Follow @hybrishoran

"How does it feel To be such a freak ?" And you say, "Impossible" As he hands you a bone.Ser ut som en rysk pojkspoling idag, född på ett tidigt 1800-tal som är på väg ut på sin enhjuling för att tjäna några slantar i rikemansfolkets öppna fickor. Zigenarliv minst sagt. Det pågår en hångelorgie klockan tio från min synvinkel, jag försöker ignorera detta men smaskandet är oundvikligt och markant. Jag tittar på Jessika för medlidande, hon lider. Dags att krypa iväg till Vita fläcken för att handla.  Min mamma är på bomullslandet, även känt som Ullared hur jag nu fick ihop det. Hon tyckte jag borde bli informerad om situationen så jag kunde utnyttja den, min mamma är nog inte riktigt frisk i huvudet. Måste arbeta med ett dumt EXPO-arbete vilket känns mycket, mycket avlägset.  Dags att få tummen ur la arshöwl och do did i dont. Sjunger "Who killed Davey Moore" högt och i mitt huvud och jag undrar just när den ska förflytta sig in i någon annans huvud.

Det bör jag inte fundera allt för mycket på, sådant jag inte kan påverka med andra ord.

Puss Peace

Du stack ett hål i min kevlarsjäl.Faställda faktum frånochmed nu. Jag gör allt jag kan. Jag orkar inte. Men jag gör det ändå. Jag gör mer än vad jag kan. Det hjälper inte. Jag orkar ingenting. Jag måste orka.

Jag snuffsade med Jessika inatt, obviously. Jag hatade min lärare idag, ordinär vardagsmat. Jag grät inför mina bästa vänner. Jessika kastade en apelsinklyfta i mitt öga. Jag hämnades ett par timmar senare genom att pika henne till döds, det var inte uppskattat. Jag satt bredvid en herre på spårvagnen idag vars kroppstorlek var 4 st Mathildor ändå vände han sig om innan han klev av och sa "du ser lite småläskig ut" jag tittade frågande på honom och han pekade på min panna. helvete.

Imorgon har jag en kort dag. Alltså mycket ångest på en kort tid, vilket gärna resulterar i panik. Den mastodonta högen med läxor byggs på hög, den är inte längre stor som ett hus. Snarare skyskrapa.  Behöva vara en dag närmare studiebidraget dock i vetskap om att jag inte kommer få något pga mina lärare som uppenbarligen tappades i toaletten redan vid barnsben Tänkte be till Gud men vet inte om han orkar lyssna på mig idag.
Isåfall hade jag bett om ett sundare leverne. Och en Hanglider.

Igår var allting väldigt bra. Jag förundras över hur många tårar det finns, och hur snabbt en mur kan bli till smulor pga en vindpust från fel håll. Andas inte på min mur, den är bräcklig.


There was music in the cafe's at night and revolution in the air!
Jag tror detta inlägget tillägnas flera dagar, pga mina inaktiva tendenser. I Söndags tränade jag trosorna av mig, var en aktiv hurtbulle med kurrande mage. Hur som helst gick jag längre än många i mitt pensionärstillstånd borde göra, men kvällen slutade ändå helt okej; hos Majja med vin, piercingkanyler, blod och musik! Vaknade upp i ett mindre glamouröst tillstånd och kröp hem och somnade om. Någonstans mellan dröm och verklighet beslutade jag och Erica oss för att dra en kaffe. Hade jag inte gjort det hade jag nog fortfarande legat kvar i sängen så tur var väl det. Jättetrevligt var det iallafall! På väg därifrån gick jag ner mot Valand men hann inte längre än till Kungsport där jag föll ihop som en sopa. Satte mig på en soptunna och smsade Jessika och därefter möttes vi halvägs in på kungsgatan om jag inte minns fel. Fick i mig sushi och en hel del vin. Måndag! Jag måste sluta dricka på vardagarna. Och efter att ha druckit mer än halva Frankrike så kröp vi sakta hemåt, nöjda och belåtna. Kände mig rockig i en uråldrig metallica-tröja under jeansskjortan men det kan inte hjälpas. Rött läppstift och att pilla Poseidon på penisen, lägga sig på avenyn och titta på stjärnorna, vad mer kan tänkas behövas en måndagskväll ? 

Bilderna behöver ingen förklaring. Solsken och bra sällskap är allt man behöver, oavsett veckodag.

Ca Plane Pour Moi, igen.


Min katt ligger (död) på sängen.
Den svalde sin tunga när den drack min whisky
När de gäller mig så
sov jag dåligt och mår skit
tvingades sova i rännstenen
där jag fick ett anfall
Min katt ligger (död) på sängen.
Den svalde sin tunga när den drack min whisky
När de gäller mig så
sov jag dåligt och mår skit
tvingades sova i rännstenen
där jag fick ett anfall.


Den alternativa översättningen iallafall. Men hur jag mår, det kan inte en enda kotte förstå, ännu mindre jag. Ska krypa ner under täcket och vara arg på mina manodepressiva tendenser. Snöflingorna utanför pinar fönstret, jag pinas av mig själv, kravlandes längst ner på botten.

Ca Plane Pour Moi!Och så här ser den ut på! Halsbandet köpte jag igår, för en tjugolapp och en silverpeng. Förutom det så vaknade jag upp med en sjuk längtan att gå ut och springa. Sprang runt Greggan och sedan gjorde jag en hel del hemmaövningar på golvet, fick för mig att jag ville ha en pilatesboll också, men där satte jag stopp. Har inga pengar för aohmmm-övningsgrejer. Får köra äkta stenåldern-style istället! Men klänningen är där, ja. Och nu när jag ändå börjat dagen som en hurtbulle tänkte jag cykla in till stan för att dricka kaffe med ett par tjötkärringar. Jessika & Palle, pallra er till stan! 

Anyways and always neverways and everything! Jag gillar att det är lite grått idag, perfekt väder för att vara lite bitter helt enkelt, för att sedan bli glad igen! Jag är inte normalt funtad, kommer aldrig att bli bara lev med det! Nu bubblar jag över av information till min kära kompanjon Buscki så jag måste faktiskt sluta skriva nu, tiden väntar inte på någon, inte jag heller! Förövrigt tjackar jag denhär låten idag och förslår att ni gör detsamma.

En skylt misshandlade min panna, men det var vår i luften och stöldgods så långt ögat kunde nå!

Detta är vad min dag bestått utav. Från början till slut, nästan. Vaknade med en fin utsikt och en sjuk och ynklig storasyster, det var egentligen meningen att vi skulle på en kulturell runda i vackra Göteborg med en rivstart på spårvagnen för att titta på människor, naturhistoriska museet för att vara svåra och så sedan shoppa second hand! Men stackarn låg kvar i sängen och hostade ynkligt och febern bara yrade om henne. Så Jessika gav ifrån sig ett bootycall och jag kom på sekunden. Fast nej, vi drog till Bellevue och mötte upp en strålande vacker Elli på Ebbe's och sedan gick vi in på marknaden, där shoppade vi trosorna av oss, alla tre hittade massa saker för mindre än en hundring! Pretty good måste jag säga. Självklart skulle vi ställa oss bredvid en liten skylt och tända varsin cigarett i vårsolen, men det borde vi inte gjort för rätt som det var råkade jag dänga huvudet rätt in i skylten! Nu har jag ett rart litet jack i pannan och ser ut som en riktig hobby-idiot! Sedan mötte jag upp en tossig Andreas och vi stack till Haga drack kaffe på husaren, ett av det mysigaste fiket i Göteborg om ni frågar mig. Kikade i affärer gjorde vi också men det mesta var stängt. Sen promenerade vi längs älven och jag fick slåss, jättemycket! Skitbra terapi om ni frågar mig. 

