Follow @hybrishoran

They're talkin' about a revolution It's sounds like a whisper


jag tog heesten i svansen och rensade min garderob.. igen, och nu ser det nästan skapligt ut. Det luktar fortfarande spy i rummet intill, jag har undvikit att vistas där inne men när katten slinker in drar det in sydostliga vindar och stanken når även mig. Det som hände var så enkelt som att klockan halv tre på natten får isak för sig att spy, och då menar jag inte sådär som spädbarn gör, typ spyr lite på ens axel när man försöker pussa dom, utan han spyr kaskader på sängar , kläder och golv.
Well guess what! Jag är en halvtimme tidig, sitter fullt påklädd redo att bege mig mot sadistanordningen, saknar jessika .. det var längesen vi inte spenderade helgen tillsammans. Men ja, tillbaks till hitlerjugenden, fotografering, lady gaga och hyperaktiva människor vars hjärnor aldrig förstått begreppen migrän och näringsbrist, människoförståelsen är lååååååg. ska nog gå och se om katten lever, förresten.. hon har varit där inne i säkert femton minuter, hon kanske har tuppat av där inne.

It might sound absurd But don't be naive Even heroes have the right to bleed


cyklar på bryggan med jennifer på pakethållaren, cyklar iväg till jobbet, hon är min lilla hjälpreda just ikväll.

- mathilda jag kanske har tänkt på det förut, men alltså åstol är formad som ett U ..
- haha ja det är de ju faktiskt!
- jaa .. så egentligen borde det heta en u istället för en ö..
- hahaha jaa, du är så intelligent hjärtat!
- *fnissar för sig själv på pakethållaren*
- vad fnissar du för fröken fräken?
- hihih, en öde u ! un ude uuu !!
- haha du är underbar jennifer
- ja, jag vet. UuuUUUuuunderbar!!! *fniss* 

förövrigt fick hon 20 kronor i dricks av en skäggig berusad båtgäst, hon blev överlycklig och viftade med 20-lappen framför näsan på mig hela vägen till hamnkontoret. sen har jag och hampus spelat piano, han har gehör den killen, krävdes inte många minuter förrän han kunde tre låtar utantill. Mina älsklingar, de är UuUuuunderbara. skadar ju inte att de är vackrast i världen heller.

< div>

(här borde det stå någonting fyndigt)


all theeeea bitchez in dae houwz zeey yoooo

sitter i skolan, migrän som vanligt. de glesa busstiderna för att ta sig till the cursed and forever hated island är mitt största problem just nu. fast nu är det förvisso bara en timme kvar. men well, idag blev jag väckt okristligt tidigt som vanligt för att åka till Rollsbo med Mats (som nästan körde ihjäl oss, skalliga korpulente galning) och spendera hela morgonen genom att få en  utförligt beskrivning hur man trycker saker, personligen trycker jag hellre ner saker, som mitt huvud i sanden,  eller onödiga människor osv, heh sadisten her self. Nåväl; sen fotade tjejerna i min grupp medans jag hatade världen, sen dog jag i soffan med feeeesk och anna och nu får jag mer migrän. Ikväll ska jag tvinga mor min att baka kakor för jag står för fikat imorgon, detta gör jag inte för att vara elak mot min mor, utan snarare för att jag tänker på mina medmänniskor i klassen som inte ska möta sitt öde redan imorgon, jag är en katastrof i köket, kan inte ens göra negerbollar. Hade faktiskt tänkt att skriva något vettigt men just nu kliar det bara i fingrarna och jag har lust att skrika "NUUU SKA BLOOODET FLYYTA!" som dom gör i ronja rövardotter och slå ihjäl alla som väsnas, det hade varit fett action.

