade, jag och mina bästa vänner och en berusad storasyster. I perioder glömde jag nästan bort vem jag var, och varför. Jag börjar säga som min mamma "Jag tänker inte på det, om jag gör det så går jag under" Jag brukar avsky när hon säger så. Det är väl där det skär sig, jag kan inte sluta tänka. Min syster försvann med hennes så kallade framtida partner och vad som hände efter det är fortfarande ett mysterium. Men vi som fortfarande nästan var i våra sinnes fulla bruk hade riktigt riktigt roligt. Helt plötsligt slog klockan fem och ingen syster inom synhåll, vi vandrade hemåt. 

En natt skavfötters med en sömnig Palle och drömmar om dinosaurier som utplånar varje levande ting på jorden med mig som sista måltid, sedan var det tillbaks till verkligheten. Verkligheten där Mathilda stavas med helt andra versaler. Ord som grief when you breathe, meningen förföljer mig vart jag än går. Vi cyklade iallafall ner till stan, jag trivdes med mitt sällskap, jag gick på bio med min mamma och mina 3 systrar. Vi såg på "Hur många lingon finns det i världen" och jag grät, som en gnu. Efter det fikade vi trots att mina ben inte skulle bära mig en endaste millimeter till. I mitt huvud var jag vid havet med Markus och vi spelade gitarr och drack vin, sjöng oss hesa och badade i becksvarta natten, tillbaks till verkligheten igen. Det var då jag insåg att jag behöver honom, mer än någonting annat. Då jag insåg att världen blir inte mindre än såhär och att jag inte ens är människa nog att klara två månader till i skolan, 60 dagar av ständig förskjutning. Tanken på ett fjärde år får mig att kräkas, men jag vet att jag måste göra det. 60 dagar till i skolan, och jag måste verkligen bara göra det. Vetskapen om att jag förmodligen mår helt okej imorgon igen. Vetskapen om att jag måste sluta mina ögonlock i ett par timmar, låta tårarna sila ut för sista gången och att jag måste resa mig på mina fötter igen. Jag måste sluta kravla på grusig betong. Snart sopar dom vägarna för oss, gör vår jord stabil, tillräckligt stabil för att sno en cykel och åka runt i Göteborg i blommiga klänningar och känna varma vindar smeka armar med gåshud. 

Vill inte frysa mer. Till min födelsedag så önskar jag mig gitarrlektioner, bli frisk och ett solkraftverk i bröstkorgen. Önskar mig bara saker som inte kostar några pengar, vill inte ens ta i pengar. Vi befläckas av dess makthavande. Känner mig landsförvisad från hemmets trygga lugn, när ska jag någonsin känna mig trygg. Vill inte ha fler blåmärken i mitt huvud, inte heller några på kroppen. Vill inte ständigt bära på skulden folk lägger på mig, att jag borde veta bättre, göra bättre, känna mig bättre. Jag spiller salta bomber över tangentbordet, jag önskar jag hade förmågan att läka mig själv igen, som jag alltid gjort när ingen längre vågar ta i mig. Alla vet att gräset är grönare på andra sidan, och en utav mina vänner brukar alltid säga att jag inte sköter om min egen trädgård. Känns som att hur mycket jag än plöjer och rensar ogräs så kan jag inte plantera något på min ruttna jord. Kanske är jag för fragil för att bygga ett hus på stadig grund, jag bygger säkerligen hus på sandig strand, förgäves i min envishet.

Trots detta så kan jag inte annat än tacka mina ljuspunkter, mina medmänniskor och dom som är såpass nära att de formar mig. Inga nämnda. Inga glömda. Den lilla styrka jag har, vill jag ge till er som ens försökte skumma igenom dessa genomdränkta, väderbitna bröstkorgsinfekterade ord. Styrkekram.

Kan du fortfarande läsa mig? Jag brukade skrika och gråta och spy.


Positiv energi som Åstol omger
Apelsinjuice. Tio sorters olika shampoo & balsam i duschen, obegränsat med kläder, och kaffe. Ronja. Pappa. En egen tyst källare. Havet.

Negativ energi som Åstol omger
Listan skulle gråta blod. Det blir ett par stycken, väl valda ord. Hur mycket apelsinjuice det än finns, och hur gott man än doftar i nytvättade lakan, så vrålar bröstkorgen utav ångest, jag har aldrig känt mig så ensam, smutsig och sorglig. Jag kan inte ligga en endaste natt utan att skaka, kräkas och återuppleva alla vidriga minnen. Det spelar ingen roll hur kungliga frukostbord ni än serverar , kommer ändå alltid känna mig som en lortig tjänsteflicka. Kan inte titta någon i ögonen längre, jag känner mig så underlägsen. Vågar inte gå ut, för allt där ute skrämmer mig. Vågar inte älska någon på riktigt längre, fastän när jag vet att jag tar mig härifrån älskar jag nästan allting. Tillochmed Åstol. Är rädd för allt som är starkare än mig, allt och lite till med andra ord. Jag är rädd för allt som är vackert, jag är rädd för att tänka framåt.
Jag önskar det var enkelt att skaffa hit två glada vänner, men jag är rädd för att ringa dom. Vill inte att dom ska vara tvungna att ta hand om mig, för att jag inte klarar det själv. Mina kinder svider, jag har rivit hud från armarna. Det här inlägget kommer inte existera särskilt länge. Inte jag helller om det ska fortsätta så här.