Nu har jag slagit mig ner i sängen med en kopp te och ska pyssla om min fina syster, och efter det ska jag hoppa ner i plurret med bubblor och hela köret, fattas fan bara ett glas vin. Avada Kedavra My Life!

:*

Hoppas ni andra (utan att låta allt för klyschplyschig) har haft det lika jävla bra som jag! Vår är fan plåster på hjärtat!

Sapphire and faded jeans, I hope you get your dreams, just go ahead, let your hair down!Hittade en balklänning på Indigo så nu fattas bara skor! Fastän jag så hellre gärna velat gå runt barfota i den här, men jag får vänta tills vi åker till Frankrike! Och åh denna dagen är precis vad jag behövde. Jag är sjuk, förkyld och peppen var näst intill obefintlig, men så tvingade jag mig på spårvagnen, fick jag låst upp min telefon och så satt jag på Jessikas pakethållare medan vi cyklade genom Haga, fikade, hittade klänning + en jättesuperunderbar hoodie för 40 kronor! Hade nästan glömt hur underbart vackert det är i Haga, nu har jag ont i röven efter de skumpiga kullerstensgatorn på en pakethållare men varm i hjärtat! Like cherry on top hade jag den bästa utekvällen någonsin igår med underbara vänner! Idag har jag sjuk-fredag med film och te hela kvällen!

Let's put on some music and take off the god damn shoes!

Styrkekram! Mathilda.

Du är ett glashus, och jag är en sten. Men det är du som försöker se igenom mig.


Två bilder på mig från min  och Jessikas vinyl-photoshoot i höstas, jag saknar känslan!

Idag händer det inte allt för mycket. Mitt rum är mayhem, jag är en guppande vrakbit på ett stilla hav efter stormen. Om man nu får lov att uttrycka sig på så vis. Första prioritet är att trycka i mig ett par värktabletter, andra prio är att mecka lite med kameran som fick en rejäl smäll utav en mörk och stor man på runstavsgatans hållplats igår. Jag gick av, med hörlurarna i öronen och fick en rejäl knuff i magen. Jag blev så omtumlad att jag försökte blänga på honom men det gick inte så bra när mina ögon gick i kors utav smärta. När jag sedan såg hans förskräckta blick utbrast han på ett skrämmande främmande språk och tog tag i mina armar och sa "FLÅT FLÅT FLÅT" jag skrek och sprang därifrån! När jag tagit mig upp för backen började jag skratta, han måste ju ha gjort i brallan när jag skrek en decimeter från hans ansikte, men det hann jag inte reflektera så mycket mer över då jag öppnade väskan och kollade om allt var okej, kameraluckan hade öppnat sig och gick inte igång när jag startade den. Sad face.

Nu ska jag snart strosa iväg med hög feber och humöret på botten, ända till Haga för att fixa telefonen. Sen kanske det blir Tjörn fastän jag inte riktigt vill, eller så kryper jag ner i sängen igen och säger godnatt till världen i något dygn. Vi får se, helt enkelt! Först ska jag maila rökeriet och sedan har jag fått ett annat jobberbjudande: Min kära björnliknande, älskvärda och underbara pappa kommer vara befälhavare i hamnen och förmodligen kommer jag, Fredrika och Jessika vara under hans makt! Det kan bli jävligt kul faktiskt, han kommer bitcha runt oss tills vi knappt kan stå upp! Älskar fan att jobba tills det isar i märgen. Ciao!

Rocken spelar ingen roll längre!


Vad kan man säga ? Det går inte att
prioritera Debatt framför sina vänner.

..Inte heller vin och öltorn
eller skratt och värme

eller träskål.

Men framför allt är jag bara jävligt glad att jag fortfarande finns.

För det är roligt att vara destruktiv, men kasst för min anatomi.Kändes bara som att jag borde vinka av dagen med ett inlägg. Imorgon ska rörlig bild-gruppen (Jag och Jessika iallafall?) vara med på debatt i direksändning, fett. Måste hitta något färggrant att slänga på mig i all hast när jag kommer hem. Men det kan bli kul! I livets kategori övrigt ser jag att det trillat in en hundring på kontot, inte illa pinkat! Hoppas mitt bidrag kommer på fredag, vet inte hur jag ska överleva riktigt! Studiebidrag vågar jag dock inte hoppas på, och varför jag började fundera på detta nu var en jävligt bra fråga. Jag som hade förträngt detta fram tills nu när stunden nalkas, hur mycket än försöker blir jag ta mig fan ingen duktig flicka. Tråkigt, hade varit en schysst titel för en odräglig unge som mig! Alltså; Hisingen, debatt, färg på kläderna, nervositet. Låter som något som kan bli spännande.

Förövrigt så lever jag i ångest denna månaden, tur att den snart är över. Min maniska hjärna ber mig förändra allt som går att förändra, och mina muskler ger vika. Ingen bra kombination.

Vill klara skolan - benen tar mig inte dit.
Vill träna - får inte och benen tar mig inte till något gym heller för den delen.
Vill ha ett jobb - men jag bävar inför att gå på arbetsintervju på fredag.
Vill vara vacker - tråkigt nog föddes jag ganska grotesk (precis som alla bebisar) men någon vidare utveckling har inte skett sedan dess.
Vill lyckas med någonting - Det är ju inte så himla enkelt när allt är uppochner.

Truly, så finns det andra saker i världen som är viktigare än att fylla min önskelista. Men idag orkar jag inte riktigt tänka på tunna barn med tomma magar eller japanernas ständiga oro. Lev medan du lever, säger jag Mathilda i våndans och beklagarens bageri Karlsson, idag är det tjurbajs. bullshit helt enkelt.

Ät fett och socker tills du spyr, eller blir en fyra-tonsmartyr. Sälj dig, sälj dig dyrt.Så här speedad är jag just nu, tack och lov sitter jag ensam i cafét så jag inte tar ut min energi på någon stackare. Vill åka hem men benen vill springa ett varv runt jorden och sedan tillbaka igen för att kanske sedan utföra lite trapetshoppning.
I-landsproblem i dess bemärkelse, ganska så sorgligt. Jag inväntar en nikotinberoende vän som kan skänka mig lite tillfredställelse i nikotinväg, tur att man har vänner alltså. Kännner att allt är ganska helt okej idag, att börja 10.00 och sluta 10.55 känns lite så där pissigt men konstigt nog är det alltid sådana dagar som jag aldrig struntar i. Jessika väckte mig med ett sms som löd "Pallra dig nu!!! Nu! Lämna mig inte med alla miffon igen, då är du världens elakaste!!" När jag försökte invända genom att låta som en liten trotsig barnunge kontrade hon "Det är så det är! Bara att gå upp!!" Jag var tvungen att kontrollera att det var Jessika som skrev smset och inte min mamma. Olyckligt nog var det Jessika, hon växer upp så fort.. 

