Follow @hybrishoran

Au Clair de lune, things will never be the same.



Det här är min nya kärlek, tveklöst. Nu har jag löst det problemet, bra. Mm, just det!  Nej. Jag tog tummen ur röven och vandrade iväg för att ta en dusch. Två stycken femmor utlovade mig 20 minuter av grundlig rengöring från topp till tå. Med min jäkla otur så hoppade jag ur kläderna och in i en svinkall dusch, stod panikslagen och vred på alla olika grejer för att få vattnet varmt, utan framgång. Det isade ända in i märgen, försökte frenetiskt få ut schampot ur håret och sedan hälla på balsam och upprepa proceduren. På andra sidan väggen är toaletten, där hör jag stön och dunsar i väggen, räknade ut mitt i min judedusch att ett par inte hade ett rum ledigt och var asnödiga. På sexfronten. Paret skriker och stönar för det vilda, jag ville inte delta i detta evenemang mer än nödvändigt så jag hoppade ur duschen så fort mina stelfrusna ben kunde. Överlät deras pippande åt ödet, jag har svårt att vara kommentator mellan väggen och hade ingen lust med sådana fasoner heller för den delen. Fick snicksnackat lite med la bästiso Jazz i telefonen, med en rad olika avbrott som kukbergets dåliga täckning orsakade. Jag har också druckit massa kaffe, och juice, och smoothie och det gör att livet stundvis känns ganska gött. Det har ni förmodligen egen erfarenhet utav, skulle jag gissa på. Nu ska jag ringa kärleken och riva upp bröstkorgen och sjunga kärleks-serenader, äe de fint! Lämnar er åt ert vackra öde till skillnad från mitt, it's good for you.

I'll never be your beast of burden, but i wanna hold your hand, fniss.





Live från Ingenmansland, igen. Inatt har gråtit ut min själ, tror grannarna har sovit lika dåligt som jag. Köpte (som ni ser) en lite för liten och lite för bögig bikini än vad som är hälsosamt. Men jag tänkte min bleka porslinshud skulle få lite färg, jag har dock inte alldeles för höga förhoppningar, mitt pigment är inte vad det en gång varit förstår ni. Tänk när man kunde springa runt utan solkräm i timmar, barbent och pendla mellan havet och lekplatsen och se ut som en pepparkaka på bara en förmiddag.

Right; Två låtar som vi repade ihop i Frankrike till bröllopet på lördag. Kommer på mig själv med att gå runt och spänna mig och stressa upp mig inför det där jäkla bröllopet, ska bli så roligt. Dock så är jag satt att manöverera Stefanoz kamera som fotograf, bartender senare under kvällen och dessutom de där 10 minuterna på scen där vi ska framföra vår bröllopspresent, känner prestationsångesten stiga inombords. Jag lyckas alltid bli den där som får så många uppgifter att jag hinner dö 30 gånger inombords för att jag stressar upp mig så jävla mycket. Som ni märker blir det mycket cambilder, jag har ingen tillgång till kameran men jag ska förhoppningsvis köpa mig en egen när jag får tjänat ihop tillräckligt. 

Medan man sitter här in the middle of nowhere hinner min far och bästa vän bli näst intill mordhotade på den annars så händesefattiga ön Åstol, kan inte vara lätt att vara hamnvärd när inte jag är där och styr upp saker och ting! Skämt, och sido. Tänkte tillägna ett par rader åt den korpulente galningen i Kuballe (och då menar jag för allt i världen inte zander denhär gången), Jessika. Vi måste snacka. Det här funkar inte, jag klarar inte av att det är som det är längre. Vi funkar inte. (Ja, jag försöker göra dig nervös) Du kan inte sitta i ditt jävla koballe när jag säger att du ska vara här! Mitt sista bud är att du åker med morsan upp på fredag bara för att hälsa på mig och sen åker med oss hem igen! Annars är det SLUT! :@ puzz.