Oh sister am I not a brother to you?


Som ni säkerligen lade märke till så regnade det igår. Inte sådär gulligt duggregn, mer typ domedagsregn! Ändå var jag så dum (smart) att jag köpte ett billigt busskort denna månaden vilket gör att man får promenera en jävla bit till bussen, alltså till zonen där Göteborg börjar. Vi gick längs västra gatan och till vår förtjusning hittade vi en godisbutik där dom sålde godis (uppenbarligen!) i små söta burkar! Och hela himlen sprack upp och Jesus kikade fram och sa "Och gud sa att det var gott!!!" Kanske inte, men det kändes fan så! Så där gick vi traskandes i 30 min med en burk godis i handen och filosoferade och regnet droppade ner på oss, fan fint! Som ni vet är jag en jävel på att föreviga sådana stunder, och detta är inget undantag.


Lyckorus, kan inte sluta le när jag ser denhär bilden haha! ♥

Och när Jessika ändå pratade om att göra ett sentimentalt inlägg om mig osv, men bangade så tänkte jag att jag kan göra ett försök, är ju ändå alldeles för sentimental för mitt eget bästa.


Det här är jag; Mathilda. Och hon som ligger ovanpå mig (efter mycket tvång) är Jessika. Min bättre hälft. När denna bilden togs satt jag, Halvan (Jessika) och Palle på en inmurad gräsmatta utanför skolan. Jag tänkte, det är ju ändå sol, och jag behöver skratta lite. Så jag tryckte ner Jessika i gräset med foten och armarna och skrek "RULLA RUNT I GRÄSET" Hon skrek och kved och skrattade på samma gång, om jag inte minns fel så försökte jag lägga mig på henne också. Efter ex antal gräsfläckar tvingade jag ner henne i mitt knä så jag fick lite kärlek . Sensmoralen i detta sagolika scenario är att det som gör Jessika i princip bäst i världen, är att jag kan be henne plocka upp hundbajs på gatan och hon vägrar och nästan gråter, men gör det ändå. Eller trycker ner henne i gräset så hon får gräsfläckar, men hon tycker om mig ändå! Dessutom brukar hon oftast göra som jag säger åt henne, vilket alltid blir lika jävla roligt när hon snyftar och har sig ! Men den främsta anledningen till att hon är rekryterad som Mathilda Karlssons bästa kompis är för att hon läker, förlåter, och hjälper. Varenda jävla gång.

Fick en tår i ögat, belissimo!

Who killed Davey Moore why an’ what’s the reason for?




Berövade Jessika ensamrätten på rubriken, men det kan inte hjälpas när hon planterade låten i mitt huvud, it's stuck! Har jag berättat vilken äcklig jävla kameraskräck jag har fått på senare dar ? När jag var fet ville jag jämt vara med på bild, jag var alltid den där glada tjockisen i hörnet när jag slängde mig mot kameran och flinade. Herregud. Och när jag var som tunnast var jag bara provocerande. Nu gömmer jag mig så fort jag ser att någon laddar kameran med mig som måltavla. Men här är bilder på mig från förra helgen när jag Jessika och Elli var på marknaden, jag tänkte bota min rädsla med tre självporträtt. Självklart var jag tvungen att slänga på en hel del krumelurer och färger av olika slag, men jag kände mig lite modig nu. Förövrigt så ser jag fett gettho ut i min hoodie, en färgklick helt enkelt! Vad som återstår nu är ett stort rum att städa, en promenad med hundskrället och ex antal timmar på bussjäveln bort från civilisationen. Vad som tröstar en aning är dock att min snygga syster kommer hem, och på Lördag är det sisters night out i Göteborg. Har inte träffat henne på år och dar nästan, nästan.

Förutom det så lånade jag tre böcker från biblioteket igår, och så gör mitt öra ont. Jag har ju inte visat er slaktincidenten hemma hos Majja, det var blod, kanyler och sprit! Resultatet får ni se när jag baxat kameran när jag väl tagit mig hem till The Isle Of Greif som den så fint kallas. Å-stol, Åhhhhh..stol. ÅSTÅL. åhh.. stål? Mmums. Inatt drömde jag att min gamla Engelskalärare Ingrid gav mig en tapperhetsmedalj i Engelsk litteratur (Jag är väl i såfall den enda som är tillräckligt tapper för att prata engelska trots att jag är språkligt invalid) Ingrid, som är bredaste skåningen (både kroppsligt och själsligt) älskade tydligen män som kan prata riktigt bred skånska, för när Markus traskade in i klassrummet och sa något obegripligt i mina öron men helt fullständigt begripligt i Ingrids så slet hon av medaljen som hon krönt mig med och gav den till Markus och gav honom en stor smaskig puss. Säga vad ni vill om drömmar, men enligt mig var det en mardröm. En bastant tant berövade mig stoltheten runt min hals och gav Mackan en fet kyss på munnen. Jag vaknade upp kallsvettig haha! Nog med struntprat, dags att utplåna dammråttorna och hänga upp kläderna på sin rätta plats. Inte på golvet dvs. 

Ciaoaoaoaoao.

RSS 2.0