Nog med trams, det sista jag sa till Jessika innan hon gick in i klassrummet till engelskan efter ett misslyckat försök att slippa genom att värma hennes panna med två rykande heta kaffekoppar så sa jag "Du fick mig att komma till skolan, jag ska få dig härifrån. jag lovar" Jag blev förvånad över min dramatiska stämma men slätade över det genom att göra en ännu mer dramatisk piruett innan jag linkade iväg i min ensamhet. 

Nu är frågan snarare ett samvetskval, borde jag sitta kvar här i min ödsliga ensamhet och vänta in min tillfångatagna hjärtevän helt befriad från intelligens och elegans, eller ska jag sticka mitt picka och packa? Eller ta mitt pick och pack och stick-a. Kanske är bättre att vänta på min bättre hälft, då kanske man kommer till himlen. PUSS!

En dag i Mathildas underbara liv.


Smell the sarcasm!
Men:

Idag köpte jag en sånhär.Idag hade jag så här ont när sköterskan sköt in nålar i mig.

Eller ?

Skönt att vara ful idag, jag är ju trots allt fortfarande sjuk och har sprungit hos läkare och köpt en såndär tuff telefon. Tråkigt nog behöver jag låsa upp den så den funkar till Telia, men jag har ju pumpat äckligt mycket och äckligt bra musik i den, min nya powerwalks-kompis.

Craving 1: Nikotin.
Craving 2: Te.
Craving 3: En trubadur ståendes mitt i rummet och spelar serenader för mig.
Craving 4: Ett icke bultande-blåmärkat armveck.

Förutom det är jag nog ganska nöjd. En trevlig pojkfamn hade inte varit fel heller förvisso, men det kommer med solen, det känner jag på mig. Nu ska jag pösa ner mig under täcket, vänta på teét eller möjligtvis nikotinet fallandes från himlen rätt ner i mitt knä, detta gäller även trubaduren för hur nice vore inte det egentligen.

Rösterna blev högre medan mitt mod sjönk som en sten, jag borde gjort något i stundens hetta.


Min kära Mackan ville göra mig glad, det gjorde han genom att berätta någonting som jag helt glömt att kolla upp. Navid Modiri & Gudarnas två första album ligger uppe på Spotify nu, och inte längre bara det senaste! Älskar ni dem lika mycket som jag så kolla in det och njut!

Detta inlägget tillägnas dock inte Navid och hans sköna gäng, utan en okänd brud, ~15 år, utvikande klädd med höga platåskor, lukar som ett helt bryggeri, och pratar öppet om huruvida hon borde berätta att hon låg med en annan kille inatt trots hennes pojkvänsklädda civilstatus. Högt och ljudligt smackade hon på sitt tuggummi, jag fick huvudvärk. Hunden hon hade i koppel stretade ifrån henne och hon försökte lägga upp situationen för sina vänner så att de skulle förstå att hon inte hade gjort fel. Först tyckte jag lite synd om hennes vänner som - uppenbarligen - var nyktra (vilket är ganska normalt att vara på eftermiddagen) som satt och skämdes på spårvagnen när deras fulla väninna stod och skrek och hade sig. Fast sen tyckte jag nog mer synd om platå-tjejen. Icke medveten om att alla på spårvagnen tittar på henne smsar hon sin pojkvän "Förlåt" men vägrade säga varför, hon berättade att hon skulle åka hem och svepa en flaska whisky och sedan röka 4 jollar så kanske ångesten går över. Hennes väninnor börjar skratta bakom hennes rygg. Och detta förbigår henne fullständigt. Jag började bli arg på mig själv för att jag satt och lyssnade, trots att det var ganska oundvikligt, hade jag haft mina hörlurar hade jag skonat henne med två stycken öron och ögon mindre som iaktog henne. Det var något visst och sorgligt över henne. Broken soul kanske man skulle kunna kalla det. Jag hade velat gå fram till henne och ruska om hennes axlar, be henne öppna ögonen. När de hoppade av började det pratas runt omkring, kritisera hennes klädstil och hennes fula beteende. Jag efterliknade det vid ett dussin svarta skator på en taggtråd, jag ville genast hoppa av. 

Skulle även kunna efterlikna spårvagnens svarta blickar som det allra vanligaste beteendet ute på Tjörn, där jag har mitt föräldrahem. Jag tycker det är riktigt tråkigt, faktiskt. Är jag en av de få som fått lära mig att älska alla människor trots fel och brister ? Om man inte gör det kan man ju inte älska någon. Vill tacka världen för människor som vågar ta ut sin sorg hur högt de vill mitt bland människor, att man växer upp och inser sina fel och brister och vågar leva med dom. Vill tacka kramar och usla mobiler, men jag slänger Åstols Café i väggen som inte anställer mig för att jag lämnade in mitt CV två dagar försent men anställer nya, outbildade människor. Ganska jättesorgligt faktiskt.

This is not Sparta, THIS IS LOVE!Det där med att bloggmissbruka är inte min grej , MEN DETTA ÄR SÅ VÄRT ATT UPPMÄRKSAMMAS! Micke kom hem med kameran och jag blev knäsvag och började dreggla och fick ögonorgasm efter ögonorgasm ! Ville bara dela med mig utav min glädje, den ska få sova med mig i sängen inatt!

Om jag vore lika vacker som du, hade jag raskt klivit innanför Hollywoods grindar och sagt "Vart vill ni ha mig?"1. Jag har den vackraste bästa vännen man kan ha. Den här bilden inföll på Jessikas blogg för en dryg timme sedan och jag var bara tvungen att uppmärksamma hennes skönhet här så att fler kan se den.

2. Jag är fortfarande sjuk, men visst fan borde jag ut och springa nu. Tar ett varv runt Greggan+promenad med hundskrället, that's alright mama! 

3. Herregud, är helt fullständigt  totalt handikappad med den här telefonen. Den ringer upp folk, jag skickar till fel (tur att jag inte är någon pervers pedofil som skriver snuskiga sms till folk som isåfall skulle hamnat i fel händer, hihi!) Hur som helst fick mamma följande sms: "Tja lol, glöm inte att du är FET, som i fet och inte fet. Liksom typ bara.. bäst..<3  (detta säger man med Marcello Mancini's vackra stämma och ser ut som en heltidstönt som drömmer sig bort bland hangliders och libanesiska flickor) fock ya!" som egentligen skulle dimpa ner i Jessika sms-inkorg. Gissa om mamma blev förvirrad. Skyllde på att Micke (som inte ens är hemma.) snodde min mobil och sen tog det ytterligare en kvart att förklara för henne vad en "facerape" var och hur vi ens kom in på det är ett stort mysterium.

4. Din hals är inte alls tjock Jessika! Dessutom kommer du väl sprudla av glädje när jag förklarar hur lik du är Amelie på den här bilden, filmen går förövrigt till historien tusen gånger om. 