Ni ser, det där med styckesindelning var ju inte så jäkla jobbigt. Jag är arg och uppstressad nu. Arg på Micke som är kvar i Göteborg och har dumheter för sig på Annikas födelsedag och allt. Uppstressad och behöver en gitarr, alternativt ett piano, så att jag kan ta det piano (hehhe) de sista dagarna innan bröllis. Nåväl, dricker smutthiee och steker resten av dagen, mañana mañana som man säger det


Nu har jag verkligen skitit i det blå skåpet, kunde inte varit mer nöjd!



Kvällens bloggeri direkt från Ingenmansland. Osminkat och otroligt skabbigt leverar vid sådana här guldlägen. Först och främst vill jag gratta min älskade storasyster som fyller 35 idag! Jag tänker inte ljuga, det var inte utan en jävla massa vemod som jag erbjöd mig att följa med till min systers sommarställe, ingen aning om vad jag gav mig in på. Så vi rullar ut på motorvägen och Dödsdansen på Timbuks nya platta dunkar tungt i mina feta hörlurar. När vi kom fram var det jävligt mörkt och efter ett par filmer i min lilla koj somnade jag och vaknade upp i en bastu, det ångade sömnig kropp och jag gick ut och tog ett bloss. Efter en välförtjänt frullie kan jag inte säga annat än vara tacksam över att vara här, min syster skiner mer än självaste solen och ändå säger de att man blir gammal runt 35, det har motbevisats idag. Hon är tacksam över min närvaro, och det är mer än vad min restrerande familj varit de senaste dagarna sen jag kom hem från Paris. Vi drog iväg till två stycken second hand butiker, utlovade att hon fick välja ut precis vad som helst i födelsedagspresent och hon fick med sig ett fint bord hem att ha här. Själv spenderade jag två hundralappar på en hel jävla hög med kläder, bland annat det ni ser på bilden, en fin tunika och en sjal som huvudbonad. 

Så här sitter jag, i min systers hippieträdgård, lyssnar på jazz och läser Lowside Of The Road, Life Of Tom Waits. Måste säga att jag trivs ganska bra, men det gör jag alltid med min syster. Har försökt propagandisera hit Jessika och det verkar funka någorlunda, måste först förhandla med vackra fröken Enström först, isåfall skall jag och Jessika öva in oss resten av låtarna till bröllopet. Det börjar dra ihop sig nu, spänningen är hög. Har inte stått på scen på ett bra tag, känns hur fint som helst.  Nu har vi påtat lite i trädgården, ställt upp bambu-grejer som jag fortfarande inte förstått vad det är för något. Självfallet tog min mobil dagens sista andetag för andra gången idag, och min syster har flyttat på laddaren så jag får invänta hennes hemkomst från hundpromenaden, sedan går jag på rullande band igen. Så, bloggmakerskan - och som ni säkerligen uppfattar det som - bitterfittan är ganska nöjd för tillfället, lovar att sluta bitcha och sånt. Dålig karma! Filåt Jeheesuuus.

Sometimes the Blues Is Just a Passing Bird




Melankoli osv, men det gör ingenting!
Gårdagens videoinlägg gör sig minst lika bra idag helt enkelt.

Ramlade omkring, klottrade slagord med näsblod.



And I was green, greener than the hill Where flowers grew and the sun shone still Now I'm darker than the deepest sea, just hand me down, give me a place to be.


Nu har jag väl ändå kommit till en punkt i livet där allt står still.  Fast så är det nog inte. Jag jobbar och låter pengarna trilla in, jag behöver dom nog inte egentligen. Låter Björns Vänner spela sönder mitt huvud, jag bryr mig inte så mycket om mamma klagar på min cigarettkonsumtion, att hon klagar på min existens eller att jag är dålig på nästan i princip allt. Hur jag än försöker lägga fram att jag är bättre än vad ni tror så motarbetar de mig med hemskt starka argument, de allra bästa faktiskt; mina brister. Konfrontera mina brister, och låt min sorger eka ut mot väggarna, jag gråter bäckarna för er allihopa. Jag har reat ut min själ, jag har skrämt iväg en hel del vänner och jag har skrämt upp mig själv med hjälp utav min historia. Räkna aldrig dina egna brister, du är en individ av nästan 7 miljarder, känner du en handfull av landet lagom kommer det stundvis alltid finnas någon som hånfullt räknar upp dem åt dig. 

