Follow @hybrishoran

Oh, how we danced and we swallowed the night, for it was all ripe for dreaming.

IT'S SO GROOVY TO FLOAT AROUND SOMETIMES
EVEN A JELLY FISH WILL TELL YOU THAT
I SAID FLOATAION IS GROOVY
AND HE SAID
AND A JELLY FISH WILL AGREE TO THAT

Åh, stackars värld. Utan att låta bakfyllan ta över ska jag förklara hur gårdagen såg ut. En snabb överblick över situationen:

Tjejhörnan i köket: De sitter i knät på varandra, skriker och gastar och fnittrar som 14åringar.
Killgänget i vardagsrummet: spelas hög musik och öl finns det gott om, mycket knuff och skratt och dans.
Jag och Jessika: Vi sitter vid matsalsbordet bland chips, godis och nötter, vin och kaffe. Pratar som vuxna människor och är mycket sansade.

Vi ser alltså hur Stefan och hans sällskap super varandra under bordet och undrar om vi inte är pensionärer där vi satt och samlade vuxenpoäng bara utav att betrakta dekadensen som rådde i huset. 40åringar vet minsann hur man festar. Efter ett par glas vin var jag och Jessika redo att dansa lite med de övervuxna tonåringarna. Till purple rain dansade vi tryckare och vi hade en helkul kväll. De eskalerade i sitt berusade tillstånd, de låg under borden och skrek, kastade skor på varandra med mera. Och när vi vallat in dem i taxin vars chaufför var rasande blev vi ensamma. Vi (pensionärerna) städade upp efter dem, radade upp allt drickbart på ett ställe och ringde Emma och Palle. Fint sällskap kom sent. Halv ett var det dags för att bejaka våran lugna sida ännu en gång som det goda exempel vi var tidigare under kvällen, paret från fjärran trillade som sagt in strax efter tolvslaget och vi lyssnade på bra musik i vardagsrummet och drack och pratade. 

Det är ju inte helt ovanligt att kvällar i mitt sällskap slutar upp i tårar och skratt, en bra blandning enligt mig. Förstås fick jag en fnitterattack utan dess like och var tvungen att gå ut och slå mig själv lite grann. Rökte och blev mörkrädd och slog tån i en list och kröp ner med gråten i halsen utav smärta. Inget kalas utan kras, och en skadad tå. Jag skrev "äckel" på min mage och somnade. Znark.

"When do you think Edie will commit suicide? I hope she lets me know so I can film it." - Andy Warhol




(Sejdeln i måndags)

Åh jag vet inte. Jag är en mekanisk liten plåtniklas. Plåt på både ben och armar, varken hjärta eller tarmar. Varför finns det motgångar, vad gör man för att förtjäna dem? Okej, det är mitt fel att det visade sig att jag suger energi ur folk jag behöver. Jag äter luft till frukost, kärlek till lunch och poesi till middag. Jag är lite utnyttjad, jag är lite cynisk och ibland ganska negativ. Fel ? Jag trodde det. Hur ska man kunna avgöra vad som är rätt och fel när anklagelser väller in från höger åt vänster men riktiga vänner, bra människor ber mig att förstå att jag inte har gjort något fel. Varför är det så svårt att tro bara lite grann på sig själv ? Och vad hände med solidaritet? Jag har tröttnat, det erkänner jag. Hur ska man ha självrespekt när ingen annan respekterar en, undrar jag.

Hemskt att spy galla över er, jag är dock alldeles för frustrerad för att gå runt som en knulldocka, folk utnyttjar mig som en liten psykolog och att sedan bara pantsättas för mindre än utsatt värde, om det nu finns något sådant i denna hemska nyskapande och även nedbrytande värld, nej alltså jag vet inte. Murar funkar inte längre. kände någon slags konvalescens där ett tag men jag är nog ganska chanslös. Vad gör man ? Always look on the bright side of life, dodo do do dodo.

Iallafall har jag och Markus sett på Mirrors 2 nu. För er som känner mig vet ju att jag såg första filmen på bio utan att jag hade en aning om vilken jag skulle se, men jag klarade mig lite mer helskinnad den här gången, bara lite tårar, nallekramar och kärlek. Inte lika kul när man sitter hysterisk inne på biografen, kan ni tro. Som slutkläm kan jag tillägga att den färglade mannen (Björnen) Björn i kollaget ovanför med grön mössa och skjorta ska tatuera mig och Jessika, äntligen! Mañana på handleden, nu ska det fanimej bli av.

Varför föddes jag med känslor ? Jag vill vara en sten. Hej jag heter Sten - true that.


Från att ligga på halvgråtandes skakandes och fullständigt fördärvad på golvet, till att kleta på lite rött läppstift, rufsa till håret och gå ut. Det är fan svart och vitt som gäller idag. För det var så det var, Jessika kom som en räddande liten spillevink trallandes på Kortedalas gator när livet var bajs och hon gjorde allt lite bättre. Vi såg Selsius spela på Sticky och nu sitter jag här. Egentligen borde jag sova, men jag saknar Markus lite för mycket. Blir nog att läsa en stund först och värma mig med tusen täcken och kuddar. Vet att jag inte borde vara så negativ i bloggen, men läsarantal bryr jag mig inte ett dugg om. Så är det med det, nu blir det Bon Iver och "Lowside of the road"  

Peace



I said throw me in the fire now, c'mon.


