Follow @hybrishoran

För jag vet vilken dy hon varit i


Har precis skrivit världshistoriens mest sämsta prov, någonsin och tänker nog krypa en trappa ner för sällskap av annan sort. sen ska jag kräva hämtning utanför skolan och skjuts till göteborg, gärna en säng också, och kanske lite te. Bortskämda lilla flicka. Pojkarna ska slava för mig hela kvällen, betalar tillbaks i natura. inte. Kan gottgöra dem med lite allsång på balkongen, det hade verkligen inte vart fel. Vad är ens grejen med att skriva prov ? Ett stressmoment utan dess like har jag hört, själv sitter jag där, tom och belåten, aningen bitter över min bristande kompetens osv, men annars .. it's all good. Snart får jag mina superfina skor som min kära mamma köpte åt mig, och Lund närmar sig också och allt vad det innebär så det vore synd att klaga. Men det är ju så jävla skönt att bara få lov och göra det ibland.

Dags för en smoke med Josefina, seen this gurrl befoaah ? she's soaa priddy. 


We shot them in the things we said, Ah we didn't need no bullets 'Cause we rely on some words instead

Kill someone in argument
Outwit them with our brains
And we'd kill ourselves laughing
At the funny things we'd say

Kill someone in argument, outwit them with our brains. And we'd kill ourselves laughing at the funny things we'd say

Vet inte vart jag ska börja. Baklänges känns som en bra idé den här gången. Låg i min soffa inatt, först sov jag på Ronjas rumpa men sen blev hon trött på det och la sig på min istället. Väggarna skälvde i stormen, tegelpannor flög åt alla håll och kanter, och precis som i en skräckfilm flög fönstret upp och andades kallt i rummet. Med största möjliga paranoia med tanke på att jag var helt ensam och min fantasi gärna skenar iväg så sprang jag och stängde fönstret och studsade ner i soffan igen, under täcket, tände mina ljus och på bordet stod ett paket apelsinjuice, strömavbrott ensam i ett stort hus ? inget jag brukar sysselsätta mig med precis, mamma var fast på fastlandet för färjorna slutade gå, pappa satt i grannhuset på herrmiddag som tydligen var mycket viktigt. Jag och Ronja tjurade medan jag bläddrade i en tidning och lyssnade på vinden som tjöt i dörrspringorna.

Tänkte inte bli långrandig, jag lever i kaoset för tillfället, prövar på talesättet "ensam ändå stark"  tyst i huvudet men jag är mycket osäker på det. Räddar människor på rullande band, träffar mina brorsbarn så ofta jag kan. Jag träffar vänner jag saknat och inte träffat på länge, det känns faktiskt nästan lite bra, men att sova i ett kollektiv på 5 pojkar med åldern 20-23 är faktiskt väldigt ofräscht, men helt okej. Jag fyllde i min tatuering hos fina Caja i onsdags, och planerade mina kommande, åh hon är så snäll och rar, Ed också! fotade för mitt EXPO B arbete också.


thee gooood times aaaree killin meeeee


helgen har varit rubbad, alldeles för mycket häng i negerbyn, uppraggad av zigenare som erbjöd både det ena och det andra, tur att jag inte gillar falafel.  Träffat vänner jag inte sett på länge, druckit överdrivet mycket kaffe, träffat mina fina människor i mölnebo fastän humöret vände senare om kvällen, färgat håret rött som i RÖTT och köpt en tröja jag vill begravas i, min humor har utökat drastiskt , därför i ren protest tänker inte dra några skämt på en vecka, sparar mig till premiären! kallas numera Puck, (var god kalla mig Mathi, eller Mathilda)  

Tänkte dra på Håkan-signeringen idag men tyvärr har tränarN förbjudit mig, nä men på riktigt då, jag orkade inte. Håkan får vänta, vi har ju dejt i november, du och jag i Lund Hellström!

en mögelsvamp på min egen frukostmacka


jag och nallefarfar är ensamna, jag är i behov av en vän och farfars ägare bor ju numera i norge så det är ju tur att vi har varandra åtminstone.

ringde melanie för första gången på evigheter.