Vill nog egentligen gråta mer, men det är så förfärligt tomt. Ögonlock som pulserar, kinder som svider och halsen låter som demoner, vill gråta över att jag är allergiskt mot den enda familjemedlemmen som aldrig hatar eller dömer. Min hund, visst är det sorgligt. Vill gråta över att jag aldrig kommer bli älskad igen, att jag försökt rätta till så många misstag men dom bara växer hysteriskt och slingrar sig runt ben och armar, i full beredskap om att dra ner mig under jorden. 

Vill fly, börjar med att ta mig bort från denhär hatiska ön. Undrar hur långt bort man kan fly, från sig själv.


Där solen aldrig lyser. (In my ass bitchez)


Hell is just a sauna.


Brinn i bastun, helst hela världens befolkning. Imorgon jobbar jag med en midsommarkrans på huvudet, Jessikas galna idéer tar sig till nya nivåer. Om jag inte förtjänat dricks innan så lär jag ju göra detta imorgon, dagen D. Hadetgötthej.


Aslycklig osv, min familj är ju så jävla bäst just nu. 


Ellör.
(min syster var ju tillochmed såpass barmhärtig att hon tog tillbaks sin kudde så hon inte skulla smitta mig och mina älskade vänner med HIV, tyckte jag var en otroligt heroisk insats! )

But I will tell the night and whisper, "Lose your sight" But I can move the mountains for you.

'


- Åker imorgon.
- Vart?
- Hem.

Jag grät, och pappa med, mamma också. Det här blir nog bra tillslut, jag hör inte hemma här och jag ska aldrig infektera en endaste människa igen. Jag har ingenting kvar.

Jag far åt helvete nu , vart spelar inte så stor roll. Home is where your heart is eller vad man nu säger.

HEM ÄR DÄR DU GRÅTER FÖR INGENTING ALLS!


Och jag gråter faktiskt inte, sådetså! Men om jag vill skulle jag väl kunna släppa en tår, för sympatins skull. För detta känns som hemma. Något som är oerhört oroväckande hemlängtande är dock, att min älskade far fyller år idag. Och inte nog med det, Ronja fyller 7 år också! Pappa och Ronja, tänk så stora dom har blivit. Pappa 62, Ronja 7. Mina absoluta favoritmedlemmar i familjen. Något mer jag saknar är vår korpulente galning Fredrika, jag känner stort medlidande för den frenetiske hamnvakten som regerat i hamnen i en veckas tid, men ännu mer glad för båtgästernas skull som fått så bra bemötande. Det är nog något jag aldrig kommer bemästra till fullo, jag kan vara trevlig när jag vill. Fast oftast blir jag bara utmattad. Inte för att det gör mig en sak, jag sprudlar ju av rackartyg istället! Något annat jag saknar, är gurka. Sånt finns inte här, typ. Oavsett det tänker inte jag sitta här längre, vi tänkte dra iväg oss för mat och dryck på något fancy ställe. Skare va så skare! 

Här kommer två månader gamla bilder, jag ser nästan blond ut!





Hem är där du gråter för en stängd hattbutik.


Jag vill inte hem.

Hem är där du gråter till Cardigans.


Badkarsbloggning, känner mig ytterst nyskapande. Kröp ner och lät mig försummas, med ett bultande blåmärke i huvudet som många gånger förr. Jessika Busck, ett par dagar innan jag träffade henne trodde jag aldrig att jag någon skulle förstå mig, någonsin igen. Och där är hon, konstig och oförstående, rolig och konstigt, trevlig och konstig. Tänk att bara ett par timmar i hennes sällskap gjorde mig så lugn, och glad. Tänkte säga något elakt här, men sparar det för den sentimentala seansen som pågår här i vårt franska badrum.