Enklast att förklara hur jag mår är genom ett par ganska ocharmiga bilder. För det är precis hur man skulle kunna beskriva mig idag; Ocharmig, sjuk, kedjerökare med kalla tår och röd näsa. Jag vet, jag har knubbiga fingrar, lite mer att älska har jag hört. Tog en promenad med Majja för att bättra på cancern och min feber, vi fick båda skrika ut en hel del ilska och gick nog runt hela Kortedala faktiskt, det var skönt! Har krupit ner i soffan nu, mitt internet funkar äntligen! Sen vill jag bara ge er ett musiktips! The Tallest Man On Earth, för er som inte hört honom innan skulle jag föreslå att lyssna på denna fina musik när ni gosat ner er i soffan med en kopp te och ska göra läxor, funkar fantastiskt bra för mig! 

Dagens visdoms ord för poetiskt plågade människor som jag utan att låta sarkasmen sprudla; SJUKHUS ÄR FÖR DÅRAR! Ops. Nej men seriöst, jag platsar inte in där. Jag har ju faktiskt nästan alla indianer i kajaken förutom en ganska trasig och labil hälsa och skört psyke. De letar fel, de märker ord, klagar på saker jag faktiskt inte kan påverka, idiotförklarar mig, feldiagnosterar mig. Det är faktiskt jävligt trist att se sveriges sjukvård bara bli sämre och sämre. Där jag varit en flitig patient i många år utan att riktigt veta varför. Varför? Det sägs vara något fel på mig, men vad de säger är bara avancerade meningar med termer läkare använder när de inte har något riktigt bra svar. Det tycker jag är ganska respektlöst, faktiskt.

Nog om klagomål på etablissemanget, får gå dit och vifta med knytnävarna istället. Kanske inte. Tror jag ska ta en powernap nu, det är inte så ofta som jag klagar i denna lilla blogg. Eller ? Vet inte. Orkar inte. Är nog på bättre humör när jag tillfrisknat i min egenställda diagnos : trött - sova - pigg!

What's so bad about being missunderstood? - Bob Dylan.


For decades Waits has played an elaborate game with the media, hiding behind the persona he projects. To the question "Will the real Tom Waits please stand up?" there is no real answer. "Tom Waits" is as much character created for his fans as it is a real man behind the closed door of family life. "Am I Frank Sinatra or am I Jimi Hendrix?" he said when i asked him if his persona had ever merged with his actual personality. "Or am I Jimi Sinatra? It's a ventriloquist act, everybody does one."

Nu suckar Jessika åt mig, jag hör det trots att hon sitter och lider bakom skolbänken och jag ligger hemma och hatar mitt liv och immunförsvar. Eller egentligen, kan man ju inte hata någonting som inte finns. Framförallt har jag väldigt svårt att hata. Men hade jag haft ett immunförsvar hade jag hatat det. Tror jag. Hur som helst ser det ut som att de där tjockisarna nere i min hals ska knipsas av. Jag har vetat det ganska länge, men jag lämnade över ansvaret till kroppen som för normala människor har en tendens att läka sig själv när det kniper, men nej. Inte den här gången. Det jag vill komma fram till är att citatet ovan kommer från boken jag läser för tillfället, "Lowside of the road, a life of Tom Waits". Gillar ni massiva böcker skrivna på engelska om stora rocklegender, sing and songwriters och framförallt Tom, så läs den! Tänkte låta halsmandlarna smekas utav lite te med honung nu, dock lagar systers sambo rena brakmiddagen, hur han nu hade tänkt sig att den ska slinka ner i min uppsvullna hals? Bilder från igår kommer, vi stannade till på Sejdeln för att fira Håkon, med gött häng.

I en rökfylld seans, med en rosa nyans. sant?


detta bör uppmärksammas: glömde en bokstav på ordet "machine" men det är fixat nu!

* Mathildas mål för läsåret  2011*

Ämnen
Spanska - få uppgifter, plugga igen innan studenten.
Samhäll - prata med Jörgen
Religion - tveksamt. Prata med Nabila.
Naturkunskap - nytt ämne, köra hårt.
Expo A&B - karaktärsämne = VIKTIGT!
Rörlig bild - karaktärsämne = VIKTIGT!

Inackorderingsbidrag
- Avstånd km 225-599 km = 1875 kr/månad (utöver studiehjälp 1050 kr)
- Prata med Karin
- Eventuellt gå ett ½ fjärde år.

Detta är ju knappast omöjligt för en vikarierande superhjälte som jag! Oj, sarkasmen fick orgasm och överreagerade. Fy på mig. Bilderna ovan är för mig - som utbildar mig inom media - bara ett litet experiment och test på kunskaper. Självklart grundar dem på en hel del tristess och en massa oförbrukad energi jag suttit och hållt inne hela dagen. Imorgon bär det av igen, och bio hoppas jag på ? 

Peace.



Why live life from dream to dream, and dread the day when dreaming ends.


Snabb introduktion utav de senaste fynden. Skorna och väskan får ni se en annan dag, nu ska jag nämligen göra det jag aldrig trodde var möjligt i Mathilda Karlssons underliga liv; fram med böckerna för att studera. Imorgon är det begravning. Det känns sådär, men ett avsked utan tårar är oundvikligt när man tycker om någon. Dagens filosofi x 2. Dags att smacka på en macka och snudda kudden ett slag, det där med läxor är nog inget för mig.

