Follow @hybrishoran

I've been the loneliest sailor these waters ever seen.

Jag och Britschgi var i Majorna påväg mot en efterfest som jag inte hängde med på, där träffade vi sten. Någon dag senare for jag till Åstol och Melinda också, vi satte oss med en termos kaffe, popcorn och lite kex och tjötade om livet, hela jäkla natten. Vi petade oss i näsan, besudlade båtar och busade med Hampus innan han somnade, har inte varit så glad på länge.
Dagen efter det skulle vi ha kalas för mig. Hade turen att få ha alla mina brorsbarn hos mig, och jag var så glad och jag grät inte en endaste gång. Bara på natten, och det var skönt. Vi allihopa bara skrattade och skojade, åt god mat och glass. Fick ju också träffa min nya brorsdotter , var fötter jag förälskade mig i. Nu är jag inte ensam om att ha minimala fötter iallafall.

Och så kom den stora dagen. Mathilda, 20 bast. Tonåren är över osv. Vaknade utav att mamma valsade in sjungandes medan jag och hampus sov som bäst, Ronja hoppade rakt in i min frukostbricka och hårade ner allt som kom i sin väg. Jag fick bland annat Wow-biljetten och hoppade av lycka. Den första bilden är då den stunden när en fiskmås sket på min rygg när jag satt vid klipporna och mådde bra. Den andra bilden är bara ren aggression. De sista bilderna är från igår och idag. Igår på dagen D övertalade Emanuela mig om att dra ut med hennes kompisar, några utav mina var också där. Jag hade en jättetrevlig kväll hursomhelst och idag har jag avklarat årets shoppingrunda med Olivia, vi satte oss och tog en glass i stan, och sedan började sökandet efter köpbara saker. Fick alltså tag i en bh, creepers och även en deodorant då jag tyckte jag luktade illa. 

Mer än så har inte hänt, har haft ett par otroligt fina dagar. Har pendlat mellan hög på känslor och låg på allt. Har bytt medicin och kortfattat kan man säga att jag är lite som en ännu inte besiktigad bergochdalbana vars första åktur kan gå lite hur som helst. Försöker hålla mig borta från det mesta och framförallt tvinga mig själv att INTE ursäkta mig själv för en gångs skull. Nu får det gå hur som helst, och så håller vi för öronen när det smäller.

Imorgon kommer det upp något ärligt på bloggen, jag hoppas ni kommer uppskatta det lika mycket som jag är rädd för att ens göra det. Diffus, bipolär, allmänt förvirrad woman walking.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0