Paris, igen vänner. Det återkommande ämnet, det mest aktuella nu också förstås. Det enda jag saknar, är min älskade Ronja och hennes gosiga päls, och den lilla skåningen i fjärran. Vackra ögon och smala läppar, visst är det fantastiskt. 

Det här med styckesindelning har väl aldrig varit min grej. Varför inte bryta lite trender. Fick höra vid nyårsskiftet i ett blogginlägg att denna bloggen kryllar av pillimariska uttropstecken och sarkasm, det kommer ni nog aldrig undan är jag rädd. Hellre pillimarisk och full utav sprudlande sarkasm än att sitta i ett badkar och hoppas att man inte blir ensam, tillslut. Fan vad sämst - tänker ni - att sitta i ett badkar invirad i ett duntäcke när man är i Paris och borde ta vara på varenda sekund. Där har ni fel. Med en Jessika på badkarskanten, oräknerligt många cigaretter, och det sista lådvinet kan man inte mer än att älska att gråta i paris, i ett trångt badkar med ett täcke runt sig. Så det så.

Note to self, och för er andra som inte lider utav ett tips från coachen, ingen mindre än lilla Mathilda Karlsson, uppdrag Paris, destination framåt. Jag ska inte sakna det jag har, i rädslan utav att förlora. Det för mig varken framåt eller bakåt, endast upp och ner i min vanliga jargong. Vill ta vara på det som kanske inte alltid kommer att vara bestående.

Nej, jag är inte ledsen. Jag mår faktiskt riktigt bra, och jag skulle vilja skylla på staden, myten, hemligheten som Krunegård säger, Markus heter han ju också, ett namn som alltid dinglar som en pendelklocka i huvudet. Varför är inget särskilt stort och spännande mysterium, simpelt uttalat är det pågrund av en kärlek som aldrig kan dö.

Som sagt, inte nedstämd. Var lite mer melodramatiskt nere i Katakomberna igår, 2 km utav ren och skär klaustrofobi, med ett stänk utav nyfiken sprallighet. Tror minsann det är dags för lite nya tag, i den för mig nya staden, att vara busig har man inte ont av.

Pillimarisk, som sagt.

Ljug och säg att du är lycklig, nä för tänk att det behövs inte!


Här händer det inte mycket, och tur är väl det! Vi missade inte frukosten idag, för en gångs skull. Fast om det är något bra vet jag inte, har aldrig sett på maken till osmakligare frokkie ! Gillar flowet här, Jessikas halvnakna danser och Palles timmerstockar i sängen med en tröja över ögonen. Mitt rökande i spegeln medan jag sminkar mig, känner cancern lägga sig under sminket men vad fan gör det om hundra år! Paris, det känns helt galet bra. Idag fyller Emil år, och i en annan del av Europa hyllar vi den fina skaraborg-pojken i extas där han sitter i Sverige! Hostmedicinen smakar pyton här, men det går ypperligt bra att skölja ner med ett par klunkar vin! Vi bor bland hustaken i Montmartre, nedanför oss blinkar porrklubbarnas neonskyltar frenetiskt och i fönstrerna sitter det halvnakna kvinnor och ser lockande ut och vill att vi ska in och ta oss en titt - för en redig peng. Vi passerar ett tjugotal musikaffärer när vi endast ska ta oss till vår Metro-station Pigalle. Det känns som vi hamnat väldigt rätt. Som jag sa innan så har vi hunnit se Notre Dame vilket var sjukt vackert och på något sorts vis ganska melankoliskt på samma gång. Vi har picknickat  vid Eiffeltornet och sjungit Sillstryparn från vårt balkongfönster, duschat med fönstrerna öppna. Kanske borde denna oblyghet avta lite nu när vi insett att våra fönstergrannar är svenskar, ifrån Lund. 

Idag ska vi ta oss ner under Paris, i Katakomberna. Jag har lärt mig sjukt mycket Franska och fått många charmiga fransmän efter mig. Pop In igår sprudlade av mysiga indiepopiga fransmän, kan man mer än älska Paris so far? Jag avböjer nog fransmän, är lite trött på att uppgivet säga "tu parles anglais?" och de bara suckar, ler och går. 