(alla tre bilder är klickbara och då uppenbaras tre feta spellistor, gammalt men bra!)

Det finns saker som slår ut ett bra inköp, men inte idag - true that mathilda karlsson.


Jag kunde inte låta bli att flina för mig själv när jag trillade ner mot Runstavsgatan med Kärleksens Bandvagn i öronen. Det är något visst med att åka spårvagn på morgonen. Morgonen heter Tisdag och att jag lever blir lite mer uppenbart med lukt av svavel i luften och grus i skorna.

Det kommer bilder, tro mig det kommer bilder. Jag har nämligen köpt ett par asläckra kängor på Myrornas, en ny skrivbok klädd i tyg från Indigo (så jag kan försäkra mig själv om att jag inte kommer bränna upp den för att den är så fin, vill också påpeka att jag inte är någon pyroman. Bara rebellisk och revolterande, ord ska skrivas ner och skapa en historik för framtida gråa dagar som man växer in i tillslut. Ska bara intala mig själv det först)

"Coffe and cigarettes, that's not a very healthy lunch, is it?"




för er som undrar hur fan jag lyckas se så ful ut jämt; jo jag gömmer mig bakom kaffemuggen när det kniper.

En påminnelse om existens behövs inte när man är en och två på samma gång.


En bild säger mer än tusen ord. Behöver nog inte säga mer än så. Och till Jessika; du kanske hatar mig nu, men det är bara rough love, the biggest love I can give. (Bildenförtydligar verkligen hur intelligent du är, man är inte större än sin egen penis!)


Du kommer vara minst lika grå i Tokyo som i Göteborg.


Vad kan vara mer givande än en spontaneftermiddag/kväll innehållande spår utav kladdkaka med blockchoklad, te i mängder, domedags-diskussioner, catfights och hundspyor, hur vi ska få jessika att jobba på cafét och andra nyttiga rekryteringar till Åstols Café i sommar? Inte mycket, en helt vanlig söndag när man egentligen bara hade tänkt att låta söndagsångesten komma krypandes mot sin vilja för att påminna en om att morgondagen heter måndag. Mer än så kan jag inte säga om denna dag. Trevlig dag med Melinda, tråkigt att Emmas morföräldrar kom ivägen för den utsökta kladdkaka vi åstadkom! Inga bilder, ni hade ändå inte klarat pressen. Too much chocolate for on reader to handle så att säga.  Znark, godnatt!

Sluta lipa, köra min bil, rakt ut för ett stup Precis, precis, precis som rockbrudarna i filmen gör.




Om jag ska dö vill jag göra det med stil
Som Thelma och Louise
Som en sista utväg undan
Harvey Cartel och resten av snutarna
Sluta lipa, köra min bil, rakt ut för ett stup
Precis, precis, precis som rockbrudarna i filmen gör
Och det är vackert och när jag dör ska det vara precis sådär
I tusen kilometers fart rakt ner för backen

♦ Om jag ska dö vill jag göra det med stil ♦ som Thelma och Louise ♦ som en sista utväg undan Harvey Keitel och resten av snutarna ♦ Sluta lipa, köra min bil, rakt ut för ett stup ♦ precis, precis, precis som rockbrudarna i filmen gör ♦ och det är vackert ♦ och när jag dör ska det vara precis sådär♦ I tusen kilometers fart rakt ner för backen♦

Hör och häpna! Köksbloggaren är tillbaka. Sittandes på barstolen vid köksön med kaffe, högtalare och gärna apelsinjuice också; det är en bra start på dagen. Eftersom jag varit mycket stillastående de senaste dagarna och med det menar jag torr bloggning, knaper internetanslutning, mycket skolstrunt och så tänkte jag skrapa ihop ett någorlunda blogginlägg. Den måste hushållas precis som alla andra ting i denna lustiga värld. 

När jag vaknade så tog jag tillfället i akt att springa upp och ner för trappan ett par gånger. Upp och hämta kamera, ner och fotografera rummet jag möblerade om, springa upp med kameran, springa ner och hämta datorn, upp och sätta sig tillrätta. Och PANG, där har ni ett stökigt men nymöblerat rum. Lägg märke till den hjärtformade keramikskålen i fönstret, det är ett konstverk av självaste Dannonino. Den funkar fint som askfat eller möjligtvis att hälla glitterstoft och önska sig något (Jag och Jennifer brukar göra det ibland, ha den som en magiskt liten älvguldsstofts-gryta. Kanske går det också att lägga kärleksförbannelser över pojkar, då tänker jag göra så Markus Krunegård ändrar sexuell läggning och blir kär i mig!)

Nu ska jag börja packa för kommande äventyr, även ringa Bushman för att se om hon överlevt natten! Om hon inte klarat sig utan att ha tappat förståndet ska jag se till att hon blir en snygg änka som tröst! BRrrGrrhhmm, angry friend walking. Flickan från ön bredvid fick problem, men då blir det förmodligen tu man hand med Mel C istället. Tjusigt värre! 


Det sas en gång att jorden är rund och vi har inte fått en blund sen dess.



Jag vill ha tillbaks mitt röda hår. Det var ju inte allt för längesen och nu på vintern kan man behöva lite kontraster i vårt vita vinterklimat. Lite färg på vårt gråa land är också bra. Men det får bli när jag fått pengar nästa gång! Har inte varit hemma på ett bra tag nu så när mamma hämtar mig är det med lättnad. Ett dygn på hemmaplan i galenskapen sen är det tillbaks till Göteborg. 