- jag är bara en bubbla i asfalten, en mögelsvamp på min egen frukostmacka.
- vad babblar du om!
-  jag pluggar matte, jag läser inte ens matte?
- det är ju jättebra!
- hade inte de gamla grekerna något vettigare för sig än att lulla runt i badtofflor och skrika "Eureka!" ?
- men mathilda då, jag läser fortfarande matte och då var det ett jävla tag sen jag tog studenten.
-  det är det mest tragiska sen jag fick en utskällning av Anders Alander på mellanstadiet för att jag sa Schiessenhausen.
- hahahahahh, kan man inte ens  säga toalett på tyska utan att någon liten fascist tar illa upp!
- nä. vill du veta varför jag läser matte?
- berätta.
- när jag vaknade imorse kunde jag inte ens räkna ut hur många timmar jag hade sovit, jag fick helt enkelt fråga mamma.
- när somnade du igår?
- vet ju inte!!!!!

jag tror jag lägger ner bloggandet för ett tag, det finns så mycket viktiga grejer i livet, hitta botemedlet för aids, undvika cancer, bli miljonär, undvika att trilla ner i fler fallgropar, skrapa upp knäna och få ordning på mina näringsvärden, dränka mig i kläder, undvika dåliga umgängen (de flesta med andra ord) förbarma mig över min begynnande finne innan den bestämmer sig för att göra en sprakande entré. hoppas ni inte saknar mig allt för mycket! (smell the sarcasm cityboy)

Oh, I'm so glad we got together My whole world was falling apart


instängd på mitt rum. kaffe har jag ju iallafall, men sällskap hade inte suttit fel. Tvivlar på att jessika tar sig hit för min skull, det var tydligen en hemmafeeezt på gång i staden. ska ringa någon annan trevlig anhängare som kan hålla mig sällskap och trösta min stackars mage som blivit fylld med mat (tror seriöst mormor smider onda planer om att göra gåsleverpastej av mig, ni vet när man fyller gåsens mage med så mycket mat att magsäcken spricker osv, vidrigt) det serveras hummer ikväll, min pappa är en riktig pärla, fastän han bär skägg och nyps i rumpan och andra fettfyllda kroppsdelar. , mi papi te amo mi corazon mi corazoooooon.

och så lite kärlek förstås    Tingsek – World Of Its Own

save my soul, save my self



blir alltid lika förälskad i tracy chapman på hösten, mhhh.

skadar ju inte heller att jag fyndat jättemycket höstplagg helt gratis två trappor upp i casa de loco, el skäggo har skänkt mig massa mysiga skjortor! eller ja, skänkt och skänkt, hittade två stora säckar med som innehöll kläder mina föräldrar antingen inte vill ha längre eller plagg från forntiden (eller 50-talet som de kallar det) då de växte upp som de inte lyckas bära upp längre, som nu går i arv till nästa generation - MIG ! hittade också gamla kärleksbrev, skolkataloger från förr, gamla piano noter jag letat efter i tusen år, alla moln har nog en silverkant!


Stod med ryggen mot väggen när jag träffade dig, Först böjde den sig och sen rämna den.



känner mig värdelös och dålig idag, fast det är egentligen samma sak. det är ju jobbigt att vara en härskare. gillar mitt hår dock, det gör ni också innerst inne. vill ha pyjamasparty i mitt rum ikväll, ska försöka tvinga med min hurtige hertig bush

make my nipples hard let's go!


dags för ett tappert försök till ett någorlunda propert blogginlägg, inte för att det är så lätt när huset står på ända, jag är syskonlös och bor på TJÖRN , livets mörka moln kanske. jag hade nog mått lite bättre utav en jacuzzi, eller möjligtvis en resa till thailand, ska fråga mamma sen, ensambarn har ju en tendens att bli bortskämda, och hon borde förstå mitt lidande, fast .. hon flyttade ju trots allt hit frivilligt. korkat.