5. Det där med söndagsångest är ett svårhanterligt begrepp. Alla pratar om det, alla lider av det liksom jag. Skulle definera det som; Att ha så mycket ångest över den förlorade dagen att timmarna bara rinner iväg fastän man försöker göra något meningsfullt på helgens sista fria timmar innan man är tillbaks bakom koncentrationslägrets grindar. Tacka vet jag tidevarvet, snart är det skumpa och nakna knän med korta vita klänningar och en osmaklig studentmössa på huvudet, upp på ett flak eller alternativt ett gammalt traktorssläp och skrika sig hes. Ursäkta om jag är rå-ärlig men jag kommer nog inte förstå en enda kotte som lipar och har sig, jag kommer förmodligen stå där och skrika mig hes och svära som en turk, jag kommer ge Mats en personlig hälsning med svordomar på så många språk att han får aids och dör! Då tänker jag fan aldrig mer ha söndagsångest! Tack och lov att jag fick det sagt också.

5. Jag tappar alltid den röda tråden, men inte mig emot, det är ju mina läsare som lider av det, mina ämnen som blir så luddiga fastän de var tänkt att bli subtila korta rader om pretantiöst skitsnack, PUSS!

Cause you were born into this evil world, where man is killing man and no one knows just why.Jessika är den skickliga fotografen i vårt vänskapliga våldstendenserade  förhållande, därför tänker jag inte ta åt mig The Cred, fniss!

Korruption på gång, jag blev telefonlös och tog min mors istället. Dåligt samvete gav hon mig också självklart, men det blir förmodligen en sån där tuff smartphone i äkta apple-form istället. Ska förhandla med cashflow-papi. Fick en smart mobil kaffekopp av Åstols hövding a.k.a Björn-Pappan Knuth Karlsson, den läcker inte ens en droppe! Perfekt att ha i väskan ska ni veta. Nu behöver jag aldrig gå runt med kaffe-brist i min skvalpande hjärna som hjärna suger åt sig mer än tillräckligt. Och det är ganska lugnt här på Jullan nu när technomusiken är över, Annika har sprungit iväg på äventyr och jag ligger kvar i sängen liksom hela min dag har bestått utav. 

Att Jessika gick igår var nog dagens spoiler. Hade behövt ett par fler kramar och en telefon, men idag är det lite försent för det. Tänker hoppa ner i plurret och hoppas på att Micke tar hem polaroidkameran till mig idag, är så jävla nyfiken på den så det är löjligt. Om jag blir fotonörd så kan ni väl lova mig att brotta ner mig och skicka mig på avgiftning? Jag är inte den som är den. 

Bilden som min kära Busck tog speglar min längtan idag. Längtan efter att andas ut och vara lätt som en fjäder i bröstkorgen, för att inte tala om den blå himlen som jag bara gråter mig sömnlös utav längtan. Åh vad fint det hade varit att vara en fågel, eller att vara en blå himmel. Omtyckt av alla och vän med solen.  Imorgon är det tillbaks till Sadisternas bunker, tillbaks till realtid för att inse att den mastodonta högen med läxor bara kan bli större om jag inte lägger på ett kål. Nu blir det lite cigaretter, kaffe och Kultiration. Pussi.

Uppdate: JAG HAR FÅTT ETT JOBB! Nice.

Civilkurage men för mycket självhat.


Det spelas techno i Julianska gatans sextonde hus uppe på tionde våningen. Min syster och hennes kompis Marijana (Ja det är ett väldigt bängigt men fint namn!) lever i varsin nostalgitripp just nu. Jag och Jessika dövar musiken med jazz, högtalare och ett dussin mobiler i min famn i hopp om att en vill ha mig som ägare ett par dagar. Den turen hade jag inte, alla hade något slags handikapp. Misshandlade min ordinarie lur idag, den fick vara med om ett och annat innan den tog sina sista andetag, nu har jag lite abstinens. För er som känner mig är det inga konstigheter alls, mathilda utan mobil = omathilda. Men skönt på samma gång, så jag slipper förpesta mina medmänniskor med närvaro. 

How so ever. Jag är detonerad. Utmärglad också för den delen. Ett stackars flickvänsmaterial med sämsta möjliga betyg. Ska aldrig älska någon igen. Fint som snus, lägre kan man inte sjunka. Längtar tills jag har råd att framkalla rullen som sitter i min otroligt fula men mysiga analoga kamera, let's spin that shit! 

Bilder från början av veckan, som snart är slut. Tack och lov. Jag och de två stiliga pojkarna sprang till Sumi Sushi och fick oss en hel del vårsol på oss, tacka vet jag värme. Sedan gick vi hem till Jessika som och sedan vidare för att promenera planlöst omkring på stan, fan fint. Entourage i svart och vitt (och lite blått)


Mörk är natten innan gryningen.


Jag tar mig fan på att jag idag gör allt för en mindre penning. Går till skolan för att skriva ett spanskaprov jag förmodligen kommer kugga på, det kommer gå till världshistorien. Jag sov ingenting inatt, somnade istället 05.14 och vaknade upp 06.30 någonting. Somnade om en stund igen och vaknade upp med ett leende på mina läppar, konstigt nog. Känner mig jävligt avtrubbad but i'd guess that's just a roleplay. Hur ska man kunna avgöra. But that's thug life i guess, again. Nu vill jag att mitt hår ska torka, och så vill jag spackla ansiktet så jag inte skrämmer iväg varenda kotte jag möter.

Nu är jag i skolan, och känner att man får lov att se ut som en gris just idag.

Cravings: En vän med samma låga kompetens som mig. Ni finner mig i Mimers hus café med en blaskig kopp kaffe och prestationsångest utan dess like. (Spanskaprov inom några pinande minuter, dek!)
Hälsostatus: Luftvägsinfektion och oförlåtligt ombytlig (Emils försköning till ordet bipolär)
Aktuellt: Jessika gjorde en fin entré men håller sig på ett markant avstånd, jag vill snora ner henne.
Men du skriver ord som mord i handen.Jag skrev ord som mord i handen, fikade och kikade second hand med min syster för att jag var så duktig hos läkaren. Köpte en fet jacka för under hundringen,  en ännu fetare väska men fetare än båda de tillsammans är nog jag. Fett chill. "Gör du något annat än fyndar?" är det många som har frågat. Svar: Ja, jag brukar pilla mig i naveln ibland också. Kanske inte. En annan filur frågade hur fan min piercing sitter och om det gjorde ont. Svar: Det var ett helvete att äta äpple till en början, men annars var det inga problem. Smärta föder skönhet har jag hört. Tänker inte dra upp överläppen för att visa utan jag gör det helt enkelt lite bekvämt för mig idag: klicka. Så. Min allra första frågestund, nej jag har inte gått och blivit homosexuell. Gjorde bara min plikt som heltids-tönt.

Ska tillbaks till den galna mannen med skalpellerna ikväll, få ett propert sjukintyg denna gången. Påtal om hyponavikustiskadiafragmakontravibrationer, solen skiner idag trots att det pratades om nya snöbomber och trots att jag är ett sjukt litet barn. Ska trycka i mig en näve värktabletter och gå en solskenspromenad. 