Christine, om du läser det här så saknar jag dig. Samtidigt som jag är glad över ditt årskontrakt i norge så blir jag jävligt bitter när jag tänker på det. hejdo hejdo

We gotta make a decision, Leave tonight or live and die this way

hej blogg, dags för uppdatering. det är tröttsamt men någon måste ju göra det.

det finns sju saker i mitt liv som är otroligt jobbiga just nu
1. det är måndag, tillbaks bakom murarna och till de där sadisterna som kallas lärare.
2. Vi jobbar "shu shejer" i ett och samma klassrum, hur roligt vi än har det ibland så kan jag inte säga att jag har så jävla roligt när vi mitt i en tidspress knör in en sjukt oväsentlig catfight under just den timmen min migrän brukar vara som värst.
3. killen som gillar mig tycker jag är ett riktigt svin, vilket förmodligen stämmer och är ganska fördelaktigt i och för sig (se punkt 4)
4. vill veta om min pojkvän är oskadd så jag kan berätta för honom hur mycket jag älskar honom.
5. Jag beter mig ohjälpligt som en liten barnunge tragiskt nog, jag gnäller och gnyr men till skillnad från normala bebisar lever jag inte på mat och sömn, snarare tvärtom. tänk er obefintlig sömn och minimala mat-intag, där har ni mig.
6. Jag är så ful att jag skulle behöva tas in för behandling.
7. Den stora frågan som råder över hela landet .. SD, vad FAN hände där?

Här hemma råder det dessutom rena dagisandan. Mamma är på samma mentala nivå som en sent utvecklad teletubby. Dessutom kan jag inte hitta min pincett, därav kan jag inte förbarma mig över mina kära ögonbryn. Mina säger jag , men egentligen har jag bara ett enda som sträcker sig tvärs över hela pannan. Okej det kanske var lite utav en överdrift, men den borttappade pincetten är ett kvarstående faktum. Mamma tycker att jag borde vara mer försiktig med mina saker, det slutar med ett bråk om en bagatell, hon frågar varför vi inte kan bete oss som en familj någon gång ibland.

- Vi är fyra personer som olyckligtvis måste bo under samma tak, förklarar jag vänligt.

Jag ska testa de på pappa sen, jag lovar att han hade skrattat. Han är den enda ljuspunkten i denhär hålan, så långt från civilisationen att gud glömde oss för att dö i ensamhet. Han har dubbelkomiskt värde eftersom han dels är åstolare därav en ytterst amusant dialekt och har en stor bollmage. För att inte förvirra er, så har jag egentligen en ytterst samlad och älskvärd familj, men ända sen min enda syster jag faktiskt har något gemensamt med flydde till norge, så får jag mer uppmärksamhet och lämnas inte en sekund ensam, värre blir det; lillasyster åker ut med båt för att leka med motorer och bli matros snart.. korkat! hon borde gå på specialskola för trögtänkta. hon kan vara min intellektuella motpol, fniss.
nä okej, hon är helt okej ändå. nästan.
(inte en chans, heh.)

förövrigt. Igår fick jag fly hem till Jessika med många om och men, hon är grym. Det blev inga blodsfilmer och så värst mycket tårar vare inte heller, men vi samlade vuxenpoäng när vi såg på valvakan med turbaner på huvudet som demonstration för Sverigedemokraterna men förlorade dem lika snabbt när vi drog ut och pladdrade om curry och rökte chill. Hon är bra, den där Bush, jag också. egentligen.

/ tara pompeji von fjomp

There's some fireworks in the sky - And they will soon fade like you

hade varit ball ifall jag skrev "förlåt för dålig uppdatering kära bloggläsare" men de existerar ju trots allt inte så jag får ännu en gång leka schizo och uppdatera dagen för mig själv.
Idag har vi fotograferat många klasser med lite tålamod, ingen bra ekvation om ni frågar mig. Åt för lite och drack för mycket kaffe och efter ett par läkarsamtal blev jag stirrig i huvudet, skakig i kroppen och ville hem.
Vi tog oss hem med många om och men och till vår stora förvåning hittar vi en stor fotölj i trapphuset, med en liten lapp där i. Jag och Jessika behöver bara titta på varandra en gång, jag går fram och läser lappen, kastar iväg den och rusar in i lägenheten med fotöljen i armarna. Gapskrattandes och den lyckliga känslan i bröstet efter kicken gör mig genast piggare, men när det lagt sig så däckar jag i vår nya möbel. Hade mamma sett mig nu hade hon sytt in mig på vatten och bröd och en flerårig rehabiliteringskurs för att återanpassa mig till ett liv i samhället. Påtal om kylskåp;  eftersom vi så flitit praktiserar brallorna av oss i skolan har vi fått ledigt imorgon, så ikväll blir det att måla stan röd så att säga. Vi ska till parken och sedan bege oss någon annanstans skulle jag tro. Jag ligger i vårt fina stöldgods just i denna stund och har inga planer på att göra något annat på en bra stund, fniss.
/ buttyboy