Uppdate; Nu är jag hemma igen. Hemma i kaoset, som är förvånansvärt lugnt. Tänkte börja packa i ordning för att bege mig till stan imorgon! Men först kommer Melinda och Emma för en liten get together oss tjörnbor emellan som fortfarande har vettet i behåll och inte blivit dekadensförgiftade utav denna gudsförgätna ö. Fräschare bilder får ni någon annan dag, just nu har jag knappt ork att ta mig en välförtjänt dusch. Det är jobbigt att vara dekis i Koballe, den enda nypa luft man tar är när man ska ut och ta ett bloss i ladan, och där luktar det hästbajs. 

Hur som helst pillar jag ihop en ny lista på Spotify, och eftersom jag tycker om er så mycket (fniss) så delar jag med mig utav den. musik för folk som inte kan bete sig som folk .
mathilda says (22:44):
hade varit skönt att ha dig hos mig och inte vara rädd bara <3

Well, she's walking through the clouds with a circus mind, that's running wild.


Promenerar sakta ner mot spårvagnen för att bege sig till Hitlerjugend, morgonspårvagnsåk är riktigt mysigt. Börjar känna mig hemmastadd nu faktiskt. Kaffe färdigt när man vaknar och en morgoncigg på balkongen, fint! Igår var trevligt trots vart vi befann oss. Jag, Jessika, Josefina och Martina drack billigt utan att hamna på golvet. Roligt hade vi också. Idag är det helg och då skall det firas för Stefan Härskaren i kossornas rike som fyllde år igår! Los Grattoz La Stefano! 

Förövrigt så går alla toaletter i F#dur när man spolar för er som undrar. Ett musikaliskt geni i släkten räknade ut det varje gång han spolade. Det må jag säga är lite galenvarnig. Men det är ju bara min åsikt. Där ligger man i lä på galningsfronten för en gångs skull.

Mer än så finns inte på lager just nu, huvudet är fullt utav musik och stress, lite kalabalik och ilska också såklart. Som alltid. Nu ska jag vara så homosexuell att jag ska ladda ner Twilight. Inte för eget bruk förstås, skolarbete! (kände mig skyldig att förklara mig och min sexuella läggning och filmen som numera är ett skällsord i mina öron då den i mina ögon är en riktig utdragen och dryg kärleksrulle av den mesigaste utav den mesiga sorten. Därför vill man ju inte att ni ska tvivla på min läggning. Fullt hetero, typ.)

Har ingen fancy bild att lägga upp idag, och så är det med det! Men istället tipsar jag er om en tårdrypande snyftlåt bara för att alla behöver en sån ibland.


Det sägs

Like a complete unknown, like a rolling stone.

“I think of myself as an intelligent,
sensitive human being with the soul of a clown which always forces me to blow it at the most important moments.”

“I think of myself as an intelligent, sensitive human being with the soul of a clown which always forces me to blow it at the most important moments.”

Typ så, ganska ironiskt verkligen. Jag ser ut som en man men är femenin rent tekniskt sett. Tror jag. Mina bröst avslöjar min kvinnlighet (eller myggbett som Emanuela kallar dem). Jag tänkte inte bli långtråkig, trots att det alltid blir så ändå. Jag drar mig mot staden för att köra en halvnykter kväll på klibbiga fingrar. Men först;

- Hem till Kortedala och dumpa mina grejer
- Kapa av håret på Jessika.
- Vidare till Jessika för att förbereda världen för mitt hemska ansikte.

Jag är elak mot mig själv, men jag kanske blir en riktigt man en dag. Det ska göra ont att leva!

Klart slut.

Wasn't it you who said life was like a plastic cup? To be used and then disposed of.



det senaste dygnet har jag insett att:
man ska inte ska svimma i badkaret.
inte heller i köket, även om det är mindre livsriskerande.
läkare är som småbarn - påfrestande och oresonliga.
min storasyster är skitbra och förstånde, och mitt nya deltidshem är mysigt!
kaffe är bra i måttliga mängder, men behövligt i obegränsade mängder.
min mamma behöver fler kramar.
min pappa är klumpig rent verbalt
jag måste hitta motivation till att gå klart skolan, och må bra.
annars är det ohållbart.
det senaste dygnet har jag insett att:
man ska inte ska svimma i badkaret.
inte heller i köket, även om det är mindre livsriskerande.
läkare är som småbarn - påfrestande och oresonliga.
min storasyster är skitbra och förstånde, och mitt nya deltidshem är mysigt!
kaffe är bra i måttliga mängder, men behövligt i obegränsade mängder.
min mamma behöver fler kramar.
min pappa är klumpig rent verbalt
jag måste hitta motivation till att gå klart skolan, och må bra.
annars är det ohållbart.