Speaking of nothing, twice; Jag är en väldigt överskattad filur för det mesta, fast inte idag! It's overwhelming but what else can we do?

Det oändliga blir inte större än såhär.


Jag får väl passa på att kasta in ett inlägg via mobilen nu medan jag väntar på läkaren. Dels för att jag aldrig gjort det via mobilen och dels för att jag varit här i äckligt många timmar nu. Jag drog till skolan, trots att jag hade feber, jag bytte ut batteriet i kameran så nu har jag en fullt fungerande mysig liten analog sådan. Jag avskyr dåliga läkare, men idag har jag nog träffat på alla sorter. En trevlig kvinna med fina rynkor, en var spinkig som hånade mig. Två sköterskor som betedde sig likt två högstadiebrudar som snackade skit, på andra sidan väggen. Nu den senaste doktorn som tog prover på mig klappade mig på kinden. Lite för mycket känslor att ta in idag tror jag.

Förutom det så träffade jag på två kontrollanter idag på spårvagnen som verkligen gick in för sitt jobb, med äkta clintan-style. Den ena tittade ut över oss resenärer med smala ögon och sa "om alla bara sitter ner, så blir det inte lika blodigt" han väntade på skratten. aj, dålig respons i form utav endast en låg harkling längst bak i vagnen. Det där med stand up-komik var nog inte riktigt hans grej. Blir sjukskriven ett par dagar iallafall, som om det skulle ta slut någon gång. Ganska hemskt med dessa förhoppningar, solen sken ju idag för i helvete. Imorgon vankas det snö, då kommer jag inte ens kliva ur sängen. Möjligtvis om jag måste behöva göra kaffe själv. Dags att brottas med läkare igen, in i ringen Mathilda. Ta hand om er förresten, bli inte som mig.

Yes, I like stormy weather from my window sill, you ain't, yeah you ain't so cleaver. You got it all made up. But it feels like love, love, love.


Att främligen gav sin famn till mig i tio minuter för att gråta var visst inte det konstigaste som skulle hända igår. Vad är framtiden och vad vet vi egentligen om den? Jag gick till skolan, jag drack dumt mycket kaffe och satt och tjötade i cafét, Jessika och Emil kom till skolan. Vi hade spanska i en kort stund och sedan tillbaks till la caféteria. Där lyckades vi övertala Palle att följa med ut och ta ett glas öl. Ett glas öl blev 8 liter i form utav två stycken mäktiga öltorn, och annat smakfullt. Vid stängning hällde Jessika i sig det sista utav ölen och fick spagetthiben. Lyckligt nog slutar sagan inte där. Vi hittade en barnvagn, som gjuten för Jessikas rumpa och jag körde henne och hon lipande som en bebis, ibland tittade hon upp på mig och såg ut som en riktigt söt rullstolsbunden filur. 

När vi bäddat ner en aggressiv men ack så glad Jessika i sängen började vår långe vän rensa kylskåpet, gud vet alla ritualer han utför när han är berusad,  detta måste nog vara det knasigaste! Men åh vad vi tycker om honom ändå. Det blev inget käk, men uppesittande till långt inpå morgontimmarna, då insåg jag att jag är sjuk. Feber. Ont i halsen, förkyld. Kul ? Det ser inte så bra ut i mina papper just nu, därför måste jag pallra mig till sadisternas byggnad imorgon bitti ändå. 

Det jag ville säga var att det blev en mycket givande kväll, när Emil kommer på besök blir man så glad, fastän man är ledsen. Att umgås med Palle gör en rent utav lycklig, en sinnesstämning man sällan hittar på trottoaren precis, guldkorn. Lilla vi i stora universum. Sagan slutade gott iallafall, Emil vaknade upp glad och de tre musketörerna (medan Jessika städade) sprang ner till närmsta sushi-hak och beställde hem. Köpte batteri och rullar till kamerorna men tog fel batteri, hårt liv. Jag är nog egentligen för bakis för att sitta här och knappa på tangenbordet, det faller smulor från min mun och bomber över staden så att säga. Då kan man tänka lite på japanerna och skatta sig lycklig över att mitt huvud åtminstone inte ödelägger städer, det bara exploderar då och då. Kärnkraftverk i mitt sinne, gudskelov dags att sova.Hämnades häromdagen efter hon använt mig i sitt lilla fotoprojekt, hon är vacker den flickan.

Skar mig i fingret på en papperskant, sen sjöng jag lite falskt jag lovar det är sant.


Satsar på morgondagen. "Bara vinsterna räknas, resten är lärdom" Var det någon kort, underbar, skånsk man som sa. Timbuk såkart. Har inget att säga, desto mindre vet jag. Vi var på Sejdeln och drack och jag fick tre ragg varav en var afrikan med fin amerikansk accent och två lesbiska flickor. Vackert. Tror jag. 

Skolan känns avlägsen, liksom jag. 14.30 måste jag visa framfötterna igen, tror jag. Trött på forsande blod ur min strupe, trött på att inte kunna umgås med folk, som folk. Musik för folk som inte kan bete sig som folk stämmer nog bra in på mig just nu, därför får ni lite mer Bob Hund av mig. 

Gick ut och rökte, grät i en främlings famn. Det är nog det konstigaste som komma att hända idag. Men det är bra.

Kuballe, vin, cigaretter och vårsol. Det var det jag hörde iallafall.


Drar iväg från ångest och misär, till kossor, Jessika och min extra-pappa.
Mig för nästan exakt ett år sedan. Min dåvarande pojkvän hatade min frisyr och jag älskade det.

All denna iver efter liv tog mig ända hit. Utspädd, utspilld, avställd.


Dagen heter Söndag, pappa är glad att jag är hemma. Mamma med. En ful brud drack upp min apelsinjuice. Och åt mitt godis. Och snodde min plats vid matbordet, och klämde sig ner i soffan för att smygkika på mig. Och berövar mig friheten att komma hem? Min säng är fuktig av alla tonvis med tårar som vaggade mig till sömns inatt. Stoppade i hörlurarna och spelade "Vaggvisa för flyktbenägna" just i den stunden ville jag springa ut i den mörka natten, ringa upp Jessika och bara spy galla över henne, röka till lungorna kollapsar och berätta precis allt hon inte vet om mig. De vänner man får spy galla över, de är guld. Jag har bollat med tanken ett tag nu, jag tror verkligen jag vill antingen hoppa av skolan, eller gå i en annan klass nu de sista månaderna. Sen ska jag be mamma bränna upp den här sängen, med en hel del andra saker jag inte vill ha kvar i mitt liv. Och köpa en ny, den får vara hur ful som helst. Bara inte denna.

Har nog en hel del att ta itu med. Men en 7-dagars överblick säger bara att jag har en fruktansvärt mycket plugg, närvaro och annat hemskt att ta itu med, första anhalt imorgon blir Majorna för att skaffa ett jobb. Och köpa fotorullar och batterier för nu är jag ägare till en analog systemkamera (pappa kände väl att han inte behövde.. 3?) och två kompakta analoga kameror. Jag ska experimentera tills fingrarna blöder, det ska ni veta. Vad som besynnerligt är, det beskrivs enklast med ord som buss, jessika, tåg? musik. Jag ringde inte Jessika inatt, dags att ta det där samtalet nu. Saknar estetjävlarna förresten. EmmaPalleElliEmil osv, vart tog ni vägen?"I turned my face more exclusively than ever to the woods where I was better known."