Jag tittade upp och jag såg flygplanen, eller var det svalor?


snodde pollys bild. dödade den med mitt legendariska mordvapen; redigering. nåja, ungefär så här såg jag ut i väntan på spårvagnen till masthugget när jag fick se pollys blodiga knä, hon var så pepp och upp i det blå att hon flög ner i backen, söt haha. vi (när jag säger vi menar jag självfallet hela sällskapet, vi är självklart jag och jessika, går ingenstans utan den tösen, fina fina pollybus och andreas) plåstrade om busfröet och begav oss till haket där det bjöds på the smiths hela kvällen. fredagen, alltså dagen innan vi var på haket spenderade vi kvällen på sejdeln med ett 5 liters öltorn vilket efter många om och men gick ner. På haket köpte vi bland annat tequila på begäran av Jens, tuff kille det där. massa bilder finns på facebook och så jävla många läsare har jag ju faktiskt inte på den här smått töntiga bloggen så de flesta har nog min fejs. Tack för en fin helg, har så fina vänner.
se upp för dårarna / m
The Rolling Stones – Beast Of Burden

you make my pee pee go Doing, doing, doing

okej ikväll har jag inget liv, men såhär såg jag ut idag iallafall. och min tunga är lika svullen som igår och det är väl ganska roligt för omgivningen förvisso, när jag läspar och dregglar när jag skrattar för mycket, ibland får man bjuda på sig själv. Det ryktas om att hitlerjugenden uppgraderar mjukvaran imorgon, det blir bärbara datorer till alla små slavar men alldeles för höga förhoppningar borde man icke ha när det gäller Mimers Hus även känt som Tysklands inskränkta rymlingshåla för flyktingar under andra världskriget, vi ses imorgon kära jugend, nighty night, over and out
/ härskaren över landet lagom i en lagom tom stad.

Punktera min tro och släck mitt hat all min längtan, allt jag har ge mig din hand eller ett ankare bara något som sätter stopp

anttila, hästpojken och piercing, that was pretty much my weekend. Idag cyklade jag till Koballe, och åh vad jag har saknat kuballegården, att sitta och röka i ladan med gammalt bajs och prata med Jessikas pappa, trivs där jättemycket. Sen cyklade jag vidare till Mölnebo för att fira älskade Jennifer som nyss fyllda 9 år bestämde sig för att ha kalas, tråkigt nog hindrade den svullna tungan mig ifrån att smaka på jennifers hemmagjorda tårta men en bulle gick ner efter mycket kämpande och orienterande i min egen mun. Godnatt på er fuckfejzes, imorgon samåker jag och jessika för första gången på jättelänge, it makes me kind of happy.

You wanna play mind-crazed banjo On the druggie-drag ragtime U.S.A.?


vi var på Parken och dansade. Innan det hade vi sett Kristian Anttila och Hästpojken på Liseberg, drog till Lust för att öla lite och slutade på avenyn i jakt på rosébaren men hamnade på Rockbaren en snabbis och efter mycket dansande på Parken så tar sig en glassig fotograf igenom folkmassan för att ta kort på mig och Andreas som inte orkade dansa lika mycket som de andra. Trevlig kväll, förövrigt! Tack allihopa. Jag är nog en av de få som kan säga att jag gillar bakfyllan morgonen därpå, men jag gillar att vakna upp bredvid bajs-jessika, göra kaffe och chilla framför tv:n , kanske är det för att jag är så invand i migränen som uppstår i vilket tillstånd jag än är i. Hur som helst så spenderade jag min bakisdag med Jessika och Fredrika, jag piercade tungan och fastnade i Stenungsund, och nu sitter jag här, i Hålan Som Gud Glömt och funderar på att langa bild på piercingen plus den signerade Anttila-affischen och singeln jag fick, men det är jag alldeles för lat för är jag rädd. Nu ska jag duscha och tända mina doftljus heh, hejdå fuckers
/ lord voldemort

RSS 2.0