Dags att börja dra iväg på äventyr, toalettfest till Onpers ära på äkta franskt vis!



Between the lines it's warm and cozy.


Paris är underbart, idag har vi tagit oss ända till floden till fots, spanat in Notre Dame och sedan fikat på De Två Väderkvarnarna, cafét som Amelie jobbar på i filmen. Tog oss även till Moulin Rouge, som ligger 50 meter ifrån vårt hotell. Jag mår bra här! Imorgon ska vi sova ut och sedan till Eiffeltornet och kvällen spenderas med liveband på Pop In och allt däremellan låter vi ödet förutsäga. Godnatt!

Tusen svalor ler över oss när vi dansar, jag tänker inte sluta sjunga förrän jag tappat alla toner jag har!


Nej men hej Kortedala, du fina bohemiska lägenhet och vackra storasyster, och frenetiska micke såklart. Här mår jag bra! Packar det sista, passet kan ju vara bra att ha med sig! Och den andra minoltan, stack iväg till Joachim där jag fick 8 st fotorullar för en billig peng, nu är jag säkrad! Som tack lånade jag ut min älskade cykel till honom över sommaren, har ju ingen tid att cruisa runt på den i sommar när jag ska hoppa på båtar ute på västkusten. Strumpor har jag köpt också, och ett par jättefunky solbrillor to die for för trettio spänn! Nu ska jag in till stan och träffa Erica en stund, måste ha lite utav mina fina vänner som inte följer med till Frankrike, så jag inte saknar ihjäl mig på resan! 

Nu hoppar vi högt och tusen svalor över oss ler när vi dansar i förorten, så det så! DET SMÄLLER, HÅLL INTE FÖR ÖRONEN. DET ÄR TINNITUS I HJÄRTAT!

Happiness Is A Warm Gun.




En salig blandning, jag och Jessika chillaxade i Botaniska, och sista bilden är på Åstol utanför huset.

Kära nån. En sådan kaotisk vecka. Ett prydligt kuvert där 6 mindre prydliga IG vilade, dock också en hel del skapliga betyg tack och lov. Och nu tycker man att det borde vara slut på stress och kaos.  Idag, för första gången på veckor bestämde jag och Jessika oss för att ta en afton bara vi två. Vi cyklade först in till stan och införskaffade in nya vackra underkläder inför vår Frankrike-resa och anda dagar när man behöver känna sig extra fin, sedan cyklade vi in i Botaniska och satte oss på gräset och andades ut lite. Vi gick hem och hittade en nyvaken Palle i sängen, han for tillbaks till Kungälv för att genomföra en packning och vi satte iväg till Focus. Införskaffade hårfärg och även andra grejer inför resan. Köpte ett skrivblock så jag får skriva av mig en massa nu medan jag inte har dokumentet för boken i närheten, jessika sitter och syr. Nu sitter jag rödhårig på Johannebergsgatan och känner mig ganska tillfredsställd bortsett från att jag skriver detta som jag skriver till en avlägsen släkting, men jag skulle vilja tro att det beror på sömnbristen. Imorgon ska det växlas pengar och införskaffa filmrullar, tar HI-MA Minoltan med mig till Frankie, det kommer nog bli funky bilder. 

Igår tog jag studenten, som ni nog förstått by now. Kvällens slut fick jag inte ta del utav och tur var väl det, i oturen. Uppenbarligen stannade mitt hjärta lite då och då och jag blev buren hit och dit och några andetag var för mycket begärt. Vaknade åtminstone upp med lite mer hjärta och huvud imorse, om än ingenting att skryta med så att säga. Men innan hjärtklappningar och andra ruggigheter så sprang vi runt på Andra Lång, vi skippade "För vi har tagit studenten" in lack of happiness, men vi sjöng på en hel del annat och skuttade runt tills vi hittade ett bekvämt ställe. Förtäring på järntorget i form utav BK låter oerhört bekant, men efter det svartnade det ganska rejält. Med andra ord avslutade jag min studentkväll precis som alla andra stackare, bortsett från att jag inte druckit någon alkohol bortsett från några klunkar vin på flaket. Otur? Kanske, skulle dock hellre vilja säga att jag är ganska glad att jag lever, och att jag är omringad utav så fina och bra människor jämt och ständigt.