Andra dagen i skolan. Elevvårdssamtal med hänsynslösa Karin och senildementa Mats, kan det bli bättre eller? Jag börjar tvivla på att Mats stannar kvar på skolan länge till, alla skulle vara mycket lättade om inte annat. Under samtalet kom vi in på diverse struntprat som inte alls hade med min skolgång att göra por ejemplo; Monty Python-filmcitat och rostat bröd bland annat. Jag inflikade att jag inte gärna spiller min dyrbara tid på menlösa diskussioner som inte handlar om hur vi ska lösa los problemos mathildos. Jag har ingen motivation, ingen ork. Har potentialen men inte orken, hur fixar man sådant undrar jag då. Samtidigt som jag känner att jag inte  vill snickra på min kista hela livet. Studiebidraget är min minimala månadsinkomst och sen plundrar jag mor min emellanåt. Till mitt försvar kan jag säga att vi lever i ett kapitalistiskt samhälle - på gott och ont. Jag utövade bara min rättighet genom att på eget iniativ överleva månaden! Jag tror jag behöver snacka lite mer med Karin, hitta lite ork som ligger och skräpar inom mig. Jag vet att någonting där inne guidar mina steg, krävs bara att jag tvingar mig att kämpa mer! 

Förresten så tänkte jag passa på att visa resultatet utav möbleringen efter att jag slängde ut tvn men kameran ligger urladdad och självklart hittar jag inte laddaren. Så det får bli när annat tillfälle ges. Nu packar jag ner mitt liv för att fly till Göteborg imorgon. Så länge får ni nöja er med en mathilda med ett gammalt kärleksbrev.




alla ryggar tillhör dig tills jag går fram, "förlåt jag trodde du var nån annan"



Dagens outfit omg! Nej, den här bilden är tillägnad tönten på andra sidan landet som förutspår att jag kommer bli en stor modebloggare en vacker dag. Jag? Tjejen som klär sig som en liten fattig unge från Ukraina. Här har ni resultatet utav att aldrig somna, alltså kliva ur sängen alldeles för många timmar för tidigt. Alltså; Markus, här har du dagens dresscode! (hatar ordet, hatar ordet "outfit" också. Vad hände med världen?) Jag får ursäkta mig på tuttfronten, de har aldrig vunnit något pris,  men skulle det finnas ett "hoppar fram så fort kameran kommer fram"-priset skulle de definitivt vinna. Nu är jag rebellisk och bryr mig inte så det så. Dagens mjukporr sjuttiotredje upplagan since 1945 eller nåtnåtnåt. Har verkligen ingen aning om vad jag snackar om.

Idag är dagen. Dagen då sadistanordningen öppnar portarna för sina små judebarn igen. Jag bär rött läppstift dagen till oära och leker lite the grudge såklart. Hatarmittlivochvilldö. Tur att jag har Jessikas gosiga halsduk att gömma mig under, den kommer vara till nytta i princip hela dagen.

Har haft fetaste verbala brottningsmatchen med morsan, skäggis stod och hejade på men sa inte mycket. Därför flyr jag min kos lite så de hinner sakna mig lagom tills min väska kommer på posten! Men nu är iallafall dagens klädångest över. Och sitter nu här iförd i strumpbyxor (från h&m) en röd kjol (second hand) svart linne (topshop) och min favorit jeans-skjorta. (Beyond Retro) Läppstift också (från botten utav min låda med sminkartiklar) och så har jag dekorerat fingrarna med diverse småstrunt (Lindex) Så, nu har jag bögat mig tillräckligt, det här tog verkligen död på min sista gnutta värdighet! Så slit den i stycken mina små tigrar! På tal om det, har tigermönstrad engångskamera i väskan också, ska försöka mig på att ta lite balla bilder med den förstår ni. Skämt. Kul, det blir nog bra!

Nu ska jag sörpla kaffe tills jag går på högvarv! 

*MWAH* /mathi

my mom was stone fox in the 70's


Fan vad läckert. Jag älskar gamla bilder, kan sitta och titta i evigheter och undra varför inte jag var född på polaroidkamerans tid. Varför kunde hon inte dela med sig lite utav sina snygg-gener om vi ändå delar samma kött och blod? Orättvist!

MELANKOLI, LUFTEN ÄR FRI + MIG SJÄLV


Såhär är det då va. Igår kom min trötta lilla mamma hem efter utrensning på mormors lägenhet. Med sig hade hon massa vackra kläder som jag mer än gärna tog emot. Mormor har varit överallt i världen, och köpt med sig vackra kläder överallt ifrån! Mamma var som trött och mycket ynklig, så jag skänkte iväg några kramar på min egen bekostnad och satt och tittade på gamla fotografier, mamma grät som en galning, men det kan inte hjälpas. Hur som helst tänkte jag bara uppdatera allt som helt enkelt inte hänt. Det kommer en ryggsäck på posten inom några dagar, skolan börjar imorgon. Ska krypa i sängs bland turkar och troll imorgon. Nej, men jag har fått lägenheten i stan, hos min syster som bor i en ytterst fin lägenhet i Kortedela. Hoppas på att få ta den där hallonpajspartajet med Fredrika och Melinda på tisdag också, det har vi skjutit på allt för länge vill jag lova. 

Bilder fick ni nog utav igår och en endaste vän hade jag då inte! Dock många frivilliga men med avståndet som hinder, tråkigt tycker jag allt. Hade suttit fint. Ändå tänker jag plåga er mer en liten bild, det kan väl inte skada? Om det nu vore så skulle det vara så långsiktigt dödande att de korpulente galningarna hinner finna ett botemedel åt er, hallelujah till dagens läkare! Jag slår frivolter och dör! Här kommer dödstöten;



gotta catch'em all!

En dröm för dig, en dröm för oss som längtar efter nån som håller om oss hårt.




här är ett smakprov på det nya årets rivstart som sannerligen inte är över än. lugnet har lags sig, alla har krupit tillbaks till sina egna små krypin, kurat ihop sig och njuter av ensamheten, men jag har inte andats ut än. Runt runt runt som en duracellkanin.

