Follow @hybrishoran

I was a quick wet boy diving too deep for coins, all of your street light eyes wide on my plastic toys.Dagens bravader innehöll postande utav 6 stycken fakturor och dagens motion var sannerligen springturen utan ytterkläder över vägen för att posta dessa, blev uppraggad utav killen inne på Snuslagret och sprang så fort mina arma ben bar mig.
I helgen har jag planlagt dagarna ute i den gudsförgätne idyllen med julbak och sedan lite hugs and hoes, bejaka barnet inom mig som i tid och otid utlöses när jag träffar mina små änglar i Mölnebo, och min finaste vän Jessica för oändligt många koppar kaffe och gossip. Helst hade jag velat se mig själv på ett tåg till Gävle för att få lite kärlek och värme och träffa den lille kossan Ralf också (något som numera står på min bucketlist tills detta faktiskt händer)

Vad som ej går att förneka är saknaden utav den varma feta fettklumpen till hund som är bosatt på Åstol som jag snarast måste spendera lite kvalitetstid med, helst nu på en gång men helgen nalkas ju, så här på lill-lördag.
Skall försöka återgå till att streama American Dad och sätta på nytt kaffe och definitivt undvika telefonen till den mån jag kan, mitt arma hjärta fixar inte fler arga samtal, jag blir mentalt 12 år gammal och försöker få fram någon slags dålig ursäkt till varför jag ej är kompetent till att svara på frågor. Och så.

På återseende mvh tanten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0