There is a slumbering subterranean fire in nature which never goes out, and which no cold can chill. It finally melts the great snow, and in January or July is only buried under a thicker or thinner covering. In the coldest day it flows somewhere and the snow melts around every tree."What everybody echoes or in silence passes by as true today may turn out to be falsehood tomorrow, mere smoke of opinion, which some had trusted for a cloud that would sprinkle fertilizing rain on their fields."
- Henry David Thoreau's Walden.


Jessika kan det där, med att fotografera. På den punkten är jag inte lika begåvad, men som mamma gärna påpekar "Alla är bra på olika saker!" Första gången jag fick höra det var jag väldigt liten. Det minns jag, och när jag hade gjort något dumt eller ljugit sa mamma "Det står en svart ängel bakom dig!" Psykolog hej jag söker hjälp för mina barndomsminnen som kan ha orsakas traumatiska men för livet ? Elak moder, tänker konfrontera henne imorgon om detta! Fniss.

Det har snöat idag, och sen kom solen, sen tittade man ut ytterligare en gång och det var snöstorm. Sen när vi kollade ut en gång till så sprack solen upp bland molnen, igen! Mackan har rätt, det regnar snett i Göteborg. Det snöar horisontalt. Studentpresenten i form utav en resa har förökat sig! Medan vi ändå ska till Frankrike tänkte vi  ta en stop by i London och träffa Andreas som flyttade dit för ett tag sedan! Ska bli jävligt kul faktiskt. Som en liten förberedelse på vår kommande tågluff framåt i tiden. Idag. Har. Jag..? Fuckfuckfuck. Jag vaknade, smsade Jessika i rummet intill och sa att hon skulle vakna, gjorde kaffe; vi somnade om. Vaknade, drack kaffet; somnade om. 

När vi tog oss till herr och fru Scmidts crib så gjorde vi absolut ingenting. Mer kaffe osv. Gick på promenad, trillade in på en sushibar, vad gör man ? Hårt liv. Vi levde livet helt enkelt. Åkte hem, kände mig arbetslös. Skrev ett CV, mådde bättre. Nu ska jag lyssna på Bob Dylan och vila till hans ljuva stämma, jobbigt att vara sämst på nästan, i princip, typ, allt.
Idag iallafall.

Ack denna jäntelag, fuck alla krav, vill jag ha rosa dreads och gå naken på stan så gör jag det och skiter i vad alla andra kring mig tycker.- Kan inte du sätta dig i mitt fönster så jag kan få ta lite kort ?

Så där satt jag. Med en kamera i ansiktet, osminkad och ack så ful. Men jag gillar att sitta på fönsterbrädan och kika ner på gamla par och estetjävlar som kånkar upp för den jobbiga backen från Korsvägen upp till Johanneberg. Igår hamnade vi på Sticky Fingers. Vi var ett mindre sällskap men desto trevligare dock. 

Idag har jag min första baksmälla på månader, vem är måttan och varför måste jag dricka med honom? Vi kröp i princip från Kortedala till Korsvägen, efter ett par koppar kaffe känner jag mig fortfarande inte återställd. Hatar att jag inte behåller min frukost längre, eller så gör jag inte det. Jag vet inte. Förövrigt åker jag till Ön imorgon, jag vet inte vad jag tycker om det. Det är mycket jag inte vet idag.

Ah, but I was so much older then, I'm younger than that now.


En lite mindre charmig bild på mig (sånna kan man inte få för många av!) jag ser ut som dunderklumpen och Jessika är störtskön, som vanligt!

Vi sitter i Cafét. Baguett och kaffe står på listan. Vi ska egentligen göra affischer, banners och annan reklam för Way Out West, men det är så jävla jobbigt att vara duktig idag. Så istället lägger vi vår lilla energi på att inte frysa ihjäl, dricka kaffe och prata strunt. Vi är som två världsvana tanter som hellre stoppar huvudet i Mats avlagda byxor än att plugga. Vi sitter hellre här, och luktar på .. träskivan till bord, kaffedoften, ljudet av skrammel och bestick och känner oss som två söta tanter helt enkelt.  Mitt hår jävlas med mig idag, jag vaknade rufsade och plattade till mina vildvuxna lockiga toppar och gick ut. Snöblandat regn föll som bomber över skyarna och mitt hår blev fuktigt och jag såg framför mig hur det började snirkla sig runt ansiktet igen. När jag klev på bussen flinade Jessika åt mig och jag kikade på mig själv i bussrutan. En djungel av lockar (AV OLIKA SLAG) attackerade mitt ansikte. Räddningen kom i form utav en grå halsduksluva-grej, och det blir min huvudbonad ända tills jag är innanför stängda dörrar igen!

Såg Paranormal aactivity 2 igår, jag var nog alldeles för spänd på att den skulle vara äcklig att jag inte blev rädd och blev besviken, så jag slappade resten av filmen och då blev jag självklart livrädd, hårt liv för ett uppfuckat huvud! Nu stinker det nagellack, jävla Jessika. Dags att gå innan jag tuppar av. Hasta luego, beso beso!Min trailertrashbrud, detta kan för många ses som ett praktexempel på äkta dekadens, ungdomens förfall osv. Men jag ser bara kärlek haha! Den blonda lilla oskuldsfulla flickan i ramen har präglats till en rödhårig läckerbit stenad och stenkool that's my gurl! Hon är min. (Sitter och tittar på henne över skärmen nu in matter of fact, bara att titta på henne är roligt, hon tror inte jag märker men hon är faktiskt helt störd!)

In a soldier's stance, I aimed my hand At the mongrel dogs who teach fearing not, I'd become my enemy.


Såhär ser jag inte ut idag. Jag brukar inte stå och se clean ut, det är så långtråkigt! Så jävla jobbigt att vara tuff. Hårt liv. Ska plöja igenom de mytomspunna filmerna Paranormal Activity (fastän jag såg ettan på bio med Jessika, det var traumatiskt.) 2:an sägs ha fått dålig kritik men det återstår att se. 

Uppdate: jag såg hela ettan (igen) och jag hade nästan glömt bort hur äcklig den var. Nu är det gosebumps och paranoia som gäller, går in till syster en stund och gör sällskap för att känna mig mindre rädd haha.. Uppföjaren ses imorgon lite tidigare på kvällen hoppas jag. Hur som helst vill jag bara visa upp min fina bebis köpt idag för inte mindre än 30 riksdaler. Imorgon införskaffar jag rullar sen är den redo för världen! Köpte tre galjar till min klädhängare också, bara för att liksom. 


Gå en mil i mina skor, innan du dömer mig.