De senaste dagarna har jag:

Druckit stora mängder öl och whisky. Slängt champagne i Emils ansikte på tolvslaget. Sprungit på avenyn varenda natt och sjungt Håkan Hellström. Träffat min tvillingsjäl. Gråtit i en stor säng mellan mina bästa vänner under en canvas med Bob Dylan. Blivit singel. Varit destruktiv. Rökt som en skorsten. Fått tillbaka min kärlek. Varit kreativ. Gjort någon glad. Gjort någon ledsen. Fått lunginflammation igen. Kramat ihjäl någon. Halkat på isen. Trillat ner i ett dike. Rökt vattenpipa med smaklös tobak. Örfilat folk jag älskar. Skrikit mig hes. Legat i fosterställning utan att andas. Legat i fosterställning och hyperventilerat. Kräkts. Skrattat. Pussats. Gråtit glädjetårar. Ätit mat hemma hos Palle med bra sällskap. Pratat och skrattat i telefonen en hel natt. Viskat hemlisar. Fått näsblod. Dansat runt halvnaken. Sett någon gå sönder. Sett någon bli lagad. Analyserat. Slagit jessika på käkbenet. Pussat Jessika. Skrikit på Jessika. Klappat takten. Lyssnat på kent en hel natt. Slagit mitt huvud i gitarren. Letat efter en öppen pizzera på en röd dag. Hittade ingen pizzeria. Trillat ihop i en hög innanför dörren. Somnat och vaknat ett dygn senare. Fått ångest. Blivit glad igen. Skrivit en ny låt. Ätit ett päron. Skrikit mig hes ute på en klippa med havet och horisonten som vittne. Känt hur vinden vänder min egen kappa. Skrivit poesi. Bränt upp poesi. Kysst min hand och skickat den till Skåne. Satt ett frimärke på, postat mitt hjärta och vill aldrig ha tillbaks det igen. 

Jag är inte gjord för att vara ensam, ändå slutar jag alltid ensam. Vän sökes. ful eller söt, mig kvittar.

You are the reason for my rediculous obsession with love.


Rösterna blir fler, karaktärerna färre. Bli aldrig som oss, bli värre!


tillbaks i dårhuset, där hunden springer runt med en mantel gjord utav en kökshandduk (okej, det var mitt busstreck, but still!) och där pappa dansar runt i kalsonger i köket och slappar framför tvn. Okej det är ganska hemtrevligt, vulgärt men hemtrevligt och jag skulle inte vilja kalla mig mindre vulgär och brutal än någon annan. På begravningen nästa vecka bär jag utstyrseln ovan (kanske ska ha någonting på benen, vore inte så passande att komma alldeles för lättklädd) och ett par svarta jeans. Blir lite Beatles-tema på min dresscode, för att hylla den lilla ängeln vars kropp vi ska säga farväl till. Ett svart band i min tofs också, det blir nog bra. Hoppas att du store G där uppe i himlen tar hand om mormor, för faktum är att hon har tagit bra hand om mig! Rolig är hon också, och bitter, precis som jag! Mamma är och rensar ur lägenheten idag med sina syskon, så tänk lite extra på henne idag du allsmäktige härskare osv.
Alltså jag lider inte utav narcisism, jag har bara alldeles för snygga vänner för att publicera dem här. Ni hade fått orgasm och dött. Och om ni ska kunna vänja er över mitt vedervärdiga anlete och utseende i allmänhet är det ganska bra att själva skrivaren visar upp sig ibland.
Kommer så tappa läsare nu.
(vem bryr sig?)
hoppas ni inte fått men för livet nu
det vore synd om ni missade nåt
har hört att 2011 ska bli ett toppenår?
Åh vilken klyschig värld vi lever i, i hate to break it for you men det är aningen överskattat, plattityd!
Tillbaks i dårhuset, där hunden springer runt med en mantel gjord utav en kökshandduk (okej, det var mitt busstreck, but still!) och där pappa dansar runt i kalsonger i köket och slappar framför tvn. Okej det är ganska hemtrevligt, vulgärt men hemtrevligt och jag skulle inte vilja kalla mig mindre vulgär och brutal än någon annan. På begravningen nästa vecka bär jag utstyrseln ovan (kanske ska ha någonting på benen, vore inte så passande att komma alldeles för lättklädd) och ett par svarta jeans. Blir lite Beatles-tema på min dresscode, för att hylla den lilla ängeln vars kropp vi ska säga farväl till. Ett svart band i min tofs också, det blir nog bra. Hoppas att du store G där uppe i himlen tar hand om mormor, för faktum är att hon har tagit bra hand om mig! Rolig var hon också, och bitter, precis som jag! Mamma är och rensar ur lägenheten idag med sina syskon, så tänk lite extra på henne idag du allsmäktige härskare osv.

Alltså jag lider inte utav narcisism, jag har bara alldeles för snygga vänner för att publicera dem här. Ni hade fått orgasm och dött. Och om ni ska kunna vänja er över mitt vedervärdiga anlete och utseende i allmänhet är det ganska bra att själva skrivaren visar upp sig ibland.

Kommer så tappa läsare nu.
(vem bryr sig?)
hoppas ni inte fått men för livet nu
det vore synd om ni missade nåt
har hört att 2011 ska bli ett toppenår?