Det kommer förmodligen inte mycket mer uppdatering än så här på ett tag, morgondagen prioriteras väl i form utav resfeber, införskaffa saker inför resan, växla pengar och. resfeber. Jag skattar mig lycklig över att mitt röda hår skiner mer än vad jag gör själv just nu, mina ögon går i kors och febern gör sig påmind gång på gång. Vackra människor som råkat titta in här, ta vara på er. För ingen är en ö, varje människa är ett frö.

Cause down the street we will run, scratch our names in the bark.


Dagen före dagen, jag vet att min människoförståelse kan vara mycket låg ibland, jag kan se vad människor tänker och känner och tycker, sympatin lyckas alltid ligga där gällande både bra och obra människor. Men studenten. Studenten, kom igen människor. Har hört om en champagnefrukost någonstans i kungälv, någonstans någonstans. Och en efterfest som låter ytterst avlägset för min del, båda den och champagnefrukosten. Sitter i Kungälv just nu, redo för att gå upp enligt schemat, för första gången på ett halvår. Det, är den uppoffringen jag gör för morgondagen. Ska dricka champagne med mina bästa vänner på en ödeplats bortom stress och frenetisk partymusik.

Det ska bli skönt, det går inte att förneka. Men min skolgång har pendlat mellan himmel och underjordisk smärta. Något som många andra känt, men dessvärre ännu fler ingen ens besläktat sig med. Har jag valt att pilla mig i naveln istället för att gråta över en mastodont hög med läxböcker som stinker dåligt samvete så har jag fått ta konsekvenserna utav det. Jag har gjort mitt bästa och jag skulle nog vilja säga att jag aldrig varit stoltare. Men jag tror inte ens mitt och Jessikas namn står med på flaket, allvarligt talat. Under  tiden jag varit sjuksriven har jag tonat ut, man önskar man kunde odla någon slags förståelse i människors hjärtan, att man inte är död för att man inte kan vistas inom skolområdet.

Jag önskar jag kunde fortsätta på min bok, nu. Jag vill ta vara på sinnesfriden jag känner inom mig just nu, sådär dagen före dagen som sagt. Skriva ner allt jag känner just nu, låta detta bli det ökända sista kapitlet. Det är ju känt att studenten är en milstolpe i livet. It won't take the pain away, though. Jag hade känt en tomhet om jag inte visste att klassen redan glömt mig och min fina vän i lyxförpackning. Men det gör jag inte, milstolpe avklarad om exakt 12h.

Något som gjorde mig oerhört glad , och taggad inför både student och vår kommande Frankrike-resa var senaste kommentaren som kom lika oväntad som överlycklig, från min mentor på bleketskolan. Om du ser det här Eva så vill jag bara säga att det var precis vad jag behövde höra just nu, lovar att berätta rövarhistorier här på bloggen om mina farliga rackartyg i Frankrike, säkerligen med en himla massa svordomar och annat busigt inkluderat!



I spilled the ink across the page trying to spell your name. So I fold it up and I flick it out paper aeroplane, It won't fly the seven seas to you 'Cause It didn't leave my room, but it awaits the hands of someone else, the garbage man.


Det pågår ett inbördeskrig i min bröstkorg. Näsan är snuvig, jag har demoner i halsen som väser när jag andas och mina öron tjuter och gör ont. Ja, jag antar att det är de förutsagda konsekvenserna till när man går på bal fast man hade ett begynnande virus inom sig som låg och pyrde i väntan om att få göra entré i varenda liten molekyl i kroppen. Gick till läkaren, inne i en liten städskrubb som skulle likna ett laboratiorum fick jag reda med hjälp utav ett stick i fingret och en choke i halsen, att jag hade lunginflammation.  Ni som följt mig ett tag vet förstås att det är inget ovanligt med det, mitt stackars immunförsvar är sannerligen ingenting att hänga i granen. Tragiskt nog tar jag studenten imorgon och luftvägarna är svullna, lungorna skriker ut demoner. Men imorgon ger jag järnet, trots att jag inte förstått innerbörden, jag har ju trots allt en mor som behandlar mig som om jag vore tre, kan bero på att jag har immunförsvar som en 3-åring eller gett henne konkreta anledningar att ta mig för ett skruttigt spädbarn. Nu fick jag sagt det också.