min pappa, el skäggo har kommit ner till mitt rum of no reason 4 gånger idag, jag bad honom artigt att ta sig härifrån omedelbart innan jag kläcker ur mig något elakt och oartigt, men jag misstänker att skägget har vuxit ända in i öronen på honom för han svarade inte och drog upp mattan framför min föredetta systers föredetta dörr (ja, ni hörde mig, christine har lämnat mig för norrmän och dagisbarn) och börjar pilla med hålet jag så gärna brukar trampa rätt ner i när jag har tråkigt, oftast när jag duschat och springer runt i jakt på underkläder, hur som helst finner jag det inte det minsta amusant att sitta i sängen och betrakta min pappas rumpa vars jeans glidit ner så man ser de bakre regionerna klart och tydligt. vilken planet kommer han ifrån ? och varför ligger den inte i ett annat solsystem? jag är åtminstone övertygad om att alla bär skägg där och har en stor mage och gillar att nypa folk i rumpan.

praktik idag igen, bara två veckor kvar nu. men till skillnad från alla andra dagar så fotade vi inte idag, utan vi gjorde absolut ingenting istället, tills vi åt fika och blev tjocka, julia fyllde år och det bjöds på tårta/kaka, synd bara att bananen och de salta pinnarna började brinna och skapade en slags kalabalik i ett par sekunder, och ett hysteriskt skratt bröt ut, grattis julia, om du nu råkade snubbla rätt in i mitt bloggnäste och läsa om din utomordentligt fina banankaka! och jag har hittat världens finaste skor, jessika också, varsitt par sexbomber som bara hånglar upp foten när man tar på sig dom! dock kostar mina en förmögenhet, och helvetet kommer frysa till is och förvandlas till en skridskobana innan min mor går med på att sponsra mig för att köpa dem, jag börjar undra om hon möjligtvis är en reinkarnation av Adolf Hitler iförd i bh och trosor under kläderna (men det kanske han också gjorde, vem vet).

Jag hör, hör remote i mitt huvud "Du kommer inte stanna här länge"

Håkan Hellström – River en vacker dröm
tar hand om bakfyllan på bästa sätt, stora mängder vatten och stora mängder hellström, tack och hej

You tell me that it's evolution Well, you know We all want to change the world


"Mina underbara brudar med knallpulver i trosorna, ni är bäst! tack för att jag fick sova hos er!!! Love"
Detta sms trillande in strax efter tolv imorse när vi vinkat av fröken enström på korsvägen, fin tjej, fin tjej. 

Befinner mig just nu på Evas Paley som offer för baksmällan med en kaffe och ett glas vatten vid sidan om mig och mittemot sitter ännu ett offer också med kaffe och headache of doom. Igår drog vi fyra stycken tjejor till sejdeln för att ära det stora öltorn vi beställde, det gick ner som vanligt utan problem, drog vidare till haket för kareoke, dansade till vild-jazz och drog förskräckta därifrån. Vi kissade och fredrika fick oss fullständigt förstörda av skrattanfall hela kvällen, hon är helt galen den tjejen. Trodde aldrig jag skulle säga det, men nu längtar jag hem till ön som gud glömde, till min säng och min dusch, trots att det innebär en lång bussresa hem och en kort färjetur man helst velat slippa, men ack så skönt att komma hem till tryggheten, jobbigt att göra stan osäker liksom. sista helgen jag jobbar förövrigt, chirre ? ja.

Lämnade kvar minnet av hur du tog min hand innan bomberna föll innan hoppet kom till sömns


jag är en vindrickande rödtott på en grusig kärra en höstig stjärnklar kväll, poet också kanske, vem vet? Jag gillar att skrika mig hes till dåliga japanska filmer, om sällskapet är min trogna fröken Bush. 

Ikväll får vi finbesök, Fredrika kommer nämligen hit, den mest störda och knasiga vän jag har, hon är fantastisk. Kanske kommer också Emil hit, det var längesedan. Vi besöker sejdeln ikväll för att se om vi hittar lyckan i botten på ölglaset, sedan vidare till lust vill jag tro. Som jag nämnde ovan är jag numera rödhårig, vilket känns väldigt okej får jag väl säga.

Tror det blir Åstol snart, för att packa om för en farlig kväll i göteborg, kläder efter väder ni vet. Men först kaffe på fin koballe, mums.

RSS 2.0