Åh vilken klyschig värld vi lever i. I hate to break it for you men det är aningen överskattat, plattityd!

Flower power to you fine people!

en vanlig morgon i kossornas rike!



Strax beger vi oss till staden för fira Pollys sista dag på västkusten för den här gången! Vi kommer sakna dig! Att uppmärksamma Jessikas fula nylle bör göras med tanke på att hon är alldeles på tok för snygg i vanliga fall! 

PEACE OUT BREATH IN DEAR READERS.

ABCDEF and G, Oh that reminds me of when we were free. Before life began to tear us apart.


Rushen är inte över. Den har liksom inte börjat än för vi stannade på den gudsförgätna ön ännu en natt. Tack vare att jag snorade ner mina vänner i fosterställning inatt. Vi vaknade upp som vrak, förutom den fortfarande snygga skåningen i den friska delen av sängen. Jag och Jessika looks like crap med snorfyllda näsor och rostiga halsmandlar men det var väl till 50% ingen nyhet (jessika brukar vara snygg det vill säga, inte jag dock). Hatar att jag blir sjuk hela tiden tack vare dessa ruskiga mediciner, give it a rest liksom!  Bilden ovan är den enda som togs på mig på nyårsafton, tack och lov. Det var ingen maskerad men ändå lyckades jag se ut som en tjackhora, otur eller naturbegåvning? Jag har massa bilder jag vill lägga upp men kan fatta mig kort vad som hänt de senaste dagarna sålänge;

Söndag; vaknade utan bakfylla och firade med att inviga Milfie (vattenpipan jag och Emil köpte till Jessika i julklapp!) i Johannebergsparken, Jag saknade Markus men det kunde inte hjälpas för jag var tvungen att genomlida ännu ett dygn i Göteborg. Dock hamnade jag hos min syster i hennes mysiga lägenhet och somnade på hennes soffa.

Måndag; Mötte upp Polly på centralen och begav mig hemåt, det var det skönaste jag gjort på länge. Rent ut sagt orgasmiskt! Vi levde på te och mackor, såg på film och somnade in mot småtimmarna.

Tisdag; Bjöd hem en blond liten tossig Melinda på ännu mer te och mackor, pratade och hade det mysigt, rastade den övergödda tjockisen Ronja och oss själva. Vi bajsade inte i dikena dock. Sen skulle Melinda utmana ödet, dvs ta sig till grannhuset och vi begav oss till en sjuk Jessika som smittade mig med fetaste dunderförkylningen. Somnade lipandes och snorandes intill mina två bästa vänner

Onsdag, även känt som dagsläget; Vi stod upp med många om och men, men benen tog oss ingen vart. Bestämde oss för att chillaxa. Har tittat på snyftfilmer, käkat vitlök och andra hälsocermonier.

Kommande dagar kommer bestå av lite ödesmättade livsutmaningar. Mina nyårslöften borde vara att inte blogga massive-wall-of-text-inlägg så folk somnar och vill dö, att bli duktigare på ät-fronten, att göra allt för att gå klart skolan och kanske typ stop bitching around när jag är en ångestfylld liten oliv (diffust, chill) och egentligen bara vill kasta kärleksbomber på mannen mitt liv utsåg som hedersgäst i hjärtat. Vet inte om han trivs så bra bara, det blir ganska trångt ibland.

i min ask med självmordstankar paradiset lockar öppnar nu upp och fäller ner pralinerna som chockar.


att födas in i en obotlig indentitetskris
världen håller för hårt i oss
kramas för intensivt

- att födas in i en obotlig indentitetskris
världen håller för hårt i oss
kramas för intensivt

stadsidyll, feber, sovande flickor i soffan. bilder i mängder. hör av mig när rushen är över så att säga.
man kan bara göra allt man kan, det begriper nog vem som helst fast inte riktigt jag.

“Adolf Hitler: I said a glass of juice, not gas the jews!”



fasen, det måste erkännas. Detta är inte högmod. Detta är ett konstaterande; Jag är ett GENI. Jag har funnit de perfekta generna, dömt för att hitta botemedlet för aids, dömt för att bli den förste som pillar Göran Persson i näsan och skriker "Napalm-bomba hela skiten alltså! Hatar fan Göran alltså!".

Han; påläst, tuggar historieböcker som kvällsmacka, slåss med träsvärd i en hemlig klubb som hålls i träkojor på sommaren (brutal lögn, han kommer slå mig när han läser dethär) Hon; vet hur man tömmer och rengör ett akvarium och sen är hon en jävel på att böga sig med hästar också. Tillsammans blir det: EN SUPANDE KEDJERÖKANDE KAFFEBEBIS!!!!!!!!

I'm just making my point liksom, hur genialiskt är det inte egentligen? Jag har två vänner, av många andra förstås. Men de lyckades bara se rätt lustiga ut och kommer få grymt fula barn ♥

En stjärnklar himmel, en lysande stad.