Jag antar att jag är skyldig er någon slags återberättelse om förrgårdagens festligheter. Det är en sjujäkla hype på facebook angående balen, jag blir så matt att jag nästan avlider. För att låta världen ta del av ett utdrag ur mitt huvud, balen var som Julia Stiles säger i Ten Things I Hate About you; "Do you really wanna get all dressed up, so some Drakkar Noir-wearing dexter with a boner can feel you up while you're forced to listen to a band that, by definition, blows?" Det var som jag tidigare sa på ansiktsboken, som att vara på Sticky Fingers torsdagskvällar bland fulla och översexuella ungdomar med den enda skillnaden till ett försök till en lite mer proper klädsel. Brunstiga som älgar och tillräckligt druckna för att ragga på tjejer de inte vågat prata med på dessa tre år vi spenderat tillsammans. Min baldejt sprang iväg så jag fick dansa vals med en vit jimi hendrix vid namn palle vilket kan klassas som kvällens uppköp, och studsa runt i min allt för enkla klänning som jag dessutom har gått och blivit väldigt förtjust i. 

Iallafall, från början till slut. Vi klackade om, hoppade på pappas fiskebåt och svajade ostadigt fram och tillbaka med varsitt glas champagne i handen och sjöng sjömansvisor och frisyren lättade upp och helt plötsligt förlorade vi vår lilla gnutta glamorösitet (?) och klev upp på bryggan, dags att byta till en mer elegant båt. Stefan the Allmighty hämtade oss med sin fina båt och spelade Hellström endast för oss, vi kom till balen och parningsrituatlen började. Paprika och kött stod delvis på menyn, ingen bra start. Men efter ett par timmars minglande och dansande och betraktande kom Stefani och hämtade oss igen och vi la oss nere på madrasserna och sjöng för det vilda.

Lunginflammationen gör sig påmind, ni får inte mer än så här kära ni.  Imorgon är det student, sen är det Frankrike och då tänker jag låta mig själv andas ut.



Herr Nilsson, Jag, White Hendrix och Jazz.

Glöm mig inte, jag har bara slutat andas.


Nu är det väldigt bråttom. Tror jag. Frisören tänker rädda mitt miserabla hår för ett öde värre än döden. Det är bal idag, mina damer och herrar. Jag och Palleballe har taggat hela dagen (nej) och lagt upp våra kläder fint på sängen och nu slappar vi. Det är inte befogat för min del, jag ska ju som sagt till frisserian. Jessika som höll på att avlida i en enorm beslutarångest har äntligen hittat the shoe of her life and love och är på väg mot tjörnwoodskogen.  Det är alltså bal idag. Japp. Surrealistiskt om ni frågar mig. Jag är inte ens lite sugen på sånna där bögerier, tänker svassa runt i min klänning ett tag, dricka lite (mycket) och glömma att jag är ful, så det så! 

Förutom det så är det en hel jävla cirkus här, i det tomma huset på Åstol. Recordings, filminspelningar och en jävla massa bilder på skruttan Ola som har gått och blivit modell på senare dar. Kuligt! Bilden ovan är från Olivias portfolio, Palle fick manöverera Nikon ett par ögonlock.

Nu har jag ännu mer bråttom, jävlar i lådan. Hör ni ett ljudligt knall från den gudsförgätna ön är det förmodligen jag som exploderat i mitt stressharem. Bye fockoes.

Var jag något annat förr, när jag inte visste vem jag skulle bli.


Det går inte att hålla fast längre. Jag är så van vid att inte säga något längre, så van att le och hålla käften. Fallerar, fallerat, faller. Lyssnar på Melissas nya singel "Innan jag kände dig". Känner, avskyr och älskar.