Fick ett tjurigt telefonsamtal av en sköterska, jag bad att få kopplas till min läkare för att prata om läkarintyg då skolan kräver det men jag fick bara svaret "det finns ingen som kopplas till överläkaren såhär sent på förmiddagen!" Jag svarade sammanbitet att det är viktigt och att hon ringer just för att jag ska få prata med honom. "Flicka lilla, har du fått en remiss eller?" Jag blev så arg. Min röst vacklade, jag röt att det fan inte ens var jag som ringde, att jag behöver nya mediciner och ett läkarintyg, att remisser är till för mindre akuta fall. Det blev tyst i luren. "Ja du var minsann inte den trevligaste telefonkunden idag!" skrattar hon hurtigt. Jag la på. En stund senare ringer telefonen igen, överläkaren. Med gråten i halsen förklarar jag allt och han skrattade och sa "Hon borde få gå en mil i dina skor, innan hon dömer dig." Sen tog det tre minuter så var allt färdigt.

När jag la på insåg jag att det är den Internationella Kvinnodagen idag. Ett ypperligt tillfälle för oss alla kvinnor att ta fram stickorna och sticka ett par strumpor. Eller varför inte gå ut på stan och äta sushi med en vän? Jag har verkligen ingen aning varför vi ska få en egen dag. Jag menar jämställdhet är fint, men att vi ska få en egen dag är ju ungefär som att få en namnsdag, vem firar egentligen sin namnsdag? Nej men om den där kvinnodagen är så speciell, så ska jag faktiskt ta och brygga en kopp kaffe till Jessika nu när hon anländer och säga grattis på fruntimmerdygnet, ett dygn där vi får utöva allla kvinnliga ritualer utan att någon säger emot, eller så kanske det blir slut på de jävla kvinnor-i-kök-skämten för ett stackars dygn. Låt gå, det blir nog man av mig med någon dag!

min kudde luktar blod, mina lakan luktar mord!

Händelserik dag, må jag säga. Vet inte riktigt hur man ska förklara den, men jag känner mig för första gången på väldigt länge en aning hel. Fast man kan ju inte vara lite hel. Antingen är man hel eller halv. Eller tom. Jag är nästan hel, typ! Min överblicksfront visar skarpt att det är dags att ta sig i kragen lite och utmana sina stackars muskler för lite helkropps-arbete på städfronten, golvet är täckt av kläder och luften är fullt av ångest, byrån är full av smink och smycken och sängen är full utav kropp. Här har jag legat sen jag kom hem, i princip. Blev inget godis, inget sushi heller för delen. Bara en skön promenad med det timida hundskrället! Han är nog något utav det fulsötaste jag sett, snarkar som en gris och det finns det bevis på:

Händelserik dag, må jag säga. Vet inte riktigt hur man ska förklara den, men jag känner mig för första gången på väldigt länge en aning hel. Fast man kan ju inte vara lite hel. Antingen är man hel eller halv. Eller tom. Jag är nästan hel, typ! Min överblicksfront visar skarpt att det är dags att ta sig i kragen lite och utmana sina stackars muskler för lite helkropps-arbete på städfronten, golvet är täckt av kläder och luften är fullt av ångest, byrån är full av smink och smycken och sängen är full utav kropp.

Här har jag legat sen jag kom hem, i princip. Blev inget godis, inget sushi heller för delen. Bara en skön promenad med det timida hundskrället! Han är nog något utav det fulsötaste jag sett, snarkar som en gris och det finns det bevis på HÄR. Har hunnit med ett stycke telefon med Robert iallafall, och småpratat med mina viktiga medresenärer i denna ljuva men dock emellanåt så bittra resa Livet. Kan säga att jag känner mig väl säkrad nu för tiden, bältad med de mest underbara människorna bredvid mig om man nu får vara så metaforisk att se Livet som en resa med rätt passagere och chauffören borde ju vara drivkraften, och det måste väl ta mig sjutton vara vi alla tillsammans.

Och om jag får vara så överambitiös kan jag ju passa på att länka min och jessikas gemensamma blogg som endast innehåller videomaterial till en hel film om bögerier plus en liten mängd text som trillar in då och då. kabullshit har ni där och där har ni oss! Imorgon ska jag och Jessika dra lite rå fisk över oss i sushi-form och plugga ihjäl oss för att sedan förtjäna lite alkohol med våra kära vänner från kungälvshållet. Fan fint!

Måste sluta svära, det är inte bra för hälsan.
Mathilda.

en festlig sak där alla vill se jorden landsförvisad.


Nu är kängorna ivägskickade, grät en skvätt men badade drömlikt i mina pengar (genom att dansa runt med mitt bankkort en stund) senare in mot göthelaborgs vackra stora byggnad med männen i de vita rockarna. Jag grät inte ens lite, det var skönt. Stannade till vid fontänen också, där jag träffade en blond lockig skinnjacketyp, fan hette han då? Det var ju självfallet Andreas, en snabb promenad och ett hel lyckat köp i form utav en kavaj blev det, till hans slutprojekt-show? typ. Ska spela Bob Dylan och då lyckades vi hitta den perfekta kavajen. När jakten på den perfekta kavajen var slut kröp jag hem utmattad och kröp vidare mot sängen. Här ligger jag nu och våndas i livets godis-butik. Choklad eller lakrits, det är frågan. Har en stund på mig att fundera men sedan väntar det en promenad med syster min. Inget godis utan motion! Jessika vill ha sushi, det vill jag med men ack vad jag måste spara pengar nu, ffml. Ringde Telia iallafall och blev väl bemött av en norrlänning till kvinna, vi spelade in ett avtal fast båda satt och fnissade, tills jag fick ett hostanfall. Sånt händer sällan utanför ett cirkustält numera. Efter 3 omtagningar var jag härmed ägare utav ett mobilabbonemang istället och det var ju jävligt gött. 

Nog med trams, destination turkbutik! Ciao.


(utan dig, så sjunker jag som en sten)

Farväl....den enda doktorn som jag någonsin älskat. vi hade ingen fin tid ihop, men vi var fina ihop, förbannade skoskav :@

Excuse me while i kiss the sky!
Fett groovy, nästan iallafall! Solen kikade fram, vi firade det genom att gå på marknad och köpa saker för saker under tjugolappen. Dansa på gatorna i solen är det finaste jag vet. Nu blir det en promned till Andra Lång för att avnjuta ett glas öl på Sejdeln.  Kan det bli bättre? Ja det kan det, jag pratade med den skånska mannen hela dagen igår, trots att han sa att jag ser ut som en gris när jag skrattar så är han nog den enda människa som kan läka mig, på riktigt. 

Vi försökte kolla vad Palle hade för sig, och kompani men utan framgång. Så istället kör vi en tu man hand, det funkar också bra! Jag har inte alldeles för mycket att säga, så jag rundar av här. Min syster är glad och vi har städat hela lägenheten, sinnesstämningen är perfekt. 

Styrkekramar, Mathilda.

Ska gå med i friends förening och berätta hur min kära behandlar mig!