Så här på småtimmarna utnyttjar man den begränsade internetanslutningen, gråter lite lyckotårar över sin fantastiske pojke som vandaliserade universums töntigaste blogg bara för han tycker om en töntig tjej som jag! Jag är ordlös, fick inlägget utskrivet för att kunna lägga det i min "meningslösa låda" när jag kommer hem. Gråter lite till, seriöst. fantastisk. måste byta samtalsämne för sluta med dessa bögerier!

faktum är att jag, nattsuddaren och navelskådaren, sitter på tionde våningen i en trekantig lägenhet och ser ut över hela göteborg. Jag har kommit min otroligt bra syster närmre, vi har suttit och kedjerökt på hennes balkong och tagit promenader, visat mig mitt nya crash-place när det kniper, pratat om allt och ingenting och druckit stora mängder kaffe och te. Jag har inte ens nämt nyår kommer jag på nu, jag är fortfarande helt rörd av Markus fina inlägg och jag ser fram emot ett inlägg om bara mig för det kan ju onekligen bli intressant. Tror inte för en sekund att man kan skriva 100 fina rader om mig. skulle ta slut på ord redan efter en mening, och den skulle lyda något i stil med "en fallen hjälte, men jag försökte ju iallafall!" Men på tal om hjältar känner jag mig omringad av dem. Det dåliga omsvärmar mig, kväver mig men alla mina fockoes till vänner och älskade har små superkrafter. För att bejaka min navelskådande sida så skulle jag vilja säga att Markus är den som flyger iväg med mig när jag är i fara, och då kan man vara pretentiös och nynna på "love lifts us up where we belong!" samtidigt som man svävar runt bland molnen. Sen har han ett superhjältemärke under tröjan, skadar ju inte att han är snyggast i världen också. Att både ha en sån stämpel på bröstkorgen och ett hjärta av guld, det är en gåva. Jessika är lätt pippi långstrump, starkast i världen. Hon orkar lyfta mig (och det är ju en bedrift i sig!) och sen så lättar hon på humöret genom att vara sig själv - klumpig men envis, fyndig och rolig, snygg och karismatisk. Min May Polly Larsson, hon är min tvilling, mer än så behöver jag väl inte säga? Hon är som mig, fast bättre! Jag är en fallen hjälte, hon är min tvilling 30 mil bort som pyser iväg som ett stjärnskott hela vägen till Göteborg för att träffa mig om jag mår dåligt, hur bra? Ställer upp, sätter mig på en piedestal jag inte alltid känner att jag förtjänar. 

Men jag vill ju inte vara den som är den, egentligen kör jag vanligtvis på "inga nämna inga glömda" detta var bara några få utav pralinerna i min exklusiva chokladask som gör livet lite lättare. Tänder kvällen sista (eller räknas det som morgonens första?) cigarett nu och kryper till sängs (soffs?). Stor dag imorgon, sistnämnda pralinen kommer imorgon runt kvällstid och jag skall förbereda mig mentalt för kramkalas och bussresa hem. Och om du läser det här kärleken min, så ska jag gottgöra dig med min ovanligt brutala frånvaro, lovar! Skriver du 100 rader om mig kan du ge dig fan på att jag skriver 200 om dig.

Ive got 99problems but havin a fancy girlfriend aint one.


God (fast nä) afton, mina (öh) kära (inte det heller) vänner (ICKE).

Fenomenet "bakfylla" har nog aldrig varit så påtagligt som det varit de senaste dagarna. På något sätt vill man ju gärna tro att antalet hjärnceller (=förstånd gällande alkoholintaget under dessa festliga helgdagar) ökar "med tiden". Att man en vacker dag inser att det inte är en särskilt hög livskvalité att första dagen på det nya året vakna upp ynklig och förstörd i ett främmande kvarter. I en lägenhet som snarare liknar någonting i stil med knarkarkvart slash pizzeria än ett hem till någon ny vän, numera total och bortglömd främling, som man råkat stöta på under kvällens/nattens/morgonens lopp.

Den "tiden" infann sig dock inte i år heller.

Eftersom min kära flickvän lyste med sin frånvaro under nyårsafton hamnade jag i ett djupt och bittert alkoholpåverkat tillstånd tidigt på dygnet. Jag kysste en herres kind där skägg bara var förnamnet och kramade ett ensamt träd vid tolvslaget. Tog ett markant avstånd från att försöka mig på att avfyra ett par fyrverkerier, på grund av tidigare incidenter. Skogsbrand i norrland. Man lever som man lär.

Men jag rockade hela kvällen lång. Utan tvekan rockade jag. Och igår låg jag i mental dvala. "Fett osoft snubbe" är benämningen jag går under idag. Håller tummarna för en bättre morgondag. För en bättre fortsättning på det kommande året, om man ska vara klyschig.

Klyschig alltså.
Nyårslöftet?
Att sluta dricka.
Tveklöst.

Som jag sa. Min flickvän, även känd som bloggkändisen numero uno, är påtagligt inaktiv. Det är vid sådana här tillfällen man lägger märke man inte har alla zigenare i husvagnen utan henne, så att säga. Det känns. Och det saknas både sarkasm (humor ö.h.t) och utropstecken i denna blogg när jag varit här och vandaliserat, men löften bör ju hållas.

Jag har lovat henne att kasta in ett par inlägg här. 

Inom kort kommer 100 stycken kärleksrader dyka upp, om och tillägnade henne, men öppna för allmänheten. För spänningens skull, för er med fungerande uppkoppling och inte något annat i tankarna än vad som helst. Bara Ghhrejp vajn fakkas.

Men jag tror att jag nöjer mig såhär, tills vidare.
"Puss och fred."

(Ja, jag bytte teckensnitt och -storlek för att mitt inlägg skulle se längre ut än övriga.
Mathildas noveller klår mig dock ändå.)


RSS 2.0