Vem har förstört mig då?

Gråter, tappar porslin och gråter. Tänk så är allting mitt fel. Fan vad jag förpestar denna gudsförgätna blogg. Ännu ett tårdrypande inlägg som slungas ut i cyberspace som kommer försummas ut i 6 miljarder andra världar, hos var och en människas lilla vrå i hjärtat som kan släppa in något. Jag är för rädd för att släppa in någon, då brister muren. Den jag har jobbat på i hela mitt liv, i hopp om att bevara det som stanna vill.

Om ändå Dave var här, och tog mitt hjärta och blåste på det. Men jag har redan kvävt honom till den höga grad att det brast.

Do what i say.


Go straight to hell.

Stäng dörren, utifrån tack.

Well I bet that you look good on the dancefloor, dancing to electro-pop like a robot from 1984!


Igår skrek mamma, med tårar i ögonen. En salig blanda utav lycka och ångest "Hamnen är FULL utav båtar! Om vi blir färdiga i midnatt så ska vi vara glada!" Jag sprang ner och mötte Jessika och vi tog varannan båt. Efter 2½ timme hade vi tagit i princip alla och gick till Rökeriet och unnade oss varsin öl med Palle, Emil och Elli. 

Idag kommer min lilla energisprudlande Fredrika, kommer känna mig så sjukt mycket starkare då. Då ska vi ta denna kvällen till att jobba mer i hamnen, innan det ska jag städa grannhuset med mina fina musketörer som medarbetare. Imorgon smäller det. Andralångdagen låter som något för oss, innan vi drar till förfest på Kontiki och därefter Håkan Hellström. Balklänningen ser jättebra ut förövrigt, börjar känna mig nöjd! Nu ska jag bara hitta lite energi på botten av bottenlösa hålet, så att säga. Mina klippor är ju här, hur ska det kunna gå fel?



Springer upp och snor pappas fesketröja och gömmer mig under hatten och massa läppstift.

But I can't help the feeling, I could blow through the ceiling. (He makes me happy, he makes me happy, he makes me happy!)



Nyss hemkommen från sjukhuset. Efter mycket om och men hittade vi det blå stråket, med en rökpaus. Stannade även förbi en rabatt på sjukhusområdet och knyckte ett par blommor då det kändes behövligt innan neurologen. Antar jag?  Väl där, efter fler om och men så träffade jag den där läkaren som var lika konstig som alla andra jag mött genom åren. Japp, det lutar iallafall åt narkolepsi. Sömntabletter och Amfetamin i resten av mitt liv, sömnpiller och uppåttjack, det kan vara något. På både gott och ont. Iallafall så kom jag ganska lindrigt undan utan massa sömntester som kommer senare i sommar. Men, nog med tråkigheter! Jag har städat och vädrat ur mitt rum, redo för att bege mig till Åstol. Imorgon väntar tält, vänner och andra trevligheter. Emil från fjärran kommer till kusten, några kungälvsbor och självaste el bästiso Jessinka Buskinki som har varit världens bästa moraliska stöd idag. 

Idag är det sol och jag skulle vilja säga att det piggar upp mig, trots min kroniska trötthet som jag äntligen fått diagnos på. Dags att följa Jessikas exempel och ta en nappie-time, nu ska det tydligen bli nappies ca 3 ggr om dagen. Rutiner, fan vad jobbigt.

Oh, vad det är skönt och bra att äga sin egen radioapparat och slänga ut genom rutan när dom snackar om sånt jag vill vara förutan!


Allt makt åt Tengil.

Vår befriare! 

Behöver jag säga mer än så? Idag har jag flängt runt på stan, igen. Äntligen är det över dock! Tänkte låta nedanstående video språka för mig, kan ju vara kul. Va, va, va? 

Ska upp rövigt tidigt imorgon för att plågas under sveriges sjukvårds våld. Landet lagom va, lagom mycket nålar och psykedeliska hjärntester tack!


RSS 2.0