- hahah mathilda......... förut när jag tänkte säga att du är söt när du skrattar så tänkte jag säga en till sak också men jag höll det inom mig för du kommer bli lite ledsen :(
- SÄG.
- jag tänker verkligen på en minigris :( förlåt :*
- Jag ska aldrig skratta igen..
- du är så söt.
- fan jävla komplex haha :(

- hahah mathilda......... förut när jag tänkte säga att du är söt när du skrattar så tänkte jag säga en till sak också men jag höll det inom mig för du kommer bli lite ledsen :(
- SÄG.
- jag tänker verkligen på en minigris :( förlåt :*
- Jag ska aldrig skratta igen..
- du är så söt :*
- fan jävla komplex haha :(

Markus är en såndär pojke som kommer bli precis som STIGGE när han blir äldre (han har redan planer på att byta namn till Gunnar)  eller som startar facebookgrupper där man får lov att dra usla ordvitsar, eller en sån person som berättar att man ser ut som en minigris. Han är också en sådan människa som sitter timmar på youtube för att kolla på Anders & Måns, kan citera utantill och sedan länka allt sådant till mig - för att prägla mig till en bättre Anders&Måns-älskare. The shoe just don't fit. Men mest av allt är han nog en av de bästa människorna på jorden, han fnissar som en tjej och strl 39 på skor.. behöver jag säga mer ? Jag har allt man kan ha.favorit i repris.

3 inch horses, two faced monsters.


För tio minuter sedan skulle jag säga att den här dagen är världens sämsta dag och stampa som en liten barnunge i golvet. För det var precis vad jag gjorde när jag kom in i den mörka expo salen och förstod att lektionen var inställd. Tur som man har ibland när det går snett var att det satt en liten Cornelia i ena soffänden som också var ganska tjurig, det är ju inge kul att vara tjurig på egen hand, bättre att vara två! Men så gick jag in på den så kallade tillplattade plåtburken och sedan vidare mot ansiktsboken och dagens eloge går till Melinda och Robert som gjorde min dag lite mindre butter. MEL & BOB hittar ni där ja. Robert kommer förresten på besök idag, jag har inte hunnit varna om min plötsliga sjukdom som slog till som ett elakt liten sömnmonster, planterade lite feber i mig, fnissade och gick därifrån, vilken stil! Så någon vidare hoppetossa kommer jag inte vara, men det ska bli fint att få se de stora bruna ögonen igen och prata strunt i ett par timmar. 

Utmanade mina bristande fotokunskaper (man borde ju ha lärt sig ett och annat efter tre år på gymnasiet) men det gick inte så bra, här kommer ett ärligt försök iallafall.
Förövrigt sitter jag på lektion med Autistiska Alex som min enda klasskamrat, det är tyst som graven och jag funderar på om det beror på att han är autistisk eller för att jag inte druckit tillräckligt mycket kaffe för att orka konversera med lille AA.. Trevligt värre!

And shake my hips to the revolution, if I could be naive again.Det här är ingen poesi, det är ingen dikt och det är inte vackert. Bara en liten flickas bekännelser, eller min läkares väl valda ord "Du är bara en liten flicka av så många som hamnat snett, som en liten sköldpadda på rygg!" Jag orkade inte skratta. En annan läkare sa "Du verkar vara en tjej med bestående psykiska besvär, mycket smärta men förmodligen mer ilska, det ligger och pyr inom dig." En sån där riktig typ i vit rock som ger remisser till psykologer men skjussar iväg starka mediciner åt höger och vänster fastän de inte riktigt vet vad de orskar. Jag svarade strävt att jag mer känner mig som ett regnmoln. Fast mer typ som en somrig regnskur än ett besvärligt åskväder, och några fler tabletter vill jag inte ha, mest vill jag nog bara bli frisk. Så jag knallade iväg som den lilla lort jag är med låga tankar om mig själv, undrade varför självhat existerar och varför annat folk blir sjuka utav sådant. Sådana som jag. 

Det finns så mycket jag undrar över. Som varför mörka gator har smalare trottoarkanter och varför mina öron brusar när det svartnar för ögonen. Något jag älskar är när hörlurarna sluter omkring öronen och andra dimensioner öppnar sig, för vad är det för mening med att lyssna på musik och man inte försvinner iväg med den? Då förblir det ju bara en batteridriven musikspelare som tränger bort oväsen runtomdig, i fullständig meningslöshet. Jag minns så många gånger i somras ute på klipporna när himlen färgades röd och gråsvart, det såg nästan ut som den förblödde, jag kände så många gånger att vi kanske alla trillar dit någon gång. Så jag tänkte på vägen hem tills huvudet förblödde och jag drunknade i mitt sinne en stund. Det var då jag sprang hem och skrev en lapp på väggen:

Jag hatar: Mina fingrar, näsa, lår, mage, armar, öron, rumpa, knän, min oförmåga till precis allt, orklöshet, mitt huvud, klumpighet, stillsamhet, överaktivitet, att prata, att inte prata, att vara manodepressiv, att sova, att vara vaken, att vara sjuk, få hjälp, att känna mig hjälplös, ensamhet, folkmassor .. to be continued.

Jag älskar: vänner, musik, att ta skrotiga bilder, vara impulsiv, familj, att handla, att röra på mig, vara frisk, att pilla någon i håret, skriva, sjunga mig hes.

Hur får man hat-listan att framstå mindre destruktiv och älska-listan sluta låta som en kontaktannons till en ponny-tidning?

Någon snodde vår idé !Så här kan vi ju inte ha det! Här gör man ett hederligt försök att vara en hederlig elev med hederliga avsikter så blir man inte lika hederligt bemött! Helvetes jävla hederskränkning! Jag är för arg för mitt eget bästa, vi kör på  med vår idé ändå, och gör den bättre än från första början! Utöver det har jag möblerat om i mitt stackars rum och jag köpte en jacka värd att ha på sin dödsbädd, den är av sammet i bronsröd nyans och en elegant gräddvit skjorta på det, fan fint! Imorgon ska jag och Robert fika i lägenheten med bullar och på lördag kommer fredrika och då blir dans dans dans! Snart ska vi redovisa vår briljanta idé men tröttheten tar över, inatt bland motorsågar och lädermonster i den nästan lite komiska skräckrullen motorsågsmassakern plus en massa mysprat med pojken min kom jag på att jag är en idiot som inte gick och la mig i tid, tur att man har en syster som väcker en tidigt och skänker cigaretter till de fattiga, bussigt! Bilden under dessa rackarns bokstäver är ganska dålig, för man ser faktiskt inte hur fin och glittrigt mjuk jackan faktiskt är, men en smygtitt iallafall för er som inte såg mig dansa runt på stan imorse med denna läckerbit :


This planet looks so cute but it's cold.


Nu säljer jag mina förbaskade (men dock så vackra) Dr. Martens. Vi har haft en hemsk tid ihop, du har endast livnärt dig på att förstöra mina hälar hur mycket jag än balsamerat, vårdat och masserat dem. Hälarna överlever, men idag hade jag så ont att Annika hämtade mig utanför skolan haha! Stackarn, men det kunde inte hjälpas. En fin filur! Om jag ändå fick språkat ihop mig med Mel lite så vi kunde dra till Majja och pierca oss snart, jag är jättesugen! 

Hur som helst hittade jag bilder från förra vintern och vill bara dela med mig utav dem. Jag, Olivia & Isak var på promenad och det var gråare än grått och snö på marken, ibland är det bra att titta tillbaka så, på så vis känner man hur våren närmar sig. (Clickable motherfuckers!)


RSS 2.0